Få Amazon Prime for £ 59 til MIDNATT og se den nye Prime -serien The Grand Tour

Grand Tour

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeremy Clarkson og The Grand Tour -teamet

Den første episoden av The Grand Tour lanseres 18. november



For å feire den etterlengtede globale lanseringen av The Grand Tour, har Amazon redusert prisen på sitt Prime -abonnement.



rochelle og marvin baby

Fans som ønsker å registrere seg for Amazon Prime -tjeneste vil kunne gjøre det for bare £ 59 i løpet av de neste 24 timene (tilbudet slutter kl. 23:59 18. november 2016) - og sparer £ 20 på den normale £ 79 medlemsavgiften.



Den nye Førsteklasses TV-serier har blitt opprettet av det samme teamet bak BBC -serien Topp gir .

Hva er Amazon Prime?

Amazon Prime

Amazon Prime har mange flotte fordeler, inkludert ubegrenset streaming og levering samme dag (Bilde: Chris Radburn/PA Wire)

Ved siden av ubegrenset leveranse på én dag på Amazon-bestillingene dine i Storbritannia, får Prime-medlemmer også tilgang til ubegrenset streaming av 15 000 filmer og TV-serier, 800 000 Kindle-bøker og Amazonas annonsefrie Prime Music.



boksekampkort i kveld

Medlemmer kan til og med bestille dagligvarer online - og delta i en eksklusiv Prime Day shoppingarrangement , eller få tilgang til eksklusive Black Friday -tilbud før noen andre.

Kunder som ikke vil prøve før de kjøper, kan dra fordel av Amazonas 30-dagers Prime Trial med tilgang til alle fordelene med et betalende medlem gratis i en måned.



Hvis du registrerer deg for en gratis 30-dagers prøveperiode, ikke glem å angi en påminnelse om å avbryte før abonnementet avsluttes - eller du vil bli belastet £ 79 årlig avgift.

Nye bilder fra serien viser Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond som bærer våpen under et stunt i Jordan. Trioen utgir seg for å være spesialstyrker på et oppdrag for å redde dronningen.

ronaldo til man utd
Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May

Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May i aksjon

Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson filmer et stunt for det nye showet

Amazon.com -sjef Jeff Bezos har innrømmet at lanseringen av The Grand Tour - i en avtale som antas å koste 160 millioner pund - var veldig, veldig, veldig dyrt.

Top Gear -stjernen Clarkson skilte selskap med BBC i skam i fjor etter å ha slått produsent Oisin Tymon på rad over mat.

En kilde sa: Alle på Amazon er svært glade for hvordan The Grand Tour former seg. Det var en enorm investering, men ser ut til å betale seg stort.

66 engel nummer kjærlighet

Det er svært sjelden at ledere vurderer å forlenge en avtale før et show treffer luften, men de tror Grand Tour er en ekte vinner og ønsker å få så mange som mulig.

Les mer

Amazon tilbud og tips
Amazon Prime Tidlige Prime Day -tilbud Når er Amazon Prime Day? Amazon Prime Student

Se Også: