George på Asda lanserer skoleuniformbutikk, og foreldre kan få full antrekk for under £ 10

Skoleuniformer

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Asda George)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



George på Asda har lansert sitt komplette utvalg av skoleuniformer, som inkluderer tilbehør og fottøy.



Eurovision 2019 britisk tid

Alle foreldre som ønsker å slå ryggen til skolen før det nye skoleåret i september kan ta seg opp uniformsartikler fra så lite som £ 2 .

Hele serien er tilgjengelig nå i butikker og online på Asda.com og inkluderer skjorter, gensere, cardigans og bukser, samt sportsklær og fottøy.

(Bilde: Asda George)



Kyndige kjøpere kan hente et komplett antrekk - skjorte eller polotopp (fra £ 2,50), genser (fra £ 2) og skjørt eller bukser (fra £ 3) fra £ 7,50.

(Bilde: Asda George)



Elementer er tilgjengelige for barn i alderen tre til 18 år - perfekt for College- og sjetteformstudenter , så kunnskapsrike kjøpere kan få disse øreene til å gå litt lenger ved å strømpe opp tidlig.

(Bilde: Asda George)

hvordan døde freddie starr

Hvis det ikke er et alternativ denne måneden å bruke en formue på skoleuniform for barna eller ting du trenger hjemme, har vi akkurat det som hjelper deg med å få pengene til å gå litt lenger hvis du planlegger å handle på George at Asda.

meningsmåling

Vil du kjøpe en rimelig skoleuniform?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Forhandleren har også en 100 dagers garanti på varer , som gjør at kunder med en gyldig kvittering kan returnere eller bytte George -varer de er misfornøyde med innen 100 dager - noe som gir kundene ekstra trygghet.

(Bilde: Asda George)

Imidlertid har George blitt slått på pris av budsjettforhandleren Aldi som nok en gang har gitt ut sin populære pakke på 5 pund.

Les mer

er michael død i coronation street
Skoleuniformer
Aldi bestselgende uniform er tilbake Lidl £ 4,50 uniformsbunt Gratis £ 15 -utgifter på Matalan George i Asda -uniform for under £ 10

High street -konkurrenten M&S har 20% rabatt på early bird -avtale på uniformer som kjører for øyeblikket for kunnskapsrike kjøpere, men det slutter ved midnatt i kveld (3. juli).

Se Også: