George på Asda selger nå et utvalg av sengetøy med avokado -tema, og kundene blir galne av det

Asda

Horoskopet Ditt For I Morgen

La oss avokle!(Bilde: ASDA)



George på Asda gir næring til våre besettelser nok en gang ved å lansere et nytt utvalg av sengetøy med temaer som bruker alles favorittmat som et finurlig trykk ...



Ja, den ydmyke avokadoen har klart å holde den & apos; s & cool; & apos; status for 2018 - sammen med alt som er relatert til enhjørning.



Supermarkedskjeden selger det super morsomme og veldig søte vendbart dynesett med avokadotrykk - preget med ordene & apos; la oss avocuddle & apos; på putene online og i butikkene nå. Perfekt for alle avokado -tvangstanker du kjenner.

aldi påske åpningstider 2019

Settet koster fra £ 10 og kommer i enkelt-, dobbelt- eller king -size. Det er også en like søt avokadopute også, som koster £ 5.

(Bilde: George)



(Bilde: George)

Asda kunngjorde sitt nye sortiment på nettet og la denne meldingen ut på Twitter: 'Hvis du er besatt av avokado, vil du definitivt være en stor fan av våre nye & quot; Let & apos; s Avocuddle & apos; trykk dynetrekk og pute '



Shoppere elsker de nye elementene, og noen bruker til og med sosiale medier for å dele sin begeistring over det nye sortimentet.

kylie jenner brystjobb

En kunde takket og roste supermarkedet og skrev: 'Kjære asda Jeg må personlig takke alle som har designet dette dynetrekket og puten. Sønnen min er en stor fan av avokado og sover ikke før kl. 23.00. Dette er ham i det nye sengetøyet sitt kl. 19:15 etter å ha testet det!

(Bilde: ASDA GEORGE)

Den siste produktlanseringen følger ankomsten av merkevaren enhjørningssamling for voksne som inkluderer alt fra servise, puter, servise og glass, baderomsutstyr og til og med pyntegjenstander.

De Instagram-verdig utvalg er tilgjengelig online og i butikker over hele Storbritannia som en del av forhandlerens viktigste husholdningstrender for 2018.

Se Også: