Gary Lineker om sin minnelige splittelse fra Danielle: 'Min ekskone går fortsatt og handler klær for meg!'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gary har holdt seg på god fot med ekskona Danielle



Hvis en kjendis noen gang har oppnådd retten til å ha pukkelen, er det Gary Winston Lineker. Den dagen Notebook -magasinet møter ham, har han stått opp siden 06.00, stått i regnet for en bisarr Walkers crisps -kampanje, som så ham posere for selfies i Londons Marble Arch - med en stor marokkansk kamel.



Vi viser vår sympati til Gary, og antyder at kameler er ganske flatulente, aggressive dyr i beste tider.



British Travel Awards 2013

'Heldigvis var han ikke for mye av en diva,' svarer legende. 'Han prøvde bare å spytte på meg en gang.'

Gary har frontet de lettskårne skarpe annonsene siden 1995. Aldri sjenert for å grine på seg selv, i dag synes vi han er et engasjerende selskap og en grundig god sport, og stiller spørsmålene våre med vidd og den blinkende sjarmen.

Gary Lineker filmet den siste Walkers Crisp -kampanjen i London sentrum

Filmer den siste Walkers Crisps -kampanjen med den kamel (Bilde: Getty Images)



Faren til fire er singel igjen, etter å ha nylig delt fra kona på seks år, Danielle, selv om de fortsatt er på gode vilkår. Og han kommer til å sette seg veldig tilbake i singletonens butikkvindu snart igjen - etter å ha lovet at hvis hans elskede Leicester City vant Premier League, ville han presentere en episode av Match Of The Day i sine undercrackers. (Notebook -teamet kan bare stille inn for den episoden.)

Men før han strøk sine beste Y-fronter, snakker Lineker om drikkesesjoner med sønnene sine, blir sendt ekskrementer av ‘fans’ og hvorfor ekskona fortsatt sorterer garderoben ...



Liker du å lage Walkers -reklame?

Ja, jeg liker dem - selv om jeg har blitt misbrukt, hånet og tvunget til å kle meg ut i latterlige antrekk. Annonsene fungerer fordi jeg ikke tar meg selv for alvorlig. Uten tvil var det verste i 2010 da jeg måtte danse til It's Raining Men av The Weather Girls i tre dager på rad, mens jeg ble sprayet med kaldt vann. Det var bare fryktelig og dansekunnskapene mine var rene.

Er du mer kjent for spud snacks enn sport i disse dager?

Bare virkelig gamle mennesker husker at jeg en gang spilte fotball nå. Her om dagen gikk jeg forbi to unge jenter og hørte dem hviske, 'There's that crisps bloke'. Barn ser på meg som en panto -skurk, men jeg tror ikke jeg er for skummel!

Gary Lineker på tribunen under Barclays Premier League -kamp på Old Trafford, Manchester

Gary er en massiv Leicester City -fan (Bilde: PA)

Les mer: Gary Lineker presenterer BBC -dokumentar om Leicesters tittelsuksess

Har du en god sans for humor om deg selv?

Ja, jeg tror jeg alltid har vært selvreddende. Å le for egen regning skader deg ikke - spesielt når temaet for annonsene flyttet til mine store ører. Det hjelper absolutt å ha en tykk hud som kjendis i offentligheten i disse dager.

Hva er den mest surrealistiske fanposten du noen gang har mottatt?

I mange år fikk jeg et månedlig brev fra noen i Bath som inneholdt vedkommendes brukte toalettpapir. Hva handler det om? Det er bare tull. Heldigvis, på grunn av moderne kommunikasjon, har post nesten forsvunnet, takk Gud.

Hvordan reagerer allmennheten på deg?

Noen sier gale, morsomme ting, men de fleste er ganske hyggelige. Jeg blir ikke bedt om autografer lenger, alt er selfies, men det er som om David Walliams skisserer hvor fanen aldri kan jobbe med telefonen. Jeg prøver å være tålmodig fordi jeg vil at folk skal tro at jeg er en god fyr, ikke en prat!

Hadde du en plan for å presentere Match Of The Day i undertøyet hvis laget ditt Leicester City vant ligaen?

En ting er sikkert, du kan ikke tjene penger på det fordi det er BBC, så Calvin Klein kan ikke få omtale. Den eneste produktplasseringen som kan skje, er å stappe en agurk ned i buksene mine!

Gary Lineker og Alan Hansen, Sports Commentators, i Match of the Day Commentary Box

Gary og Alan Hansen på Match of the Day

Skolelæreren din sa at du manglet fokus. Er alle fotballspillere tykke?

Jeg kjenner sikkert noen svake, men å si at de alle er tykke er en generalisering. Dette er unge menn som ikke har hatt de beste utdannelsene og snakker i klisjeer under intervjuer, så ofte virker dummere enn de faktisk er. Jeg hadde ingen interesse akademisk overhodet, selv om jeg var rimelig god på matematikk og engelsk.

Hva er det vanskeligste med å oppdra fire sønner?

Går ut på vippen med dem! George (24), Harry (22), Tobias (20) og Angus (18) er voksne menn nå, så spriten kan bli konkurransedyktig, og det tar meg tre dager å komme meg etter bakrusene.

Jeg hadde en helg i Barcelona med dem nylig, så det var mye drilleri, pils, cocktailer og skudd. De tror de kan drikke meg under bordet, men jeg kjemper for min generasjon.

Gary Lineker (c) med sine fire sønner - LR Harry, Angus, George og Tobias Lineker

Gary Lineker (c) med sine fire sønner - LR Harry, Angus, George og Tobias Lineker (Bilde: Vantagenews.co.uk)

Bruker de deg som den ultimate wingman slik at de kan slå på kvinner?

Jeg vil ikke engang tenke på å være vingemann for sønnene mine. Jeg vil ikke gå til nattklubber med dem ... disse stedene er for bråkete, jeg må rope, så mister jeg stemmen.

Hva har du lært som pappa?

Jeg tror jeg er en ganske liberal forelder, og jeg har et veldig kult forhold til barna mine. Foreldre kan være altfor opptatt av disiplin og fremtidige ambisjoner. For meg handler det mer om å gi barna den kjærligheten, støtten og tilliten de trenger for å være voksne. Guttene mine får meg til å føle meg stolt hele tiden. De er imponerende, sjarmerende og hyggelige mennesker.

Hvor forfengelig er du fra 1 til 10?

Jeg skal være ærlig og si en sterk 7. Jeg liker ikke å føle meg feit og jeg setter pris på fine klær. Jeg trenger ikke en stylist fordi Danielle alltid har vært flott for garderoben min. Hun kjøper fortsatt noen av tingene mine nå. Hun har et godt øye og vil plukke ut ting for meg.

Gary Lineker og kona Danielle Bux

Gary og ekskona Danielle Bux (Bilde: Getty)

Les mer: Gary Lineker sin ekskone kan ikke vente med å se ham i underbuksene på MOTD

Etter å ha sluttet med fotball, vurderte du å la deg gå til seedet?

Først tenkte jeg, 'Flott, ingen trening', og jeg trente veldig lite i hele seks år. Men så begynte jeg å legge på meg og hadde det ikke bra med meg selv, så da jeg fylte 40 begynte jeg å trene. Jeg har en personlig trener tre ganger i uken, det er den eneste måten jeg har disiplin til å gjøre det. Vi trener virkelig høy intensitet.

Hva er din trøst ved å spise skyldfølelse?

Jeg ville gå italiensk for pasta og indiske restauranter for en god karri. Til snacks unner jeg meg selvsagt fortsatt med sjokolade og Walkers -chips. Jeg spiser rimelig fornuftig, men jeg kan aldri bli veganer - livet er for kort, jeg vil ikke gå glipp av de enkle gledene.

Danielle Lineker

Gary viser frem strandboden sin (Bilde: Splash News)

Har du noen gang begått forbrytelser mot mote?

Jeg hadde på meg noen virkelig motbydelige ting på 80- og 90-tallet da jeg fremdeles var spiller-skalldrakter, sjampinjongfargede jakker. Det virket akseptabelt den gangen, men nå kommer alle disse utrolige antrekkene tilbake for å hjemsøke meg på Twitter.

Hva er dine stiltips for den mer modne mannen?

Vel, menn i en viss alder bør ikke ha på seg jeans med slitasje og denim. Jeg liker ikke klær med logoer eller lystfargede trenere. I disse dager pleier jeg å legge enkle grå og svarte klær.

Nå er du singel og klar til å blande deg igjen, vil du vurdere online dating?

Ha ha! Jeg er ikke på Tinder, kanskje jeg bør vurdere Grindr ?!

Fotballklisjé -quiz

Gary og Gazza på Wembley i 1991 (Bilde: NEWSAMpix)

Når var siste gangen du var syk som en papegøye?

Jeg har en fobi om oppkast, så jeg nekter bare å være syk. Den siste gangen jeg kastet opp var da jeg var 18. Det er sint, ikke sant? Hvis jeg noen gang er syk, går det andre veien!

Du vant FIFA Fairplay Award i 1990. Hvilken irriterende vane vil du gi det røde kortet til?

Jeg får ikke full raseri på veien, men risikabel kjøring er det eneste som virkelig irriterer meg.

Hva er din taktikk for å spille på bortebane?

Hvis jeg drar til utlandet med jobb, tar jeg alltid min egen pute. Jeg kan takle en dårlig seng, men jeg kan ikke gjøre med puter som er for harde eller for grøtaktig.

Footy er et spill på to halvdeler. Er livet bedre før eller etter 50?

Oh blimey! Jeg synes det er bedre etter 50. Det kommer an på om helsen din fortsatt er god. Jeg mistenker at det kan være en annen historie når jeg er i 60 -årene.

Gary lanserer Walkers 'første feriekampanje noensinne, Spell & Go, som ser 20 000 helligdager på tur til 26 destinasjoner over hele verden. Bare samle brev med pakker med chips for å være i med en sjanse til å vinne en ferie.

Se Også: