HEL liste over 49 Lloyds, Halifax og Bank of Scotland filialer som skal stenges - med tap av 99 jobber

Lloyds Banking Group Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lloyds Banking Group - firmaet bak Halifax, Bank of Scotland og Lloyds Bank - har kunngjort ytterligere 49 filialer som skal stenges - med et tap på 99 arbeidsplasser.



Onsdag informerte selskapet personalet om sine planer om å stenge 49 high street -banker, etter å ha såret 100 mellom juli og oktober i år.



En talsperson for Lloyds Banking Group sa til NEWSAM Money at beslutningen er i forhold til den økende etterspørselen etter & apos; digital banking & apos; - ved å legge til det har det vært en nedgang i besøk i butikk de siste årene.



'Kunder velger i økende grad å bruke digitale og mobile kanaler for sine daglige bankbehov. Som en konsekvens har antallet kunder som besøker noen av våre filialer gått ned de siste årene, heter det i en uttalelse.

'Som svar på dette har vi bekreftet hvor noen filialer vil stenge neste år på tvers av Lloyds Bank, Halifax og Bank of Scotland. Grener er fortsatt en sentral del av tjenesten vi tilbyr til kundene, og vi fortsetter å investere betydelig i å revitalisere nettverket vårt og forme det til deres behov. '

Swansea kampoppsett 2016/17
Bank of Scotland, Lloyds Bankd og Halifax filialer stenger

Lloyds er midtveis i en enorm overhaling av banknettverket (Bilde: Getty)



Lloyds la til at selv med disse nedleggelsene vil rundt 95% av Lloyds Bank og rundt 90% av kundene i Halifax og Bank of Scotland fortsatt ha en brukbar filial innen fem mil fra hjemmet sitt.

Foreningen Unite sa imidlertid at bankens pågående nedleggelsesprogram undergraver firmaets visjon for vekst og etterlater flere lokalsamfunn uten tilgang til verdsatt lokal bankvirksomhet.



Fagforbundet advarte også tidligere om at disse nedleggelsene har blitt 'smertefulle for hovedgater over hele landet å absorbere.'

I dag sa Unite at den oppfordrer banken til å revurdere sine nylig annonserte nedleggelser, og legger til at den presser banken til å garantere at det ikke er noen obligatoriske oppsigelser.

Rob MacGregor, Unite nasjonal offiser, sa: 'Lloyds Banking Group må stoppe dette unødvendige nedleggelsesprogrammet for bankkontorer. Lokalsamfunn gjør det klart at nedleggelsen av deres lokale filial utelukker kunder som ikke kan bruke digitale midler til å gjennomføre sine finansielle transaksjoner.

'Etter å ha kommet tilbake til lønnsomhet må LBG slutte å ignorere selskapets samfunnsansvar. For drøye seks måneder siden kunngjorde banken nedleggelse av 100 filialer og i dag ytterligere 49 filialer. Nyhetene i dag vil ikke bli ønsket velkommen av ansatte eller kunder som ikke har tilgang til lokal bank.

Lloyds & apos; Avgjørelsen kommer drøyt ett år etter at gruppen bekreftet planene om å stenge 400 av sine filialer rundt om i Storbritannia, og nektet 9000 jobber i prosessen. Hundre av disse filialene stengte mellom juli og oktober i år.

Hvilke banker stenger raskest?

Hvilken?

Fullstendig liste over Halifax nedleggelser

Er din lokale filial på listen? (Bilde: Getty Images Europe)

  1. Central & Wales Cardiff Capitol

  2. North (Halifax) Guiseley

  3. North West NI Liverpool Bold St & Scotland

  4. Central & Wales Norwich St Stephens

  5. Greater London Wealdstone

    hva står ksi for youtube
  6. North (Halifax) Yarm

Fullstendig liste over Bank of Scotland nedleggelser

En rekke filialer i Bank of Scotland blir også akselert (Bilde: Bloomberg)

  1. Sentral -Skottland Alva

  2. Central Scotland Bridge Of Allan

  3. East Carnoustie

  4. Glasgow Dalmuir

  5. Sentral -Skottland Denny

  6. Edinburgh Edinburgh Piershill

  7. Glasgow Giffnock

  8. Glasgow Glasgow Scotstoun

  9. East Lochgelly

  10. South West Prestwick, Skottland

  11. Sentral -Skottland Stirling Munro Road

    kate wright brystjobb

Fullstendig liste over nedleggelser av Lloyds Bank

Lloyds sier at det introduserer nye 'mikrogrener' i stedet

  1. Midlands og East Acle

  2. North Banner Cross

  3. Sentral- og Sør -Billingshurst

  4. Midlands og East Bingham

  5. North Broomhill Sheffield

  6. Midlands og East Bungay

  7. North Burslem

  8. Midlands og East Chelmsford, Moulsham Street

  9. Midlands og East Codsall

  10. Stor -London Coulsdon

  11. Central & South Crowthorne

  12. Wales og West Cullompton

  13. Sentral- og Sør -Faringdon

  14. Midlands og East Great Shelford

  15. Midlands og East Halesworth

    Hugh fearnley whittingstall kone bilde
  16. Nord -Hornsea

  17. Stor -London Hythe

  18. Stor -London Larkfield

  19. Wales og West Llandeilo

  20. Midlands & East Norwich Surrey St

  21. Stor -London Perivale

  22. Greater London Petts Wood

  23. North Pocklington

  24. Central & South Poole Commercial Road

  25. Nord -Ripon

  26. Stor -London Rochester

  27. Sentral- og Sør -Rottingdean

  28. Greater London Sandwich

  29. Central & South Southampton Avenue

  30. Midlands og East Southwold

  31. Sentral- og Sør -Wilton

  32. Central & South Woolston

En større overhaling

Lloyds & apos; avgjørelsen kommer syv måneder etter at firmaet kunngjorde en enorm overhaling av nettverket - med planer om å 'krympe' noen butikker til bare to ansatte når merket tilpasser seg & digital digital banking.

Lloyds, Halifax og Bank of Scotland - som samlet dekker over 30 millioner britiske forbrukere - sa at de ville erstatte & apos; key & apos; steder med grener i 'mikro' -stil og i noen tilfeller ta opp de gamle tellereksjonene.

'Endre kundeadferd'

En talsmann for Lloyds på den tiden la til at konsernets detaljhandelsdivisjon kuttet jobber som en del av tidligere annonserte reduksjoner under en ledelsesomstrukturering.

'Disse filialnedleggelsene - tidligere kunngjort i juli 2016 - er et svar på endret kundeatferd og redusert antall transaksjoner i filialer,' heter det i en uttalelse.

'Våre filialer vil fortsette å spille en viktig rolle i vår flerkanals tilnærming til å dekke alle behovene til kundene, og vi forventer å fortsette å ha det største filialnettverket i Storbritannia.'

Den la til at nedleggelsene vil bli balansert av en helt ny flåte med 9 mobilavdelinger på tvers av Lloyds Bank og Bank of Scotland -nettverkene innen utgangen av året.

ipad 2021 utgivelsesdato

Dette starter med filialer i Sør -Wales, Devon og Gloucestershire i løpet av de nye ukene.

'Når vi fortsetter å investere i nettverket vårt, vil vi utvide mobilfilialflåten ytterligere over Bank of Scotland og Lloyds Bank, med tillegg av ni nye mobilavdelinger.

'Dette vil gi kontinuitet i tjenester i noen av områdene som er berørt av filialnedleggelser, sammen med andre måter å få tilgang til bank lokalt.'

Se Også: