Full liste over 16 Office Outlet -butikker som stenger i april - avslørt

High Street

Horoskopet Ditt For I Morgen

Papirhandleren Office Outlet gikk i administrasjon i mars(Bilde: Penny Cross / Plymouth Live)



En rekke jobber har blitt plassert på linjen i den stasjonære kjeden Office Outlet som en del av de umiddelbare planene om å skjære 16 filialer.



shaun walsh og katya kysser

Selskapet - som tidligere handlet som det amerikanske merkevaren Staples - stenger 16 butikker i april, noe som resulterer i 161 tap av jobber.



Office Outlet gikk i administrasjon i mars da det kunngjorde at det var på jakt etter en ny eier for å administrere sine 90 britiske butikker.

På den tiden avslørte selskapet at det slet og satte 1200 jobber på spill.

Felles administrator ved Deloitte Richard Hawes sa: 'Selskapet har nylig opplevd en reduksjon i kreditt fra viktige leverandører, gitt de økonomiske utsiktene som har sterkt påvirket selskapets økonomiske stilling.'



Men han fortsatte med å si at han var håpefull om at det kunne bli funnet en kjøper og at virksomheten ville fortsette å handle 'med det i bakhodet'.

Imidlertid, i ødeleggende nyheter til arbeiderne, har selskapet nå kunngjort sin første bølge av nedleggelse av butikker.



Office Outlet skapte først overskrifter i 2016 etter å ha overtatt mer enn 100 Staples -filialer. På den tiden omdøpte ny eier Hilco Capital alle gjenværende butikker til & apos; Office Outlet & apos ;.

Forhandleren har imidlertid ingen tilknytning til den nettbaserte virksomheten som fortsatt handler under tittelen Staples UK.

theo walcott og melanie slade

16 Office Outlet -butikker stenger i april 2019

  1. Beckton
  2. Catterick
  3. Gloucester
  4. Newport (Isle of Wight)
  5. Merton
  6. Newcastle
  7. Plymouth
  8. Staples Corner
  9. Stratford
  10. Cardiff
  11. Carlisle
  12. Manchester
  13. Old Kent Road
  14. Southampton
  15. Walsall
  16. Weston Super Mare.

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: