Nye advarsler om svindel fra Amazon, Royal Mail og Hermes rettet mot kunder

Temaoppsett

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er svindlere som passerer og prøver å gå av som Hermes -arbeidere (filbilde)

Det er svindlere som passerer og prøver å gå av som Hermes -arbeidere (filbilde)(Bilde: Photothek via Getty Images)



Det har kommet nye advarsler om svindel knyttet til Amazon, Royal Mail og DVLA.



Svindlere gir seg også ut som arbeidere fra Hermes, DPD, PayPal og banker, ifølge advarsler.



Grusomme svindlere prøver å stjele ofre & apos; kontanter ettersom briter fortsatt jobber hjemmefra, med høy angst, Det skriver Birmingham Live.

En ITV -dokumentar Tonight, som ble sendt torsdag kveld, belyste flommen av svindel og fremveksten av stygge svindlere som forsøkte å svindle uvitende ofre over hele landet.

Royal Mail -svindelen har nå blitt godt omtalt.



Men politistyrker oppfordrer fortsatt folk til å utvise forsiktighet og være på vakt midt i en bekymringsfull økning i uredelige tekstmeldinger og e -post.

De mest populære svindelene

De mest populære svindelene i Storbritannia



Sam Doninton, en støtteoffiser i West Midlands Police Community Community (PCSO), sa: 'Jeg har hatt et stort antall innbyggere som nevner svindel og/eller spam -tekster som de har mottatt som et reelt problem.'

Svindelene har ført til at noen innbyggere i Birmingham har mistet hele livssparingen - inkludert en utdannet fra byen som falt feil mot Royal Mail -svindlere.

Forskning som er oppført nedenfor viser også at Hermes, DVLA og Amazon svindel stiger massivt, samt svindel knyttet til bankgiganter i Storbritannia.

Royal Mail arkivfoto

Royal Mail -svindelen har nå blitt godt publisert (filbilde) (Bilde: PA)

I mars rapporterte The NEWSAM om hvordan millioner av mennesker har blitt sendt tekstmeldinger fra svindlere som poserer som Royal Mail i et forsøk på å fange opp bankdetaljene sine.

The Chartered Trading Standards Institute (CTSI) sa at meldingene hevder at en pakke venter på levering, men et 'oppgjør' må først betales.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev for å få dagens største nyheter rett i innboksen din

The NEWSAM's nyhetsbrev gir deg de siste nyhetene, spennende showbiz- og TV -historier, sportsoppdateringer og viktig politisk informasjon.

Nyhetsbrevet sendes ut på e -post først hver morgen, kl. 12 og hver kveld.

Gå aldri glipp av et øyeblikk ved å melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Meldingene inneholder en lenke til et uredelig Royal Mail -nettsted som ber mottakeren om å angi bankinformasjon for å frigjøre pakken.

CTSI advarte om at økningen i netthandel betyr at flere mennesker sannsynligvis vil vente på pakker og leveranser, noe som gjør dem mer sårbare for denne typen svindel.

Se Også: