Jayne Mansfield døde i en skrekkbilulykke som skapte en grusom urbane legende

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty)



Denne dagen i 1967 ble skjermikonet Jayne Mansfield drept i en skrekkbilulykke som siden har blitt en av de mørkeste urbane legender i Hollywoods historie.



sex i bilen

Tidlig på morgenen tok den 34 år gamle stjernen en kjøretur i en Buick Electra fra 1966 nedover en smal landevei nær en sump i Louisiana da hun tok seg til et TV-opptreden i New Orleans.



Veien fremover ble plutselig tilslørt av tykt myggmiddel som forhindret Jaynes sjåfør i å legge merke til nærheten av en saktegående lastebil rett foran dem.

Klokken 02:55 slo de to kjøretøyene inn i hverandre og drepte Jayne, kjæresten Sam Brody og deres sjåfør Ronnie Harrison umiddelbart.

Utrolig nok, Jane's tre barn - Mariska, 3, Zoltan, 6 og Miklos Jr, fra hennes andre ekteskap med Mickey Hargitay - som alle sov i ryggen, overlevde ulykken med bare mindre plager.



Den amerikanske skuespilleren Jayne Mansfield døde i en skrekkbilulykke da hun bare var 34 år gammel (Bilde: Getty Images)

Men Jaynes skader var så alvorlige at rykter raskt begynte å sirkulere om at Hollywood -skuespilleren hadde blitt halshugget.



Den urbane legenden startet etter at politifotografier viste den krasjet bilen med taket revet av og det som så ut som hvitt blondt hår i den forsvunne frontruten.

Ryktene om at skuespilleren ble halshugget ble imidlertid avvist som usanne i politirapporten som sa at Jane døde som følge av alvorlig hodeskade.

playstation plus spill april 2016

Rapporten om ulykken lød: 'Den øvre delen av hodet til denne hvite hunnen ble avskåret.' Mens hennes dødsattest registrerte at hennes død var et resultat av en 'knust hodeskalle med avulsion (tvangsseparasjon eller løsrivelse) av kranium og hjerne.'

Buick Electra bakende en lastebil på Old Spanish Trail mellom New Orleans og Biloxi (Bilde: Handout)

Jim Roberts, som opptrådte som bedriftsmann etter ulykken, sa til New York Times: 'Folk har alltid tenkt feil om Jayne. Om måten hun levde på og måten hun døde på.

'Hodet hennes var festet så mye som mitt er,' la han til.

Åtte år etter den tragiske ulykken ga filmskaper Kenneth Anger ut Hollywood Babylon i 1975 - en nådig lesning om kinoens gullalder og dens stjerner som bare drev troen på de grusomme ryktene om Jaynes død.

som erstatter Holly på denne morgenen

Den bestselgende boken inkluderte et kontroversielt bilde av etterspillet etter den fatale bilulykken. Bildet viste Jaynes hund liggende på veien i tillegg til det som så ut til å være menneskehår.

Dette ble fulgt av hvisker om Jaynes engasjement med Anton LaVey, det selvstilte sjefen for Satans kirke - som også har blitt knyttet til hennes plutselige død av teoretikere.

Janye sies å ha blitt involvert i det selvstilte hodet for Satans kirke før hun døde (Bilde: Getty Images)

I følge myten ble Jaynes kjæreste Brody så overvunnet av sjalusi at han truet kjærlighetsrivalen & apos; LaVey som igjen hevdet at en dødelig forbannelse ville bli slått ned på hodet hans.

Mellom 1966 og 1967 overlevde Janye og Brody ikke mindre enn syv bilulykker før den åttende drepte dem begge.

hva betyr 65

Bilen paret døde i ble reddet av en privat samler i Florida som gjorde den til en attraksjon ved veikanten på 1970 -tallet.

Det tilhører nå Scott Michaels som viser det som midtpunktet i hans Dearly Departed Tours and Artifact Museum i Los Angeles.

Andre ting som vises er murstein fra Tate -mordhuset og sengen og teppet der skuespilleren Rock Hudson tilbrakte den siste natten.

Amerikansk skuespillerinne Jayne Mansfield, hvis virkelige navn var Vera Jayne Palmer

Den amerikanske skuespilleren Jayne Mansfield ble født Vera Jayne Palmer (Bilde: Ochs Archives/Getty Images)

Jayne ble en stor stjerne i Amerika (Bilde: Getty Images)

Jayne Mansfield ble født Vera Jayne Palmer i Pennsylvania i 1933.

Fra begynnelsen av showbiz -karrieren som nattklubbunderholder, fant Jayne suksess på 1950- og begynnelsen av 1960 -tallet etter å ha signert en kontrakt med 20th Century Fox som en potensiell etterfølger til Marilyn Monroe.

Hennes gjennombruddsprestasjon i The Girl Can & apos; t Help It i 1956 førte til at Jayne ble kåret til en lovende nykommer ved Golden Globe Awards.

Hun fortsatte med å lage en rekke filmer, ble Playboy magazine & apos; Månedens lekekamerat & apos; og ble fløyet ut for å støtte de amerikanske troppene under Vietnamkrigen.

soldat george kay kerry

Den blonde bomsbhellen hadde også et godt omtalt privatliv og var kjent for sine beryktede funksjonsfeil i garderoben & apos; - den ene førte til et ikonisk eyeroll -fotografi fra Sophia Loren.

Se Også: