Fortnite sesong 7 uke 5 utfordringer: hvordan fullføre de nye utfordringene

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fortnite sesong 7 er i full gang nå etter en kjøpsjuleperiode og skal ikke avsluttes før i slutten av februar - massevis av tid til å engasjere seg hvis du ikke allerede har begynt.



Som alltid er uken fem utfordringer delt inn i to kategorier. Den første er åpen for alle spillere, mens den andre krever at du har et Battle Pass for å spille.



Ukens utfordringer føles alle som rimelig morsomme. Noen av dem er kanskje litt mer av en gnist som er ideell - som å drepe folk med de vanskelige å finne undertrykte våpnene. Men mange av dem skal være enkle å fullføre på ganske kort tid.



Her er gratis- og Battle Pass-utfordringene for uke fem.

Hva er de gratis utfordringene i uke 5?

  • Land på fem forskjellige steder, i rekkefølge.
  • Skade motstandernes strukturer - del 5000 skader for å fullføre
  • Undertrykte våpenelimineringer - drep tre personer for å fullføre (hardt)

Den første av disse krever at du lander på Polar Peak, Fatal Fields, Tomato Temple, Loot Lake og Snobby Shores i den rekkefølgen. Den enkle måten er å gjøre disse i fem forskjellige spill.

Tomattemplet er viktig i ukens utfordringer (Bilde: Epic/Gamepedia)



Å skade motstanderens strukturer er litt vanskeligere. For de beste resultatene vil du finne en stor pistol, som en rakettkaster, og et område der fiender bygger mye ting. Dynamitt er også bra for denne.

De undertrykte våpenelimineringene beskrives som vanskelige, men bør være rimelig enkle. Den eneste utfordringen er å få tak i de undertrykte våpnene i utgangspunktet - så kom på jakt.



Hva er Battle Pass-utfordringene i uke 5?

  • Dans på toppen av tårnene, i rekkefølge.
  • Søk i syv kister på Wailing Woods eller Paradise Palms
  • Søk mellom en gigantisk steinmann, en kronet tomat og et omringet tre
  • Eliminer tre motstandere på mindre enn 5 meter unna (hardt)

Bestillingen for tårntoppdansen er vanntårn, rangertårn og flykontrolltårn. Som med alle disse vil neste trinn låses opp når du har fullført det første.

Vanntårnet er nederst til høyre på dette bildet av Retail Row (Bilde: Epic/Gamepedia)

Det er ikke vanskelig å lete i kistene, men det er litt av en grind. De to stedene er store nok til å tilby mange alternativer, og det burde ikke være for vanskelig å fullføre denne utfordringen.

Søket mellom en gigantisk rockemann, en kronet tomat og et omringet tre er kryptisk, men kjent for vanlige spillere.

Du leter etter et sted mellom disse tre funksjonene. Gå til tomattempelet for å finne dette stedet. Prestasjonen låses opp ved å gå til et punkt mellom disse tre stedene.

engelnummer som betyr 777

Se etter en jordflekk sør for den overbygde broen som forbinder de to åsene i Tomato Town.

Å drepe folk på nært hold er den siste delen av Battle Pass-utfordringene for uke 5. Du vet hvordan du gjør dette, det er bare det å komme nær folk er litt risikabelt.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Hvor er tårnene i Fortnite?

Vanntårnet er i Retail Row, som er øst på kartet, nær grensen til ørkenbiomet.

Ranger-tårnet ligger like ved vanntårnet, men ligger i Lonely Lodge som ligger på østsiden av kartet.

Flykontrolltårnet ligger i Frosty Flights, det er omtrent halvveis nedover vestkysten av det frosne området. Det er, forutsigbart, ved flystripen og burde ikke være vanskelig å finne.

Fortnite sesong 7
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: