Fitbit Alta HR: 'Verdens slankeste' treningssporing med innebygd pulsmåler tilgjengelig for forhåndsbestilling i Storbritannia

Fitbit

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fitbit har introdusert en ny treningssporing kalt Alta HR, som den hevder er verdens slankeste treningsarmbånd med kontinuerlig pulsmåling.



Den nye enheten ser identisk ut med Fitbit Alta, som ble lansert i fjor, men inkluderer Fitbit's PurePulse -teknologi, som automatisk sporer brukerens puls hele dagen.



Frem til nå har PurePulse bare vært tilgjengelig på Fitbits større enheter, for eksempel Surge, Blaze og Charge 2. Selskapet har imidlertid utviklet en ny chip som reduserer størrelsen og antallet komponenter som trengs med 25%.



Som et resultat kan brukerne nå få mer nøyaktig informasjon om kaloriene de brenner, og også overvåke hvilepulsen, som er en viktig indikator på kardiovaskulær helse.

(Bilde: Fitbit)

De kan også få dypere innsikt i søvnkvaliteten ved å bruke Fitbits nye søvnverktøy, Sleep Stages og Sleep Insights.



Søvn er en nøkkelfaktor for generell helse - fra beskyttelse mot hjerte- og karsykdommer, diabetes og fedme, til å øke nevrokognitive funksjoner, mental helse og lang levetid - men de fleste har veldig lite innsikt i det, ifølge Fitbit.

Det nye Sleep Stages -verktøyet bruker akselerometerdata og pulsvariabilitet til å estimere hvor lang tid du bruker på lette, dype og REM -søvnstadier, så vel som våken tid hver natt.



Sleep Insights tilbyr deretter personlig veiledning for å forbedre søvnen din, for eksempel å endre kostholdet ditt eller trene, slappe av før sengetid og holde en konsekvent søvnplan.

(Bilde: Fitbit)

'Fitbits nye søvnfunksjoner bruker en vitenskapelig basert tilnærming for å vise søvnmønstrene dine over tid, og gir deg validert og praktisk veiledning for å hjelpe deg med å gjøre endringer i din daglige rutine,' sa Dr. Allison Siebern, rådgivende assisterende professor ved Stanford University & apos ; s Sleep Medicine Center.

'Gitt dette produktets komfort og tilgjengelighet, er det en av de mest verdifulle og nyttige søvnsporingsløsningene som er tilgjengelig for forbrukere utenfor et søvnlaboratorium.

I tillegg til de nye verktøyene for pulsovervåking og søvnsporing, inneholder Alta HR alle funksjonene i den originale Alta, for eksempel automatisk treningssporing, påminnelser om å flytte, samtale, tekst og kalendervarsler og tilgang til Fitbit Community.

Den har også batterilevetid på opptil syv dager - to dager mer enn den originale Alta.

(Bilde: Fitbit)

Den klassiske Alta HR har en aluminiumskropp og leveres med et gummiarmbånd i fire farger - svart, blågrått, fuchsia eller korall - med matchende aluminiumspenne.

Det er også to 'special edition' -sporere i roségull og pistolmetall, og tre lærremmer i brunt, indigo eller lavendel, samt et armbånd i rustfritt stål og et utvalg av designertilbehør fra Public School og Tory Burch.

Alta HR er tilgjengelig for forhåndssalg i dag Fitbit.com eller £ 129,99 og fra 13. mars vil Alta HR være tilgjengelig online og i butikker, inkludert store forhandlere som Amazon.com, Argos, Currys PC World, Shop Direct og John Lewis.

Sleep Stages og Sleep Insights vil være tilgjengelig globalt på Android, iOS og Windows fra 27. mars 2017.

Se Også: