Facebook under ild etter at «trist ansikt»-emoji blir automatisk konvertert til Frankensteins monster til Halloween

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Facebook kommer under ild fra brukere etter at selskapet ga sine 'reaksjoner'-emojier en Halloween-makeover.



Det sosiale nettverket lanserte en oppdatering forrige uke som forvandlet utseendet til de seks 'reaksjonsknappene', som lar brukere svare på innlegg med et enkelt klikk.



«Like»-knappen vises nå som en skummel skjeletttommel opp, «kjærlighets»-hjertet har blitt til spiselig godteri, og «Haha», «Wow», «Trist» og «Sint»-ansiktene har blitt en heks, et spøkelse, Frankensteins monster og et gresskar henholdsvis.



Facebook halloween-reaksjoner (Bilde: Facebook)

Endringen er selvsagt ment som litt lett underholdning for å markere Halloween, men ikke alle morer seg.

Faktisk har noen tatt til sosiale medier for å klage over at de nye reaksjonene er svært upassende for alle som ønsker å uttrykke ekte følelser.



Spesielt noen mennesker har vært bekymret for å oppdage det triste ansiktet de brukte til å uttrykke sorg eller kondolanser har automatisk blitt omgjort til Frankensteins monster.

Mens noen brukere tydeligvis er veldig opprørt, har andre stilt spørsmål ved om emojis er det riktige svaret på denne typen innlegg i utgangspunktet.



Noen påpekte at selv før endringen, kan en gråtende ansikt-emoji bli sett på som uoppriktig når den reagerer på genuint triste nyheter.

Facebook introduserte sine reaksjonsknapper tidligere i år, og ga brukerne en rekke alternativer for å svare på innlegg, utover å bare 'like' dem.

'Vi vil at folk skal kunne dele alle tingene som er meningsfulle for dem, ikke bare tingene som er glade og som folk kommer til å 'like' når de ser det, sa Facebook-sjef Mark Zuckerberg den gang .

Uansett hvilken side av argumentet du er på, vil det neppe ha betydning for mye lenger, siden Facebooks reaksjoner vil gå tilbake til det normale i morgen.

Halloween 2019
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: