Facebook Messenger tar igjen WhatsApp med én MILLIARD brukere over hele verden

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Facebook har annonsert at meldingsappen deres nå har mer enn en milliard brukere hver måned.



Milepælen betyr at tjenesten, som nylig gjennomgikk en radikal overhaling , holder på med direktemeldingstjenesten WhatsApp.



WhatsApp kunngjorde i februar at det har totalt én milliard brukere, noe som betyr at én av sju mennesker på planeten bruker tjenestene deres.



Appen ble lansert for syv år siden, så det tok mye lengre tid å nå de samme brukertallene som Facebooks meldingstjeneste, som ble lansert som en app for fem år siden, i 2011.

Facebook Messenger

Facebook annonserte at meldingsappen sin nå har mer enn 1 milliard brukere hver måned

Denne raske økningen til suksess kan skyldes at Facebook tvinger mobilbrukere til å laste ned appen separat for å chatte privat mens de bruker det sosiale nettverket.



'Vi kunngjør at mer enn 1 milliard mennesker nå bruker Facebook Messenger hver måned, noe som gjør Messenger til en av bare en håndfull apper over hele verden som berører så mange liv,' sa Facebook i en uttalelse.

«Folk bruker Messenger i nesten alle land i verden hver dag for å få kontakt med menneskene og bedriftene de bryr seg mest om.



'De bruker det til å legge planer, dele drømmer, sende betalinger, fortelle vitser, spille spill, la sine kjære få vite at de tenker på dem, og mye, mye mer.'

Facebook sa at det vil markere anledningen ved å sende 1 milliard takk i form av en ny flytende ballongfunksjon som alle kan bruke til å feire.

Du kan nå bruke Facebook Messenger

'Bare send en ballong-emoji til vennene dine for å legge til litt lune og glede til enhver samtale,' la firmaet til.

melania trump nakenbilder

Det sosiale nettverket ga også ut noen statistikker for å markere anledningen.

Ifølge firmaet sender folk mer enn 17 milliarder bilder til venner gjennom Messenger hver måned, og i gjennomsnitt sendes mer enn 22 millioner GIF-er hver dag via Messenger – det er 254 GIF-er per sekund.

Facebook ved siden av WhatsApp-logoen på iPhone hold i hånden.

Folk sender mer enn 17 milliarder bilder til venner gjennom Messenger hver måned (Bilde: Marie Waldmann/Photothek via Getty Images)

Facebook gjør alt det kan for å presse Messenger-appen sin.

Selskapet lanserte chatbots i meldingstjenesten tidligere i år - en ny art AI som truer med å overta apper som standard metode for å få tilgang til informasjon på en smarttelefon.

Siden lanseringen i april har mer enn 11 000 bots blitt opprettet, og Facebook fortsetter å lansere nye funksjoner som vil hjelpe utviklere å legge til funksjonalitet til robotene sine og forbedre opplevelsen for brukerne.

Møt Facebook Messenger-boten som gir deg Netflix-anbefalinger

Facebook introduserte bruken av messenger-roboter i Messenger-appen sin i april (Bilde: Polygon)

Selv om den har et tilsvarende antall brukere, burde ikke Facebook Messenger egentlig konkurrere med WhatsApp, siden de begge er en del av samme selskap.

Den sosiale nettverksgiganten svelget WhatsApp for 16 milliarder dollar (9,6 milliarder pund) i lommebok i 2014.

På den tiden sa Facebook-fondet og administrerende direktør Mark Zuckerberg: «WhatsApp er på vei til å koble sammen én milliard mennesker. Tjenestene som når den milepælen er alle utrolig verdifulle.'

Facebook-sjef Mark Zuckerberg introduserer en ny messenger-plattform på F8-toppmøtet i San Francisco

Facebook-sjef Mark Zuckerberg kunngjorde kjøpet av Whatsapp i 2014 (Bilde: Getty)

På tidspunktet for kunngjøringen sa Zuckerberg at WhatsApp-merket vil fortsette og hovedkvarteret vil forbli i Mountain View, California.

Det har ikke vært nevnt om Facebook ønsker å slå sammen de to direktemeldingsappene, og foreløpig holder dem i gang separat.

betydningen av tallet 555

Mange sa at Zuckerbergs virkelige motiv bak kjøpet var innsamling av brukerdata, på det som en dag bare ville tjene som et middel til å øke brukerantallet til Facebook Messenger-appen.

Vel, så langt ser det ut til å ha fungert.

meningsmåling laster

Er Facebook Messenger bedre enn Whatsapp?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKEdatatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: