Få 9 GB data for en ti i utrolige SIM-bare datatilbud fra iD Mobile

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bare SIM-avtaler tar virkelig fart akkurat nå - og med god grunn - gir kundene mye mer fleksibilitet og noen heftige rabatter når det kommer til mobilene deres.



Og en av de beste SIM-only-tilbudene vi har sett på veldig lenge har nettopp kommet ut på internett, og tilbyr hele 9 GB data for en ti, ja bare £10, på iD Mobile.



I tillegg til ni GB med data, får du også med deg ubegrensede tekstmeldinger og 300 minutter for 10 pund prislapp også.



Noe av det vi liker best med avtalen er imidlertid at det kun er en én måneds rullerende kontrakt, noe som betyr at du ikke er bundet til noen større forpliktelser for det neste året – eller mer.

Det er ingen ord om når det slutter (Bilde: Ulrich Baumgarten)

Selv om du kanskje kan finne tilbudet billigere andre steder, vil du ofte være bundet til minst en 12 måneders kontrakt.



che lage eller bryte

Det er ingen sluttdato akkurat nå, men hvis du ønsker å bytte, er dette sannsynligvis det beste alternativet der ute akkurat nå, med den nest beste avtalen vi kunne se kommer også fra iD Mobile, som tilbyr 12 GB data for £12 per måned - Storbritannias laveste tariff på 12 GB.

Vi har ikke funnet noe billigere enn dette (Bilde: Getty Images)



Bare SIM-avtaler fortsetter bare å øke i popularitet takket være deres mye rimeligere månedlige kostnader, men selvfølgelig betyr SIM bare det, så du må enten være fornøyd med den gamle telefonen din - eller ha råd til et nytt håndsett direkte - for å velge en billigere SIM-kun-plan, siden det ikke innebærer å betale ned eventuelle telefonkostnader, bare bruk.

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon på salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Mobiltelefontilbud 2020
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: