Tidligere Eastenders-stjerne Anita Dobson sier ekteskap med Queen-rockeren Brian May er 'hardt arbeid'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Brian May og Anita Dobson

Anita Dobson sier at hun har måttet gi opp en liten bit av uavhengighet(Bilde: PA)



Ronnie O'Sullivan Sr.

Eks-Eastenders-stjernen Anita Dobson har innrømmet at hennes 16-årige ekteskap med dronningrockeren Brian May er hardt arbeid, og at hun har måttet gi opp sin uavhengighet.



Skuespilleren, 66, som har vært gift med gitaristen, 68, i 16 år, avslørte at paret har hatt sine oppturer og nedturer.



Hun sa til NEWSAM: Det er ingen hemmelighet at det er hardt arbeid. Selv om Brian er kjærligheten i livet mitt og han er helt yndig, er det ikke lett, og vi må jobbe med det.

'Men fordi vi elsker hverandre og fortsetter å jobbe med det, lønner det seg. Brian og jeg har oppturer og nedturer som alle ekteskap gjør, selv om han er en legende, er han fortsatt inne i en vanlig mann, og jeg må huske at når vi kommer inn døren, er det bare oss to.

Brian May og Anita Dobson

Anita og Brian har vært gift i 16 år (Bilde: )



sommerball 2017 billettpriser

Uansett hva som skjer ute i verden kan vi håndtere når vi går ut igjen, men når vi er innendørs, er det bare oss to, og vi må inngå kompromisser.

'Jeg har måttet gi opp litt av min uavhengighet, men fordi Brian elsker meg, lar han meg være meg, og det er trikset du bør la personen være seg selv. Det er vanskelig noen ganger fordi det kan være ganske irriterende å tillate personen å være seg selv.



Les mer:

Anita, som spilte stormfulle Queen Vic -utleier Angie Watts på BBC1 -såpen på 80 -tallet, la til at hun ikke ser seg selv tilbake til såpen ettersom de fleste av hennes gamle medspillere er døde.

Det kommer som populære såpeveteraner Ross Kemp og Barbara Windsor gjør et comeback i år.

veterinæren i York, Peter Wright

Hun talte ved Olivier teaterpriser i London søndag kveld og sa: Jeg kan egentlig ikke gå tilbake nå, jeg ville ikke kjenne noen fordi de fleste er døde.

Mange mennesker går tilbake, og det skaper en snøballeffekt av godt elskede karakterer som kommer tilbake fordi det er bra for serien. Og faktisk hvis det er det de vil, tenker jeg godt for dem.

Det har liksom blandet seg selv, men jeg er bekymret for at verden endrer seg veldig fort nå og vet ikke om såper som EastEnders kan holde tritt med det.

Se Også: