Alt du trenger å vite om bytte av energileverandør

Husholdninger Og Regninger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Elektrisitetsstolper(Bilde: PA)



aiko, prinsesse toshi

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Vi er alle kjent med å forhandle om en ny telefontakst når vår forrige kontrakt løper ut. Likevel er det først nå som energikunder utnytter å bytte energileverandør.



Bytte energileverandør kan spare deg for hundrevis av pund på gass- og strømregningen. Så hva venter du på? Klikk her for å gå til vår partner for å spare store penger.

I følge Energy UKs strømbyttetall for 2019 flyttet mer enn 6,4 millioner kunder til en ny leverandør - i gjennomsnitt 12 brytere hvert minutt.

Og det har aldri vært en bedre tid bytte energileverandører ettersom energiprisene øker. Siden introduksjonen av Ofgem 's energiprisloft i januar 2019, har de fleste leverandører basert energiprisene på standardtariffene på prisgrensen.



Etter en økning i pristaknivået som ble annonsert i februar 2021, har leverandører begynt å heve prisene for kunder på standardtariffer.

Alle de seks store & apos; energileverandører har kunngjort prisstigninger, som hver implementerer en gjennomsnittlig årlig økning på £ 96 for kunder på standardvariabler og standardtariffer. Disse prisstigningene trer i kraft fra 1. april 2021, så det har aldri vært et bedre tidspunkt å vurdere å bytte.



Så når var siste gangen du sjekket energitakstene dine ? Hvis det var mer enn et år siden, kan du betale langt mer enn nødvendig. Du må gå videre til en bedre avtale.

Her har vi svart på noen spørsmål om bytte energi :

engel nummer 11 11

Hvilken informasjon trenger du for å bytte energileverandør?

Jo mer detaljert informasjon du kan gi når du får et tilbud på en ny gass- og elektrisitetstariff, desto mer nøyaktig blir den. Du trenger din fulle adresse, navnet på din nåværende gass- og strømleverandør og tariff, hvor mye gass og elektrisitet du bruker og betalingsinformasjon.

Er det trygt å bytte energi på nettet?

Absolutt. Du kan enkelt og trygt bytte energiforsyning online via en akkreditert energibytte -tjeneste.

Vi har inngikk et samarbeid med Uswitch for vårt opplegg , og det er en del av tillitskoden. Hvis du er usikker på legitimasjonen til en energibytte -tjeneste, kan du se etter en melding om deres tillitskode. Confidence Code er en frivillig retningslinje for innenlandske energiprissammenligningstjenester og administreres av den britiske regulatoren for energimarkedet, Ofgem.

Vil jeg oppleve strømbrudd under bryteren?

Du vil ikke oppleve strømbrudd under bryteren, og det vil heller ikke være nødvendig å grave opp og bytte ut rør eller kabler. Din nye leverandør vil levere gass og elektrisitet på nøyaktig samme måte som før.

Kan energileverandøren stoppe meg fra å bytte?

mr griffiths grange hill

Hvis du betaler for strømregningene dine, er det helt opp til deg om du vil bytte energi, og leverandøren din kan ikke stoppe deg. Mange fastrente energiplaner kjører på en kontrakt på 12-18 måneder, og du må kanskje betale en avgangsavgift hvis du bytter i løpet av denne perioden, men det er ingenting som hindrer deg i å bytte hvis du er villig til å betale avgangsavgiften.

Vil det bli nødvendig med noe arbeid for å fullføre bryteren?

Nei, du trenger ikke å bytte rør eller ledninger eller installere noe. Endringen av energiforsyningen ivaretas av leverandørene. Den fysiske energien er den samme, og den flyter gjennom de samme rørene og ledningene for å komme hjem til deg.

dawn fransk lenny henry utroskap

Det eneste unntaket er hvis du har valgt å ha en smartmåler installert som en del av bryteren. I så fall vil leverandøren sørge for at en ingeniør besøker hjemmet ditt. Installasjonen bør ta bare et par timer.

Bli med på vår energikampanje

Det er her en bedre forståelse av fordelene ved å bytte og spare kommer inn. Så for å kutte gjennom sjargongen har vi lansert en fantastisk bevissthetstjeneste for energibytte for gass, elektrisitet eller begge deler.

Det er raskt og enkelt å bruke sammen med vår akkrediterte partner Uswitch , Storbritannias mest populære energisammenligningsside. Og vi kan tilby deg en enkel og rask måte å gjøre store besparelser på raskt, uten avbrudd i tilbudet ditt.

Faktafil: Slik bytter du

Vil du alltid gi meg en bedre avtale?

Det er usannsynlig at du får den beste avtalen som er tilgjengelig hvis du ikke har byttet nylig. Og vi har ofte eksklusive energitakster du ikke finner andre steder. Når du er bekreftet, under energibrytergarantien, bytter du til din nye, billigere avtale innen 21 dager.

Ganske enkelt Klikk her for mer informasjon om denne raske, enkle og problemfrie prosessen.

den lille fremmede slutten

Kan jeg velge bort når som helst?

Når du har bekreftet byttet, er det en 14-dagers avkjølingsperiode. På denne tiden kan du avbryte hvis du ombestemmer deg.

Vi har sørget for at du kan bytte online eller via telefon. Ring vårt vennlige, britiske teamet gratis i dag 0800 049 9722 eller av klikk her , og gjør bryteren enkel og rask.

Uswitch har hjulpet mer enn 5 millioner mennesker med å sammenligne energipriser og spare på regningene sine, og sitt nettsted for sammenligning av gratis energi har blitt fullt akkreditert av Ofgem Confidence Code siden 2006.

La oss se hva vi kan gjøre for deg.

Se Også: