Apple lekker nye iPhone-navn som XS, XR og XS Max

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

eple har utilsiktet avslørt navnene på den nye iPhones før lanseringen senere i dag.



Skjult nettstedkode har avslørt at navnene vil være iPhone XS, iPhone XS Max og iPhone XR.



Oppdagelsen ble gjort fordi en oppdatering til Apples nettbutikk inneholdt en kode som ble oppdaget av teknisk nettsted ATH . Informasjonen er en del av Apples butikkkart og ville ikke vært åpenbar for de fleste som besøker nettstedet.



Det ble også avslørt detaljer om tilfeller for å beskytte XS og XS Max. Det ser ikke ut til å ha vært informasjon om andre ryktede produkter. Disse sies å inkludere en ny Apple Watch, en rimelig Macbook og ny iPad Pro.

pixie lott nipslip

Tre nye modeller lanseres senere i dag (Bilde: Ben Geskin / Twitter)

Så det ser ut til at ryktene var sanne, vi har tre nye telefoner senere i dag.



iPhone XS vil være omtrent som fjorårets iPhone X . Størrelsen på enheten, skjermen og stilen har ikke endret seg mye, men det forventes et ytelsesløft.

Apples nye iPhone XS Max vil ha en 6,5-tommers OLED-skjerm og vil, hvis ryktene stemmer, være tilgjengelig med så mye som 512 GB innebygd lagring.



Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Det er forventet at iPhone XR vil være 'budsjett'-tilbudet. Koster sannsynligvis omtrent det samme som iPhone 8 gjorde i fjor. Det ryktes å ha et enkelt kamera og en billigere LCD-skjerm enn OLED-modellene som finnes i iPhone X.

Flere rykter tyder på at XR vil ha en dual-sim-kontakt i noen regioner som India og Kina. Et stort antall mennesker i disse landene bruker to tall, og støtte for funksjonen kan hjelpe salget i regioner der Apple har mindre markedsandeler.

Apple fjernet koden fra nettstedet sitt kort tid etter.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: