Eks-F1-stjerne kommer med et stort Mercedes-krav som vil glede Lewis Hamilton og George Russell

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mercedes har blitt fortalt at de vil vinne et løp før slutten av 2022-sesongen – og støttet til å presse Ferrari til andreplass i konstruktørmesterskapet.



Ingen Lewis Hamilton heller ikke George Russell har virkelig vært i kamp om en seier i år. Og Sølvpilenes dominans av Formel 1 ser ut til å ta slutt etter åtte påfølgende sesonger på toppen av bunken.



Men ting ser opp for de britiske sjåførene. De har begge vært på pallen på de to siste løpene, mens Russell satte sammen en strålende kvalifiseringsrunde i Budapest for å sikre karrierens første pole position.



Han var ikke i stand til å holde på den posisjonen, som Max Verstappen kom susende gjennom i sin fortsatt overlegne rød okse å ta seieren, mens Hamilton nøyde seg med andreplass foran lagkameraten. Men skriver inn Formel 1-spalten hans , eks-sjåfør Jolyon Palmer tror det bare er et spørsmål om tid før Mercedes er tilbake på øverste trinn.

'Tretten løp inne og banen til laget er den klareste av alle på rutenettet de er utvilsomt på vei mot en første seier for sesongen, som jeg spår de vil ha i de neste håndfulle løpene,' sa den fv. Renault racer, som også tror de kan hoppe over Ferrari på stillingen.

Han la til: 'Den andre fordelen Mercedes har er Ferraris tendens til ikke å maksimere potensialet sitt takket være mindre enn ideelle strategianrop. Gapet mellom [Charles] Leclerc og Mercedes-duoen i mesterskapet fortsetter å krympe etter Ungarn, og kampen om andreplass i konstruktørmesterskapet brenner også, takket være Mercedes’ skuddsikre pålitelighet så langt, og deres overlegne strategi. Bare 30 poeng skiller de to lagene nå.



 Palmer forventer en seier for Mercedes i 2022
Palmer forventer en seier for Mercedes i 2022 ( Bilde: PA)

'Igjen kan Ferrari skylde på strategien deres for ikke å få bedre resultater enn bare en fjerde og sjette plass i Budapest. Nesten uforklarlig endte Leclerc bak begge Red Bulls som startet på 10. og 11. plass.

«Når strategien er grei kan Ferrari håndtere det, men i en dynamisk løpssituasjon som den ungarske Grand Prix var, ser det ut til at de treffer problemer og taper poeng til Red Bull og Mercedes.



'Det hele betyr at vi går inn i sommeravstengningen med Verstappen og Red Bull som seiler bort i det fjerne og Ferrari ser over skuldrene på Mercedes som nærmer seg raskt, en bragd du ville ha slitt med å tro etter måten denne sesongen startet på.'

Se Også: