EGX 2018: Disco Elysium-spillinntrykk

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det isometriske eventyret Disco Elysium, som lener seg tungt inn i dyp rollespillmekanikk, er kanskje en av de mest offbeat titlene du kan spille på EGX i år.



Utviklet av ZA/UM for PC spill er en hardkokt urban fantasy-detektivhistorie pakket rundt et pek-og-klikk-format og satt i en undertrykkende, avfeldig fiksjonsby med retrofølelse kalt Revachol. Det er et sted preget av korrupsjon og kriminalitet, med en befolkning som svinger fra rettighetsløs til sydende.



Du har i oppgave å løse en overordnet drapssak ved å finne ledetråder, intervjue mistenkte og delta i konfrontasjoner (avhengig av valgene dine).



Å løse mysteriet er en ganske åpen affære fra utseendet til det (Bilde: ZA / UM)

Karakterprogresjonen din styres av en hel rekke statistikker og valg av karakterklasse.

Disse påvirker suksessen til handlinger som visse dialogalternativer eller evner, som fingerferdighets- eller persepsjonsmekanikken du finner i Dungeons and Dragons og lignende.



gemma collins sykkeltur

Det ligner på hvordan titler liker Torment: Tides of Numenera eller Planetscape Torment lar deg bygge en karakter på utsøkt granulære måter.

Indiespill på EGX 2018

Sviktende dialogsjekker og lignende hindrer ikke nødvendigvis fremgang i tradisjonell forstand heller ettersom historien skrider frem uansett, tilpasser seg resultatet for en ganske åpen opplevelse.



Alt har en surrealistisk drømmeaktig kvalitet over seg, fra de merkelige - ofte mørkt morsomme - samtalene med NPC-er (og i ditt eget hode) til den stemningsfulle håndlagde kunststilen for oljemaleri.

Det estetiske er ganske stemningsfullt (Bilde: ZA / UM)

Fra demoen jeg spilte, føles Disco Elysiums verdensbygning på topp, og hvert øyeblikk drypper av atmosfære. Det fikk meg også til å le høyt på et tidspunkt, er desidert sjelden for et videospill.

bombeskremsel Canary Wharf

Det er ingen utgivelsesdato for det ennå, men det er ikke overraskende gitt mengden arbeid som ser ut til å ha gått inn så langt. Hvis du er interessert i uvanlige historier og dype rollespill, bør du kanskje holde øye med Disco Elysium.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: