Edinson Cavanis rolle i utviklingen av Man Utds egen Riyad Mahrez blir tydelig

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United -stjernen Mason Greenwood har avslørt den positive effekten som spissen Edinson Cavani har hatt på en spiller som ble stemplet som klubbens egen Riyad Mahrez.



Cavani kom til United på en ettårskontrakt for denne sesongen, og scoret 15 mål i alle konkurranser for Ole Gunnar Solskajers side.



Et av disse målene kom på søndag, hvor uruguayanerne scoret Uniteds tredje mål i en 3-1-seier på Aston Villa, som praktisk talt bekreftet hans sides plass i topp fire i Premier League.



Det er ikke bare når det gjelder målscorer at Cavani har hatt en tydelig innvirkning, med Solskjær og flere stjerner som fremhever spissens arbeid med sine yngre lagkamerater.

Mason Greenwood har forklart Edinson Cavanis positive innvirkning på sine lagkamerater i Man Utd

Mason Greenwood har forklart Edinson Cavanis positive innvirkning på sine lagkamerater i Man Utd

Greenwood er en av lagkameratene, med 19-åringen som prøver å etablere seg som et alternativ ved spydspissen på fremlinjen.



Engelskmannen fortsatte sin fine sesong med å score Uniteds avgjørende andre mål mot Villa, noe som ga Solskjærs side sin første ledelse i kampen.

Men United Academy -produktet har nå avslørt at Cavanis innflytelse også merkes av Amad, som en gang ble sammenlignet med kantspilleren Mahrez.



[Det var] akkurat det samme som mot Roma. Du vet alltid hva han skal gjøre, men du ser fremdeles ikke ut til å stoppe ham, fortalte Greenwood MUTV på spørsmål om Cavanis visning på Villa.

Greenwood scoret mot Aston Villa søndag

Greenwood scoret mot Aston Villa søndag (Bilde: Shaun Botterill/POOL/EPA-EFE/REX/Shutterstock)

Det er hyggelig å se ham fra benken. Det er bevegelsen, alle vet at han kan gjøre det, men det ser fortsatt ut til at de ikke er i stand til å stoppe ham.

Vi lærer alle av ham, meg, Rashy, Amad ... vi ser alle opp til ham.

Amad har ennå ikke debutert i Premier League, men har scoret i Europa League og imponert for Uniteds andre streng.

Den 18 år gamle lagkameratene har også vært fornøyd med Amads innflytelse, og Luke Shaw avslørte i februar at Harry Maguire hadde sammenlignet ham med Mahrez.

'Det var interessant fordi Harry sa til meg her om dagen at [Amad] minner ham om Mahrez da han var i Leicester,' sa Shaw Sky Sports .

'Virkelig rask, dyktig, smidighet, kan snu veldig fort, har gode ferdigheter, og jeg er enig med Harry - han minner meg om Mahrez.

katie pris sextape

- Selv måten Mahrez spiller på nå har jeg sett egenskapene Amad allerede har og har vist på trening. Mahrez er en fantastisk spiller, så forhåpentligvis ville det vært flott for United hvis han er like bra som ham.

Ettersom Ivorianeren bare har en håndfull senioropptredener under beltet, kan Cavanis erfaring være avgjørende hvis han skal gjenskape Mahrez 'innvirkning på Premier League fullt ut.

Se Også: