Beste high street bank i Storbritannia avslørt - ettersom M&S topper meningsmåling som VERST for kundetilfredshet

Banker

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skilt sitter utenfor grener

En Smart Money People -undersøkelse har satt bankene mot hverandre(Bilde: Bloomberg via Getty Images)



En bankundersøkelse har avslørt de beste og verste stedene for å lagre kontanter i Storbritannia - med tusenvis av kunder som rangerer noen av Storbritannias største hovedgatenavn for tilfredshet, service og til og med nettbank.



For tredje år på rad har Leeds -baserte First Direct - som ikke ligger i High Street - blitt kronet som den beste av resten - og vant totalt fem priser, inkludert Best British Bank med en kundetilfredshetsvurdering på 95%.



British Bank Awards, levert av forbrukerplattform Smart Money People spurte over 6500 kunder for å avsløre firmaene briter banker på - og de de unngår, på tvers av emner fra boliglån til lån og til og med sparing.

I tillegg til å bli kåret til 'Best Current Account Provider' for sin populære første konto, toppet First Direct også listen over 'Best Customer Service', 'Best Value for Money' og 'Most recommended Bank', noe som antyder at kundene er noen av de lykkeligste på markedet.

HSBC

I kontrakten har First Directs morselskap HSBC blitt kåret til en av de minst gunstige bankene (Bilde: Getty)



Det er imidlertid ingen gode nyheter for morselskapet - med HSBC og et joint venture med M&S, M&S Bank - som tar de to nederste plassene i undersøkelsen i Storbritannia.

En talsperson for M&S bank sa: 'Vi setter kundene våre i sentrum for alt vi gjør og & apos; Smart Money People & apos; rangering motsier all vår innsikt; Vi utfører månedlig uavhengig tredjepartsundersøkelse av kundetilfredshet-som for øyeblikket er på over 90% på telefon-, filial- og online-kanaler. '



Firmaet sa i den siste Nunwood Customer Experience Excellence Survey (2016) at M&S ​​Bank ble rangert som fjerde for kundeopplevelse blant merkevarene for privatbank og 16 av alle forbrukermerker.

pappa lange ben flyr

Totalt sett har kundetilfredsheten på tvers av bankene falt fra 82% til 80% det siste året.

Hundrevis av filialnedleggelser - med HSBC som stenger dørene raskest - kan delvis være skyld i slik misnøye, sammen med fryktelige besparelser som i økende grad støtter kundene inn i et dårlig betalt hjørne.

PORT

Trinn opp: Building Society Nationwide vurderte eksepsjonelt godt for boliglån

Grunnlegger av Smart Money People, Mike Fotis, sa: «Mens noen kunder fortsetter å se alle banker som litt kjedelige og ganske grå, er det klart at kundeopplevelsen varierer betydelig, men nok en gang er det ingen som er i nærheten av å velte først direkte.

Etter noen turbulente år kommer Co-op Bank, som ble lagt ut for salg denne uken, på femteplass totalt sett, og demonstrerer at kundene fortsatt verdsetter kundeservicen og produktene som tilbys av denne selvstilte etiske banken.

Virgin Money kom inn på ligatabellen på tredjeplass med Beste kredittkortleverandør, og Nationwide Building Society på andreplass, kronet landets beste boliglånsleverandør.

Verst var Tesco Bank som falt åtte plasser i år, til ellevte plass totalt.

Hvor er Storbritannias lykkeligste kunder?

De beste bankene for kundetilfredshet

Kilde: Smart Money People

  1. First Direct, 95%

  2. På landsbasis, 88,8%

  3. Jomfru penger, 88,2%

  4. Halifax, 84,6%

    haaland to man utd
  5. The Co-op Bank, 84%

  6. TSB, 82,6%

  7. NatWest, 82,2%

  8. Santander, 81,6%

  9. Barclays, 80,6%

  10. Lloyds Bank, 77,8%

  11. Tesco Bank, 77,8%

  12. RBS, 76,6%

    kjendiser går dating paul
  13. HSBC, 71,2%

  14. M&S Bank, 70,6%

Mike Fotis la til: 'Kunder har fortalt oss at utfordrerbanker ikke alltid er alt de trenger å være, og å se M&S Bank komme inn på vårt ligatabell på siste plass er et tegn på at mer konkurranse ikke alltid er bedre kundeutfall.

'Når det er sagt, gleder vi oss til å se hva året fremover bringer, når et rush av nye banker som Atom Bank, Starling Bank og CivilisedBank virkelig begynner å konkurrere om vår oppmerksomhet.'

meningsmåling

Hvilken bank vil du anbefale for kundetilfredshet?

500+ STEMMER SÅ LANGT

First DirectPå landsbasisJomfru pengerHalifaxCo-Op BankTSBNatwestSantanderBarclaysLloyds BankTesco BankRBSHSBCM&S BankAnnen

Joe Gordon, sjef for første direktør, sa: 'I hjertet av første direkte er troen på at mennesker betyr mer, så det å kåre den beste britiske banken for tredje år i rad betyr mye for oss.

'Vi vet at hvis vi skal hjelpe kundene med å leve livet sitt slik de vil leve dem, må vi fortsette å utvikle og utvikle oss.'

Bill Percy, kundeopplevelsesdirektør i Virgin Money, sa: 'Levering av god service for kundene våre er kjernen i Virgin Money sin tilnærming til bank, og vi er glade for å motta denne anerkjennelsen for de fremskrittene vi gjør, spesielt ettersom det er stemt for kundene selv. '

Hva med boliglån, nettbank og lån?

Natwest Bank

Digital revolusjon: Natwest har fått skryt for sine nettbankfasiliteter (Bilde: Evening Gazette)

Som en del av stemmeprosessen sa 84% av kundene at de nå foretrekker bank på nettet eller via en mobilapp, men dårlig funksjonalitet viser seg å være en betydelig kilde til frustrasjon.

Natwest ble kronet som den beste for nettbank, takket være sin multifunksjonelle app, mens online personlig økonomi -app - Dashboard for penger -som fungerer som en personlig pengeassistent når du er på farten, ble kronet som beste app.

First Direct vant også Beste britiske bank, Mest anbefalte bank, Beste kundeservice, Beste verdi for pengene og Beste kredittleverandør.

Virgin Money vant beste nykommer og beste kredittkortleverandør, mens Zopa kom best ut som beste alternative finansleverandør.

For bedrifter har Barclays blitt kåret til det beste stedet å forvalte pengene dine, og for gryende huseiere er Nationwide det beste for kundetilfredshet, enten du kjøper eller remorterer.

Les mer

Hvordan tjene mer på pengene dine
Det beste du kan gjøre med penger Pengene dine er ikke trygge i banken Risikoen og fordelene med appbanker Peer-to-peer forklart

Se Også: