Eat Out to Help Out postnummerkontrollen hjelper deg med å finne alle restaurantene som deltar

Spare Penger

Horoskopet Ditt For I Morgen

Regjeringen har lansert 50% rabatt på matordningen for å oppmuntre spisesteder over hele Storbritannia til å spise ute når restauranter kommer tilbake fra lockdown.



Eat Out to Help Out -ordningen er introdusert for å gi tusenvis av restauranter, kafeer og puber et løft etter koronavirus -krisen.



Den statssubsidierte ordningen gir spisesteder halvpris måltider hver mandag, tirsdag og onsdag, opp til en verdi av £ 10 per person på mer enn 85 000 arenaer.



Rabatten gjelder når du spiser, men inkluderer ikke alkohol.

Ordningen ble først avduket av kansler Rishi Sunak 9. juli, i tillegg til seks måneders momsreduksjon på dager ute, opphold og takeaways.

menn i strømper og seler

Det kom etter at regjeringens tall viste at 80% av gjestfrihetsfirmaene sluttet å handle i april, med 1,4 millioner arbeidere som ble nedlagt.



Ordningen er designet for å oppmuntre folk til å besøke restauranter, kafeer og puber, som har blitt hardt rammet av lockdown (Bilde: AFP via Getty Images)

Store kjeder inkludert Pizza Express, Wagamama, Wetherspoons, Costa Coffee, McDonald's og Nando & s har registrert seg på ordningen.



Kansler Rishi Sunak sa: 'Vår & apos; spise ute for å hjelpe & apos; ordningens hovedmål er å hjelpe til med å beskytte jobbene til 1,8 millioner kokker, servitører og restauratører ved å øke etterspørselen og få kunder gjennom døren.

midsommer utgivelsesdato uk

'Bransjen er en viktig ingrediens for økonomien vår, og den har blitt hardt rammet av koronavirus, så nyt sommeren trygt ved å vise favorittstedene din støtte - vi betaler halvparten.'

Det kreves ingen bilag for å bruke tilbudet, der den deltakende virksomheten trekker 50% fra regningen og belaster rabatten til statskassen.

Det er ingen minimumsforbruk, og du kan bruke rabatten så ofte du vil på kvalifiserte dager. Det gjelder imidlertid ikke takeaway.

Sjekk om restauranten din deltar

Regjeringen har lansert en postnummerkontroll for å se hva som er tilgjengelig i ditt område (Bilde: PA)

Treasury har lansert en postnummerkontroll for å hjelpe spisesteder med å finne restauranter og puber som tilbyr det nye måltidstilbudet hele måneden.

The Eat Out for å hjelpe restaurantfinner er tilgjengelig på Gov.uk -nettstedet .

gemma atkinson og ronaldo

For å finne steder i nærheten av deg som tilbyr rabatten, bare skriv inn postnummeret ditt, og websiden vil vise virksomheter i nærheten.

'For å oppmuntre folk til å trygt gå tilbake til å spise ute på restauranter, vil regjeringens nye spise-ut-hjelp-rabattordning gi 50% reduksjon for sittende måltider fra mandag til onsdag hver uke i august 2020,' sa kansler Rishi Sunak.

Sunak sa at trekket vil bidra til å beskytte 1,8 millioner jobber, ved å oppmuntre folk til å gå tilbake til hovedgaten.

hva betyr nummer 333

Vi har en fullstendig guide alle restaurantene som tilbyr rabatten, her .

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Ordningen følger et midlertidig kutt i moms som oppfordrer forbrukere til å få mest mulig ut av gjestfrihetssektoren i sommer.

første dater servitør sparket

Kansler Rishi Sunak har redusert merverdiavgiften fra 20% til 5% i seks måneder, med mat og alkoholfrie drikkevarer også inkludert.

Han sa at trekket vil 'få sektorene til å bevege seg og beskytte arbeidsplasser' mens regjeringen forbereder å stenge nedleggelsesordningen i oktober.

Kuttet vil gjelde frem til 12. januar 2021 og vil inkludere takeaway og måltider ute samt hotell-, B&B og opphold på campingplassen.

Det vil imidlertid bare gjelde der virksomheter bestemmer seg for å gi rabatten videre.

I noen tilfeller betyr det at kunder kan ha fordeler av både momsrabatt og Eat Out for å hjelpe.

For eksempel kan du få en fjerdedel av Peri Peri -kyllingen fra Nando's for 1,85 pund i august etter at den sørafrikanske kyllingkjeden bestemte seg for å gi momsreduksjonen videre til kundene.

Se Også: