Enkle DIY julepyntideer, inkludert hvordan du lager julenissehatter og hjemmelaget papirpynt

Jule Dekorasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nissehatt

Vi viser deg hvordan du lager en nisselue i fem enkle trinn(Bilde: Half Yard Christmas)



Med julen rett rundt hjørnet har vi sett på måter du kan lage dine egne adventskalendere, tranebær gin og innpakningspapir, men hva med tilbehør til den store dagen?



Å få et hjem til å føles festlig er en av julens gleder - men det trenger ikke være en av utgiftene.



Hvis du kombinerer gjenværende dekorasjoner med noen smarte ideer, trenger du ikke å bruke en krone for å ha et hjem som er verdig julenissen.

Hvis du er fast i tid i år, men fortsatt vil prøve deg på å være kreativ, kan du prøve våre 15 minutter lange håndverksideer nederst i denne artikkelen.

Du vil garantert imponere julebordet med noen av disse enkle DIY -ideene.



Disse lettlagde nissehattene er perfekte til juledag eller som et festlig tilbehør for hele familien å ha på den store dagen. Du kan til og med endre ting ved å lage dem i morsomme farger som rosa, grønt, gult eller blått for å tilpasse dem, slik at de passer til hver av dine nærmeste.

Hvordan lage en nissehue

Du vil trenge:



  • To rektangler av rød filt som måler 28 x 33 cm
  • En stripe med hvit fuskepels på 10 x 61 cm
  • En stor hvit pompon
  • Tre rektangler av grønn filt som måler 10 x 5 cm
  • Tre røde knapper for bær
Julehatt trinn for trinn

Hvordan lage en nissehue denne julen (Bilde: Half Yard Christmas)

  1. 5 cm opp fra bunnen av rektanglet (kortsiden) trekk en horisontal linje over filten.
  2. Lag hattens punkt ved å markere midten langs den øvre kortsiden av rektanglet, og tegne to diagonale linjer ned til kantene på den horisontale linjen. Klipp langs de diagonale linjene. Gjenta på det andre stykket.
  3. Legg de to delene sammen og sy sammen sidene på hatten. Legg pelsen på tvers av hatten, med den furrige siden ned, så den nederste kanten strekker seg etter den horisontale linjen du tegnet, og sy den på. Gjenta på den andre siden.
  4. Brett pelsen ned og sy den på innsiden av hatten.
  5. Klipp ut holly leaf -former fra den grønne filten og sy dem på forsiden til høyre på hatten, og legg til knappene for bær. Sy deretter pomponen for hånden til hatten din.

Nissehatt fra Half Yard Christmas av Debbie Shore, £ 11,99, Searchpress.com.

Les mer

Ha en hjemmelaget jul
DIY kranser, strømper og kranser Lag dine egne julekjeks DIY julekort og innpakningspapir Enkle hjemmelagde julegaver

Kort tid?

Noen av disse listige juleideene vil ta mindre enn 15 minutter å lage!

1. Furukegler

Gjennom høsten må du holde et øye med kongler, ta dem med hjem, tørke og deretter gjøre deg klar til juledekorasjon.

Julen kongler

Lag en autentisk snødekte furukegler til treet ditt (Bilde: Beafunmum.com)

Alt du trenger er furukegler og noen Tipp-Ex eller spray dem i glitter. De er perfekte i boller og vaser som et midtpunkt, eller du kan vikle tråden rundt dem for å lage en hengende dekorasjon for treet ditt.

Furukegler fra Beafunmum.com .

2. Saltdeigpynt

Bland litt salt, mel og vann til deigen din og bli flink med forskjellige former og mønstre. Kok i ovnen og dekorer etterpå med maling og glitter, så får du flotte dekorasjoner til treet ditt.

3. Streng opp ekte eføy

Ivy er ideell for å snøre seg innendørs. Drapering over peisstykker, bilderammer og speil for et nydelig festlig utseende.

rolf harris i fengsel

4. Julekortinnredning

Få mest mulig ut av julekortene du får sendt hvert år, og gjør dem til pynt. Slå hull i toppen slik at du kan trenge gjennom snoren og lage julebunting, eller bare tape dem hjørne til hjørne i stedet.

De kan også brukes som gaveetiketter eller kuttes i sirkler, hulles og brukes som hengende dekorasjoner - du kan til og med bli litt smart med dette - kutte ut figurer fra kort for å lage hengende julenisser og mer.

5. Pompom -kuler

Lag noen miniatyrpomponger av ull eller silkepapir. De kan gjenbrukes hvert år og vil gjøre at treet ditt føles mer personlig.

6. DIY Snowman to måter

Ta en ren hvit sokk, fyll med ris og bind tre små elastikkbånd eller hårbobler rundt for å lage en kropp og hode. Dekorer med perler eller stoff, og du kan ha en hel samling DIY snømenn på peishyllen din.

For et hengende snømannspynt, ta tre flaskehett, mal dem hvite og lim dem i en linje som denne . Hvis du legger inn tre svarte prikker på innsiden av den midterste hetten, litt ull rundt skjøten mellom toppen og midten og maler et ansikt på den øverste (med en trekant med farget papirlim på som en nese) kan du deretter feste et bånd på baksiden og henge dem på trær eller hvor du vil.

7. Julemusikkroser

Bruk gamle musikkark til julesanger og salmer, og bruk dem til å lage papirblomster. Det er enkelt å gjøre og kan lage en vakker krans eller bukett for hjemmet ditt.

8. Makeshift papir snøfnugg

Hvis du ikke lærte å lage snøflak av papir på barneskolen, er det nå din sjanse.

Sjansen for en hvit jul er aldri stor i Storbritannia, så lag dine egne snøfnugg med papir

Sjansen for en hvit jul er aldri stor i Storbritannia, så lag dine egne snøfnugg med papir (Bilde: Flickr/erin_everlasting)

Velg papir du liker, og bli kreativ ved å kutte hjørnene av brettpapir for å lage vakre mønstre som er perfekte for å stikke på vinduene dine. For en nyskapende vri, prøv å bruke et kaffefilter i stedet for vanlig papir.

9. Bærgrener i flasker

Dette er en enkel, men effektiv dekoridé som ganske enkelt innebærer å finne noen bærgrener i hagen og plassere i vaser og flasker. Ikke kjøp nye vaser til prosjektet i stedet resirkuler brukte vinflasker og pakk et bånd rundt halsen for en vintage -følelse.

10. Festlige trekkutløsere

Lag din egen trekklukker av et gammelt par ullstrømpebukser fylt med fyll og dekorér ved å sy festlige mønstre eller setninger på toppen. Ikke bare vil disse dekorere hjemmet ditt, men du vil også spare penger på oppvarmingskostnadene.

11. Glittergarnpynt

Blås opp en ballong til ornamentstørrelse (mindre, runde ballonger fungerer bedre for dette) og vikle hyssing rundt den. Sett garnet på plass med lim og dryss med glitter ( eller bruk glitrende lim ) og la den stå, så fjerner du bare ballongen og henger.

Les mer

Jul 2018
Beste sanger Topp vitser Beste filmer Spor julenissen over himmelen

12. Sparkly pasta buer

Julebuer

Bare legg litt glitter til noen pastabuger for en glitrende trepynt (Bilde: Thegoldjellybean.com)

Hvem har ikke pastabuger i skapet? Dekk dem rikelig med PVA -lim, og dryss deretter over gullglitter. Når den er tørket, knytter du en gullgarn rundt midten av hver bue, og henger deretter kransen fra treet ditt eller på veggen.

Pasta buer fra Thegoldjellybean.com .

Se Også: