EastEnders-fans spår en stor vri når Sam planlegger hevn på Lewis på grunn av Ben-angrepet

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

EastEnders fansen er overbevist om at de har utviklet en stor vri i Sam Mitchells plan om å planlegge hevn på Lewis.



Bartenderen voldtok grusomt Ben Mitchell i skremmende scener tidligere i år, og mamma Kathy Beale og pappa Phil Mitchell visste nå nøyaktig hva som skjedde mellom Lewis og Ben etter skilsmissen fra Callum.



Ben befant seg nylig på sykehus midt i kampen mot narkotika, da Phil og Kathy skyndte seg å være ved hans side. Etter å ha sett hva hele prøvelsen har gjort med sønnen hans, var Phil fast på å ta hevn og satte en plan i gang for å se Lewis betale for sine forbrytelser.



 Phil Mitchell planla sin egen hevn
Phil Mitchell planla sin egen hevn ( Bilde: BBC)

Han ba om hjelp fra noen han kjente fra sin mørke fortid, til riktig pris, men ombestemte seg senere etter at Kathy overhørte ham ringe. I mellomtiden var Sam – i møte med Phils vrede – fast bestemt på å gjøre opp med broren sin, og la ut en plan med Zack for å finne Lewis og sørge for at han betalte for det han hadde gjort.

Hun var sikker på at det ville hjelpe henne med å knytte bånd til Phil igjen, men fansen er sikker på at de har laget en vri i historien.

'Phil er rimelig. Det er ikke et godt tegn. #EastEnders ', foreslo en fan.



 Sam vil hjelpe med å finne Lewis
Sam vil hjelpe med å finne Lewis ( Bilde: BBC)

En annen la til: 'Phil oppførte seg som om han ikke ville bli tatt for å angripe Lewis som om han ikke er en serieforbryter og har vært bak murene flere ganger. #EastEnders .'

kattunge og hoften

'Phil gikk med på Kathys måte, men med Sam tryna å komme tilbake til familien vil hun ødelegge ting #EastEnders ', skrev en tredje.



Etter sin grufulle voldtektsprøve, har Ben slitt og vendt seg til narkotika i et forsøk på å takle alt. Han hadde i økende grad tatt de ulovlige stoffene etter å ha blitt påvirket av andre.

I mellomtiden fikk faren hans Phil nylig vite om de grusomme tingene han hadde vært gjennom.

 Phil begynte å få hjelp fra noen han kjente fra fengselet
Phil begynte å få hjelp fra noen han kjente fra fengselet ( Bilde: BBC)

I scener som nylig ble sendt ba Kathy ham: 'Han trenger vår hjelp Phil. Han vil ikke engang leve,' men Phil sa at han var helt 'ferdig' med hele situasjonen, og la til: 'Nei, jeg er ferdig med ham , det er bare ord, han mener det ikke.'

Hun svarte da: 'Han er sønnen vår og han er ødelagt. Han slår bare ut. Han skader Phil. Vi får ikke bare gå bort.'

Da Phil oppfordret henne til ikke å komme med 'unnskyldninger' for ham, innrømmet hun: 'Jeg forstår det, fordi jeg har vært der. Gjør det rette, og vet hva det riktige er. Han kommer til å hate meg for dette, men du er hans far.

'Du og meg Phil, vi burde ikke ha noen hemmeligheter. Dette, alt dette, er fordi Ben ble voldtatt.'

*Hvis du har vært utsatt for seksuelle overgrep, kan du få tilgang til hjelp og ressurser via www.rapecrisis.org.uk eller ring den nasjonale telefonstøtten på 0808 802 9999

tom cruise-nicole kidman

Se Også: