Fornøyelsesparken Drayton Manor solgt i flere millioner avtaler til et europeisk firma midt i frykt for nedleggelse

Drayton Manor

Horoskopet Ditt For I Morgen

En av Storbritannias eldste fornøyelsesparker har bekreftet at den har blitt solgt i en millionbeløpet avtale til den europeiske fritidskjeden Looping Group.



Administratorer av Drayton Manor offentliggjorde kunngjøringen mandag, bare timer etter at det kom frem at underholdningskomplekset var på randen av kollaps, med hundrevis av jobber i fare.



Fornøyelsesparken og dyrehagen, som tiltrekker seg over 1 million besøkende hvert år, sa at den vil fortsette å operere under firmanavnet Drayton Manor Resort Ltd.



Grunnleggeren William Bryan vil beholde rollen som administrerende direktør når virksomheten kjemper seg ut av 'en utfordrende periode'.

Alle 599 jobber er reddet som et resultat av avtalen.

William Bryan, på Drayton Manor Park, sa: 'Som mange bedrifter har vi møtt utfordringer de siste månedene, men salget til Looping Group er et spennende og positivt nytt kapittel for Drayton Manor Park.



'For oss var det viktig å finne en kjøper som ville beskytte jobber, det samme var å finne en som ville fortsette å drive og utvikle Drayton Manor Park som gjestene våre kjenner og elsker.

(Bilde: SWNS.com)



'Looping Groups engasjement for en meget ambisiøs investeringsplan og løftet om å reinvestere fortjenesten først og fremst i parken, gjorde det til en naturlig og veldig tiltalende løsning for oss.

'Bryan-familien var alltid forpliktet til å gjøre parken til en av Storbritannias ledende attraksjoner, og under Looping Group ser vi frem til å utvikle det familievennlige tilbudet i mange år fremover.'

Laurent Bruloy, administrerende direktør i Looping Group, sa: 'Vi er begeistret og stolte over å kunne ønske Drayton Manor Park og dets talentfulle team velkommen til gruppen vår.

'Jeg vil rose Bryan -familien som har utviklet parken over tre generasjoner og gjort den til en av de vakreste referansene til vår bransje i Storbritannia. Vi har stor respekt for alt som har blitt oppnådd av lagene.

The Looping Star, Bembom Brothers

Looping Group driver allerede 15 fritidsparker i Storbritannia, Frankrike, Nederland, Sveits, Tyskland, Spania og Portugal (Bilde: Getty)

'Vi tar sikte på å fortsette historien og støtte Drayton Manors utvikling med samme gründer -DNA og verdier som vi deler, samtidig som vi beholder den sterke lokale forankringen på feriestedet.

'Vårt mål er å gi besøkende en uforglemmelig, morsom og underholdende familiedag. Parkens tilbud passer perfekt for oss, med sitt omfattende utvalg av prisbelønte turer og attraksjoner, inkludert Europas første og eneste Thomas Land

Mike Denny, felles administrator og PwC -direktør, sa: 'Gruppen hadde stått overfor svært utfordrende handelsforhold. I februar tvang Storm Dennis parken til å stenge uventet, mens den planlagte gjenåpningen i mars ble forsinket på grunn av Covid-19. Disse faktorene kombinert økte kontantstrømpresset på konsernet.

waitrose andeegg klekket

'Vi er glade for å ha bidratt til å sikre et salg som bevarer 599 jobber og sikrer overlevelse av en høyt elsket fritidsattraksjon som er gjennomsyret av historie og arv. Innkjøperne vil jobbe med det eksisterende lederteamet for å fortsette å vokse og utvikle virksomheten, vi ønsker dem all fremtidig suksess. '

Drayton Manor ligger i 280 dekar med park og innsjøer i Staffordshire, West Midlands.

Det er attraksjoner som inkluderer karuseller, Thomas Land og den populære Drayton Zoo, med over 100 dyr, inkludert det siste tilskuddet, babyen Spider Monkey.

I et typisk godt forretningsår underholder utendørskomplekset rundt 1 million gjester.

Imidlertid tvang Storbritannias statssanksjonerte lockdown 23. mars det til å lukke dørene og utstede refusjon til tusenvis av besøkende.

4. juli begynte den etappevis gjenåpning, som ble etterfulgt av spenningsturer inkludert Maelstrom, Shockwave og Apocalypse 18. juli.

dominic cummings kone bursdag

På den tiden sa en talsmann at selskapet forble 'optimistisk' om fremtiden, til tross for en 'utfordrende periode'.

Jonathan Hitching, på Drayton Manor Park, sa: 'Som en familieattraksjon har helse og sikkerhet for våre gjester og teammedlemmer alltid vært vår prioritet nummer én, så vi har jobbet hardt bak kulissene for å sette i verk tiltak for å sikre deres sikkerhet når vi får grønt lys til å åpne igjen.

'I løpet av de siste månedene har vi utviklet omfattende planer for denne gjenåpningen, som satte sikkerheten øverst på listen samtidig som vi sikret at vi fremdeles kan tilby best mulig opplevelse for våre gjester.

James and the Red Balloon -turen på Drayton Manor

James and the Red Balloon -turen på Drayton Manor (Bilde: )

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

'Det har vært en utfordrende tid for alle, men vi føler oss optimistiske om fremtiden og gleder oss til å ønske familier velkommen tilbake til parken for å nyte en dag ute i et trygt miljø, så snart vi er i stand til det.'

Parkens maksimale daglige kapasitet på rundt 15 000 gjester er redusert betydelig på grunn av sosiale distanseringstiltak.

Da vi kunngjorde gjenåpningen, sa det at alle besøkende nå må delta i temperaturkontroller ved ankomst og stå i kø i et virtuelt system via Drayton Manor Park dagplanlegger -appen.

Turer stenges hvert 30.-60. minutt for rutinemessig rengjøring av seter, bånd, fangstang og setebelter.

Den familiedrevne virksomheten ble grunnlagt av George og Vera Bryan i 1950 og har feiret 70-årsjubileum i år.

De kjøpte tomten og hadde åpnet den som en liten attraksjon med barnevogner til den utviklet seg betydelig på 1980 -tallet.

Populære spenningsturer inkluderte Apocalypse som ble installert i 2000, The Ben 10, senere kjent som Accelerator i 2017, og Air Race dukket opp i 2014.

Thomas Land -turer ble introdusert mellom 2008 og 2017.

Drayton Manor rapporterte et tap på 1,8 millioner pund i året til februar 2019.

Se Også: