DOOM for Nintendo Switch-anmeldelse: Ikke en perfekt port, men slakting av demoner svakker fortsatt

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg er vanligvis ikke en som vurderer porter, men på grunn av viktigheten av DOOMs tilstedeværelse på Switch, virket det viktig å gjøre det.



Som et av 2016s høyest rangerte videospill, kan DOOM representere et slags comeback for Nintendos posisjon på konsollmarkedet. I løpet av Wii U-tiden falt tredjepartsstøtte fra Nintendo med en utrolig hastighet.



Med Nintendo Switch som nå beviser sin kommersielle verdi, ser det ut til at store tredjepartsutgivere som Bethesda, Ubisoft og Take-Two er tilbake om bord. Denne havnen i DOOM, et fartsfylt moderne skytespill fra en av de største utgiverne som finnes, kan representere en vending.



Hvis det er vellykket, sammen med noen flere kommende tredjepartsporter, kan Switch se en rekke store navn-spill komme til systemet i fremtiden.

Det er mye som henger på DOOM her - men sjansen er stor for at du ikke bryr deg om det akkurat nå. Du vil bare vite om det beste førstepersonsskytespillet siden 90-tallet er for pengene mine, holder stand på Switch.

DOOM Bryterdeksel art

DOOMs coverart på Nintendo Switch er en enorm forbedring av den generiske versjonen av andre plattformer.



For det første, for de som er helt nye til fjorårets banebrytende førstepersons skytespill, vil jeg gjenta at jeg tror det er det beste førstepersonsskytespillet siden 90-tallet .

som oppfant magnum-isen

Selv om flerspillermodusene aldri interesserte meg spesielt, er enkeltspillerkampanjen alt som et moderne skytespill burde være.



Ved å forlate de elendige våpeninnlastingene og dekselsystemene som forgiftet sjangeren, tar DOOM alt som er fantastisk med klassiske FPS-spill og bygger videre på det.

Det er et lineært stilspill med ukompliserte oppdragsmål, men inneholder den mest fartsfylte, spennende handlingen av ethvert skytespill jeg har spilt i voksen alder. Det er et stort arsenal av våpen, hvorav de fleste har to sekundære bruksområder, samt granater, samleobjekter og draktoppgraderinger.

DOOM er fantastisk fordi det fokuserer på det som gjør handlingen til skytespill fantastisk, og kaster ut alt og alt som kommer i veien.

Til og med hovedpersonen, den beryktede blodtørstige marinesoldaten han er, viser en åpenbar ignorering av handlingen ved voldelig å kaste skjermer til side som forsøker å informere ham om hva som skjer.

DOOM Bytt skjermbilder

Alt jeg vil gjøre er å sprenge en million stygge demoner i ansiktet med en hagle

Alt han vil er å rive om demoner med bare nevene, motorsager i to og skyte en eksplosiv hagle mot et skjelett iført jetpack. Jeg kan relatere, for å være ærlig.

I løpet av sekunder etter at du har startet spillet, skyter du mot fiender, og handlingen stopper nesten aldri. Spillet blir stadig vanskeligere, men det blir ikke på noe tidspunkt frustrerende; den enkle, men likevel geniale designen gjør at du kjemper mot fiender i rom i arenastil mesteparten av tiden, som krever at du beveger deg mye for å overleve.

Du får taket på det, og som sådan anbefaler jeg å spille på Ultra-Violence vanskelighetsgraden på din første gjennomspilling. Det er tøft i begynnelsen, men det er en klok avgjørelse hvis du vil maksimere handlingen og unngå unødvendige opplæringsprogrammer.

Kort sagt tar den alt godt fra den originale DOOM og gjør den til den mest trofaste moderne gjengivelsen som er mulig. DOOM var min Årets felles spill for 2016 , og det er velfortjent - det er et spill som gjenopplivet min lenge døde interesse for skytespillsjangeren.

DOOM Helvete

DOOMs miljøer består vanligvis av bare enten romstasjonen eller selve helvete

Selvfølgelig er ideen om å kunne spille av tiårets favorittskytespill på farten med Nintendo Switch et fristende konsept.

For det meste leverer det. Det er den samme handlingen du kjenner og elsker på en Nintendo-konsoll, og den er fantastisk.

beste restauranter i gibraltar

Imidlertid er porten vert for en rekke avvik, noe som resulterer i en konstant bevissthet om at ja, dette er faktisk en port.

Å kjøre med 30 fps i stedet for 60 er aldri et problem så lenge det er konsekvent, men det er noen sporadiske fall når mange fiender er på skjermen samtidig.

Lastetidene er betydelig lengre og installasjonsstørrelsen kommer til å bli et problem for alle som kjøper spillet digitalt; med mer enn 21 GB kommer den til å gi deg praktisk talt ingen plass igjen på Switch.

Du ville være lurt å gå for det fysiske kassettalternativet i stedet, men selv det vil komme med en heftig nedlasting for DOOMs flerspillersegment. Du kan enten hoppe over det helt, eller du vil kanskje investere i et micro SD-kort.

Mikro SD-kortbryter

Du vil nesten helt sikkert trenge et micro SD-kort for å spille DOOM

Mest tydelig er de mer alvorlige ytelsesforskjellene fra andre konsollmotstykker. I PS4-versjonen av DOOM kan du noen ganger se lavoppløselige teksturer hvis du snurrer kameraet rundt før de laster inn ordentlig.

I Nintendo Switch-versjonen forblir alt i den tilstanden. Som et helhetsbilde ser spillet bra ut, men det er mange teksturer du vil møte som ikke vil være gunstig sammenlignet med sene PlayStation 2-grafikk.

Mer merkelig, jeg møtte hyppige lydproblemer, med lydbittriggere som ble lastet sent eller rett og slett ikke lastet i det hele tatt. Jeg forventer at dette vil bli lappet ganske tidlig, men det er ikke et ubetydelig problem.

Siste spillanmeldelser

Hvis du er ny til DOOM, kommer ikke dette til å være den ideelle måten å oppleve det på, men hvis Nintendo Switch er din primære konsoll, er porten god nok.

Avveiningen er selvfølgelig at du vil kunne spille den mens du er ute og reiser, noe som for meg er en verdig handel. Jeg bruker for det meste Switch i håndholdt modus, og som et førstepersons skytespill håndholdt er det ingen sammenligning.

Det er også verdt å merke seg at DOOM krever at du beveger deg i et utrolig raskt tempo under kamp, ​​noe du kanskje synes er tungvint med håndholdte kontroller.

jason fox sas kone

Jeg hadde større problemer med å komme inn i det enn jeg gjorde med min originale PS4-playthrough, og jeg har fortsatt bare brukt en håndfull timer på det, men du blir vant til forskjellen.

Dette er ikke et Switch-skjermbilde. Unnskyld.

Kjennelse

Det er betydelige problemer med porten, men med tanke på at Nintendo Switch ikke er like kraftig som PlayStation 4, Xbox One eller PC, er det utrolig at problemene ikke er mer alvorlige.

Som et av de beste actionspillene som noen gang er laget, er Nintendo-fans ute etter en skikkelig godbit med DOOM, uavhengig av problemene med porten.

Hvis du eier flere enheter og primært spiller i ditt eget hjem, kan du kjøpe DOOM på en annen konsoll. Hvis du spiller mye mens du er på farten, kan DOOM meget vel være det beste førstepersonsskytespillet som noen gang er satt på en håndholdt enhet.

Uansett er DOOM fortsatt DOOM, og DOOM er flott. Her håper vi at vi får flere bærbare opplevelser som dette på Switch.

DOOM (£40,00, lanseres 10. november): Nintendo Switch

En Nintendo Switch-kopi av dette spillet ble gitt til oss av utgiveren for vurderingsformål. Du finner alle våre anmeldelser på OpenCritic .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: