Ikke la barnet ditt spille Doki Doki Literature Club før du leser dette

Nintendo

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvordan skal foreldre håndtere å utsette barna sine for spill som Doki Doki?(Bilde: Lagret lag)



Doki Doki Literature Club! er et gratis nedlastingsspill som spilles på enten PC og Mac. Det traff overskriftene fordi, selv om det ser ut som et datingspill, men har en mørk vri etter halvannen time med spill.



Plutselig begynner de unge kvinnelige karakterene å drepe seg selv.



I løpet av denne prosessen vises selvmordsbilder med en jente som stikker seg selv, og en annen begår selvmord ved å henge. Det er lite fortellende advarsel om disse hendelsene som kommer ut av det blå for spilleren.

Noen rapporter, inkludert fra Daily Mail , har knyttet dette til en hendelse med tenåringsmord. I scrummet er det en viss feilinformasjon og mange alarmerende sitater fra skoler, politi og Manchesters likdomsbyrå.

Noen har rapportert at spillet sender meldinger til mobiltelefonen din, noe som ifølge min undersøkelse ikke er tilfelle. Andre har uttalt at det er et online spill, når det faktisk spilles lokalt.



vifte til babyrom

For å gjøre det mulig for foreldre å ta et informert valg om spillet og være oppmerksom på risiko, har jeg laget en kort video med alt de trenger å vite og trinn for å redusere risiko.

Hva med PEGI -vurdering?

Å identifisere hvor gamle barn skal være for å spille spillet blir mer utfordrende fordi britisk lov ikke krever at spill som selges på nettet for å ha en aldersvurdering. Hvis Doki Doki Literature Club! ble solgt på Xbox, PlayStation, Nintendo eller Android nettbutikker, ville det få en PEGI -vurdering fordi disse plattformene frivillig håndhever vurderingen. Hvis det var i App Store, ville det ha en Apple -aldersvurdering.



Fordi spillet inkluderer verket F*ck, betyr dette på grunnlag av å banne alene (selv om det ikke er modne eller voldelige temaer) det ville få minst en PEGI 16 -vurdering hvis det ble utgitt på disse plattformene eller solgt i fysisk form.

Spillet har noen opprivende scener. (Bilde: Lagret lag)

Men fordi spillet er på Steam, trenger det ikke å bli vurdert. På spillsiden er det verdt å merke seg at den er oppført som Psychological Horror, Visual Novel, Dark, Gore, Violent and Sexual Content. Spillesiden sier også at 'Dette spillet er ikke egnet for barn eller de som lett blir forstyrret'. Når du starter spillet blir dette omarbeidet, og du må bekrefte at du er 13 år eller eldre. Dette er nyttig, men som forelder er jeg opptatt av å se at Steam bruker en lignende tilnærming til konsoller og frivillig krever PEGI -rangeringer for alle spillene sine.

verste stedene å bo i Storbritannia

Dette er nyttig, men som forelder er jeg opptatt av å se at Steam bruker en lignende tilnærming til konsoller og frivillig krever PEGI -rangeringer for alle spillene sine.

Konfigurere foreldrekontroll?

Du kan slå på familieinnstillinger på Steam -kontoen din ved å:

1. Velge konto | Familieutsikt.

2. Skriv inn din firesifrede PIN -kode.

slutten av en regnbue

3. Du kan deretter begrense tilgangen til spill og Steam Store.

Les mer

Retro videospill
Nintendo 64 Sonic på 25 Retro Freak -konsoll Commodore 64

I appkjøp

Et annet aspekt ved spillet som gjør det lettere for barn å leke, er at det er gratis. Det er kjøp i app for £ 6,99 som låser opp tilleggsutstyr, men hovedspillet kan spilles uten krav om å gjøre et online kjøp.

Sørg for at du har konfigurert Steam-kontoen din til en e-postadresse som du sjekker regelmessig, da dette vil informere deg hver gang et nytt kjøp blir gjort. Du bør installere og konfigurere Steam -appen på smarttelefonen din (iOS eller Android), da dette vil gi varsler om kjøp og la deg holde øye med aktiviteten.

Videospillet har blitt knyttet til en guttes død. (Bilde: Lagret lag)

stor sex og byen

Alternative spill

Selv om Doki Doki Literature Clubs agn og bytte historiefortelling kan resultere i at spillere spiller spillet uten å innse hvordan det kan utløse psykiske problemer, kan det for de i en passende alder som er klar over temaene på forhånd tilby et nyttig måte å diskutere psykiske problemer på.

Spill er spesielt gode på dette, ettersom de gir spillerne muligheten til å utforske følelser og oppleve livet gjennom øynene til andre karakterer.

Det er måter for foreldre å håndtere spill som Doki Doki. (Bilde: Lagret lag)

Andre spill som gjør dette for forskjellige aldersgrupper er: Elude Et spill med metaforisk skoglandskap. Du krysser landskapet på jakt etter 'lidenskapsobjekter' for å overvinne følelsesmessige hindringer. Den er designet for å hjelpe mot depresjon som en meditasjon om betydningen av lidenskap og oppfyllelse.

Depresjon Quest

Dette er en eventyrfortelling der karakteren din lever med depresjon. Du må balansere deres mentale blokkeringer, jobb, forhold og til og med behandling i noen scener.

Robin

Robin er et kort stykke livsspill som ble laget for å synliggjøre en usynlig sykdom - kronisk utmattelsessyndrom.

Livet er merkelig (PEGI 16)

Følelsesladet episodisk eventyrspill etter Max Caulfield, en tenåringsjente med makt til å spole tiden tilbake. Med sin beste venn, Chloe Price, begynner Max å undersøke den mystiske forsvinningen av en medstudent.

Natt i skogen (PEGI 12)

Et eventyr om oppvekst som takler livets hverdagslige så vel som viktige relasjoner. Selv om hver karakter er et dyr, er de overraskende mennesker og tilbyr en vesentlig måte å diskutere livets komplekse rotete natur på.

lotterivinnere Storbritannia 2018

Oxenfree (PEGI 12)

Oxenfree er et tredjepersons single player-spill som har like store deler av voksen alder og overnaturlig thriller. Du spiller som Alex, en lys, opprørsk tenåringsjente som tar med den nye stefaren Jonas til en fest over natten på en nedlagt militærøy.

Journey (PEGI 7)

Et ørkenlandskap blir utforsket og funnet å være stort sett tomt. Men mens du fortsetter søket, blir andre onlineindivider med deg og forvandler opplevelsen til noe menneskelig og samarbeidende. Kraften og viktigheten av å dele en reise med andre mennesker, selv om de er fremmede, gjør dette til et veldig nyttig spill for å meditere over velvære.

Blomst (PEGI 3)

Et spill hvor du kontrollerer brisen for å lede et blomsterblad rundt et landskap. Det som åpner seg for en ekspansiv verden å utforske med vakre landskap og rolig musikk. Dette er et veldig godt spill for å slappe av og unnslippe dagen for å finne ro.

Hvordan har din erfaring vært med barna dine og videospill? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Se Også: