Slipp av parabolen: Sky lanserer en splitter ny TV-tjeneste som ikke trenger en parabol på huset ditt

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

TV-giganten Sky har tatt et nytt skritt mot å droppe retten etter å ha bekreftet utrullingen av en fiberoptisk bredbåndstjeneste da den rapporterte en økning i inntekter og inntekter.



Gruppen sa at de ville lansere en etterlengtet bredbåndstjeneste for sine kanaler i Italia etterfulgt av Østerrike i år som gir kunder som ikke kan eller ønsker å installere en parabol tilgang til hele TV-tjenesten.



rugbyspiller med mnd

Det vil følge med Storbritannia og resten av dets nøkkelmarkeder i det den hyllet en 'stor utvikling' for gruppen som vil gi den større makt til å konkurrere mot nettspillerne Netflix og Amazon Prime.



Detaljene om planen, først avslørt for et år siden, kom da gruppen postet en 10% økning i underliggende inntjening til 1,1 milliarder pund for de seks månedene frem til slutten av desember, da den la til 365 000 nye kunder.

Tallene kom dager etter at Storbritannias konkurransevakt foreløpig fant ut at 21st Century Fox sitt bud på 11,7 milliarder pund for å ta full kontroll over Sky ikke var i allmennhetens interesse.

Competition and Markets Authority (CMA) sa at avtalen vil gi Fox-eier Rupert Murdoch og hans familie for mye kontroll over britiske nyhetsmedier og ser på rettsmidler før de tar sin endelige beslutning innen 1. mai.



Skys foreløpige resultater viste at konsernets kundebase er på 22,9 millioner etter halvårsresultatet, etter å ha lagt til 2000 kunder om dagen.

På rapportert grunnlag steg driftsresultatet 24 % til 573 millioner pund, mens inntektene steg 5 % til 6,7 milliarder pund takket være en boom i etterspørselen etter betalbare produkter.



Sky rapporterte en økning på 8 % i salg av betalbare produkter, som engangsfilmer og sportsbegivenheter, inkludert gjennom Now TV, på 20 millioner i halvåret.

Nå TV Streaming Stick

Det kunngjorde også lanseringen av en lavpris plug-in-pinne for Now TV-strømmetjenesten , i et ytterligere trekk for å ta på nettrivaler.

Administrerende direktør Jeremy Darroch jublet over et 'utmerket' sett med resultater mot et vanskelig forbrukermarked, med husholdningenes økonomi under press.

Han sa: «Denne ytelsen reflekterer investeringsvalgene vi har tatt de siste årene, og lar oss mer enn oppveie presset på forbruksutgifter over hele Europa.

'Når vi ser fremover, forventer vi at forbrukermiljøet vil forbli utfordrende, men vi er fortsatt trygge på vår strategi og vår evne til å gjennomføre planene våre.'

Mr Darroch sa at Sky hadde fortsatt å holde lokk på kostnadene gjennom effektivitetsbesparelser, men ville fortsatt fokusere på å investere i originalt innhold «hvert år».

Sky Q set-top-boks

Seingen på Sky-kanaler økte med 6 %, styrket av suksessen til Sky Original-produksjonene.

Kundeavgangen ble også bedre, og falt til 11,2 % fra 11,6 % et år tidligere.

Men resultatene kommer på et anspent tidspunkt for kringkasteren blant spekulasjoner om at Sky News kan være stengt for å se Fox-avtalen godkjent.

Murdoch - som også eier aviser inkludert The Times og The Sun - må finne en måte å blidgjøre CMA på, som kan inkludere å spinne Sky News av, beskytte dens redaksjonelle uavhengighet eller stenge kanalen.

betydningen av 1010 nummer
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: