Tysk regjering tvunget til å frigi topphemmelig UFO-dokumentbuffer - hva vil den avsløre?

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det har en tysk domstol slått fast topphemmelige dokumenter om etterforskning av potensielt utenomjordisk liv må løslates etter en undersøkelse fra en tysk statsborger.



Frank Reitemeyer oppdaget først eksistensen av rapporten i 2009 etter Eksopolitikk Tyskland , en UFO-avsløringsorganisasjon, ga ut informasjon om dokumentet til tyske medier.



Reitemeyer tok det tyske parlamentet, kjent som Forbundsdagen, for retten for å be om utgivelsen av informasjonen.



Reitemeyer sa til retten:

«Jeg vil vite fakta, og det plager meg at i Frankrike, England, USA, Canada kan innbyggerne se UFO-filene, og jeg er ikke informert som tysker fra min tyske regjering. Det er derfor en så åpenbar uoverensstemmelse'

De britiske filene nevnt av Reitemeyer refererer til et løfte gitt av Forsvarsdepartementet om å frigi 18 dokumenter angående UFO-er.



Romvesenene er blant oss...vel, i alle fall i Tyskland. (Bilde: Getty)

Reitemeyers påstander har ikke falt for døve ører, og Berlins administrasjonsdomstol har avgjort at det er innenfor den tyske mannens rett til å lese dokumentet.



Forbundsdagen er for tiden i gang med en ankeprosess til den øverste forvaltningsdomstolen i Berlin-Brandenburg, og hevder at dokumentene ikke trenger å bli utgitt i henhold til deres opphavsrettslover.

Kan det være at de har noe å skjule?

meningsmåling laster

Skjuler den tyske regjeringen bevis på utenomjordisk liv?

500+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKEdatatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: