Davina McCall innrømmer traumer etter samlivsbrudd med Matthew Robertson

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Davina McCall har åpnet for første gang om sammenbruddet av ekteskapet hennes med Matthew Robertson, og innrømmet at det var 'traumatisk'.



The Masked Singer -dommeren, 52, skilte seg fra mannen sin på 17 år i 2017 etter at forholdet deres brøt sammen, og hun ble forlatt av sin elskede fars Alzheimers diagnose.



Året etter ble Davina rammet av mer tragedie da bestemoren hennes døde, seks år etter hennes halvsøster og bestevennen Caroline Baday døde av kreft.



hva betyr 305

Hennes splittelse fra Matthew kom på det verst tenkelige tidspunktet, noe som førte til 'emosjonell uro', innrømmet hun.

Davina og Matthew var gift i 17 år (Bilde: NEWSAMpix)

'Å gå gjennom en skilsmisse er en traumatisk opplevelse, og det er noe som må navigeres så nøye som mulig,' sier hun til Mail On Sunday & apos; s Du magasin.



'To år senere har vi begge vokst som mennesker, og vi kan nå lykkelig være medforeldre og erkjenne at det var det riktige for oss å gå gjennom, selv om det innebar absolutt emosjonell uro.'

Hennes år med smerte har forlatt Davina med en tullfri tilnærming til sorg.



'Jeg skriker ikke og gråter - jeg synes faktisk det er veldig vanskelig å gråte. Jeg har hatt så mye tap i livet mitt, jeg prøver å håndtere alt så praktisk og logisk jeg kan, 'avslørte hun.

Davina har funnet lykken igjen med Michael Douglas - men nekter å snakke om romantikken deres offentlig (Bilde: Instagram)

Men når det gjelder foreldre til henne og Matthews tre tenåringer - Holly, 18, Tilly, 16 og Chester, 13 - sa Davina at hun er åpen og ærlig som mulig om sin egen fortid.

'Jeg snakker med dem om mine erfaringer ... alle stoffene jeg har tatt, hvilken effekt de hadde,' innrømmet hun.

'Jeg stiller spørsmål om stoffene som finnes nå fordi det er et helt annet landskap - jeg er livredd for ketamin. Barna mine er veldig kunnskapsrike og jeg stoler på dem, og fordi jeg har snakket så åpent om mine erfaringer, har ingen av dem eksperimentert med narkotika. '

Davina har siden funnet lykke med kjendisfrisøren Michael Douglas, som hun begynte å date sommeren 2019 etter at han ble skilt fra kona Tracey.

Davina innrømmet at separasjonen fra Matthew var traumatisk (Bilde: David Fisher / Rex Features)

Megan ex on the beach 2015

Men hun insisterte på at hun ennå ikke har offisielt bekreftet romantikken deres fordi hun fortsatt respekterer eksen sin.

'Jeg vil aldri sitte her og gå inn på store detaljer, og grunnen til det er alt i respekt. Jeg har stor respekt for Matthew, jeg har respekt for barna mine, og det samme gjelder Michaels familie, forklarte hun.

den menneskelige ken-dukken

'Det ville på ingen måte være riktig for meg å snakke om forholdet mitt - det ville ikke være rettferdig i det hele tatt på noen fest. Ingen andre involverte er i offentligheten, så det ville være enda verre for meg å dra dem inn.

Ken Jeong, Davina McCall, Rita Ora og Jonathan Ross (Bilde: ITV)

'Jeg er alltid bevisst på å være fullstendig oppmerksom. Hvis jeg går til et arrangement med Michael, kommer vi separat for å unngå bilder. Dette er bare noe jeg prøver å holde så privat som mulig. Det er komplisert.'

Det kommer da Davina feirer sin nye rolle i ITV -talentprogrammet The Masked Singer, som startet i går kveld med avsløringen av EastEnders -stjernen Patsy Palmer som Butterflty.

Showet ser 12 kjendiser kledd i utsmykkede dyredrakter som konkurrerer hver uke, og den som blir kåret til siste plass må avsløre sin identitet før de sparkes i gang.

I kveld blir Davina med på andre dommere Rita Ora, Ken Jeong og Jonathan Ross for å se mens seks nye kjendiser kjemper om en sjanse til å gå videre til neste runde.

*The Masked Singer sendes i kveld klokken 20.00 på ITV

Se Også: