Danny John Jules mener BBC opprettet Strictly Come Dancing 'mobbing' påstander

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Danny John Jules har hevdet at BBC sto bak rykter om at han var en mobber i løpet av fjorårets Strictly Come Dancing -serie.



The Red Dwarf star ble anklaget for & apos; mobbing & apos; hans profesjonelle partner Amy Dowden under repetisjoner for forestillingene deres etter at hun angivelig løp ut av dansestudioene og gråt.



Men den 58 år gamle skuespilleren fastholdt gjentatte ganger at det var en & apos; vendetta & apos; mot ham for å få ham startet av showet, selv etter at Amy nektet for at det var et sammenstøt.



Han mener at BBC 'skapte historiene' for å skade sjansene hans, men de har sagt om Danny's kommentarer: 'Denne påstanden er kategorisk usann.'

når starter storebror 2014

Danny John Jules hevder BBC sto bak & mobbing & apos; rykter (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Snakker til metroen , Forklarte Danny teoriene hans var 'noen var bak kulissene og solgte historier, eller det ble manipulert av pressen selv'.



Han satte spørsmålstegn ved hvorfor BBC ikke så ut til å forsvare ham i løpet av sin tid på showet, og la til: 'BBC sa aldri at det ikke var sant ... de skapte historiene.'

To-faren, som skal ut på turné med sitt enmannsshow I & apos; ve Gotta Be Me, sa at han hadde 'god samvittighet' og trodde ikke ryktene ødela hans strenge opplevelse.



Amy nektet for at hun ble mobbet av Danny på It Takes Two etter at han nektet å vises på showet (Bilde: BBC)

er blå peter fortsatt på

Danny hadde fått gode poengsummer til uke sju da ting endret seg (Bilde: BBC)

Danny scoret de første ti noensinne i 2018 -serien fra nå avgått dommer Darcey Bussell, scoret 37 for en jive i uke fem og landet på toppen av topplisten.

I løpet av de første ukene ble Danny tippet som en favoritt, og i uke seks imponerte han med en American Smooth som scoret ham 30 poeng.

er rolf harris fortsatt i live

Men i uke sju da han danset hurtigsteget vurderte de andre dommerne Craig Revel Horwood, Bruno Tonioli og Shirley Ballas ikke fotarbeidet, og han fikk bare 22 poeng og ble plassert på bunnen.

Danny sa at det var en & apos; vendetta & apos; mot ham (Bilde: amy_dowden/Instagram)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Danny forklarte at det var vanlig at kjendisen rangerte den laveste hver uke for å gå hjem eller i det minste lande i dansen, men han ble reddet av seere som stemte hjemme med at Dr Ranj Singh ble stemt av showet i stedet.

Skuespilleren hevdet at det var da problemene begynte for ham og de 'dårlige historiene' begynte å dukke opp fordi han var blitt reddet av publikum.

'Umiddelbart betyr det fare for produksjonen fordi de er som, & apos; Herregud, vi kan ikke engang få ham ut hvis han er på bunnen. & Apos;

'Derfor begynte du å se dårlige historier kjære fordi de visste at de ikke kunne få meg ut med publikum.'

Strictly Come Dancing kommer tilbake til BBC One til høsten

alan barnes (cricketspiller)

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring oss direkte 0207 29 33033

Se Også: