Danielle Lloyd avslører den nye babyens veldig uvanlige navn ... mens hun forteller om et 'skummelt' øyeblikk da han ble blå under fødselen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Danielle Lloyd har avslørt sønnens søte nye navn - da hun forteller om det 'skumle' øyeblikket han ble blå under fødselen.



Ny mamma Danielle, 33, og forloveden Michael O & apos; Neill, valgte navnet Ronnie for sin første baby da de viste frem gledens bunt i OK! magasin .



Da hun snakket til den blanke magoren, fortalte Danielle hvordan hennes fødsel og graviditet ikke akkurat gikk greit.



'Ronnie ble sittende fast under fødselen i det som føltes som et helt liv - jeg var veldig redd. Vi var så bekymret at han ikke kunne puste. Det var den beste følelsen noensinne å høre ham gråte for første gang da han kom ut, sa Danielle.

fury klitschko omkampsbilletter

Ronnie, som veide 12 kg, ble født onsdag 13. september klokken 11.25. 'Jeg var heldig som fikk den vannfødselen jeg alltid hadde ønsket, og jeg leverte ham med bare gass og luft,' sier Danielle.

Danielle viser frem sitt utrolige innlegg baby tum (Bilde: Instagram/missdlloyd)



Danielle Lloyd ble rost for å ha vist sin flekkete topp som en ekte fremstilling av å være mamma (Bilde: missdlloyd/Instagram)

Mamma til fire Danielle la til at Ronnie faktisk ble født på sitt andre sykebesøk etter at hun tilbrakte en fruktløs natt på arbeidsavdelingen bare to dager før hun fødte.



Etter å ha fått sammentrekninger, skyndte Danielle seg til sykehuset bare for at de skulle stoppe i løpet av natten. Legene sendte henne deretter hjem.

Da riene begynte igjen, sa Danielle: 'Jeg ville ikke få håpet og bli sendt hjem igjen.'

Daniels intervju kommer like etter at hun slo tilbake på eksmannen Jamie O & # 39; Haras krav om tilgang, og hevdet at han er 'fullt klar over' situasjonen angående deres tre små barn.

Moren til fire har hevdet at den er redd for syv år gamle sønn Archies psykiske helse som forårsaker det tilsynelatende sammenbruddet i kommunikasjonen.

Jamie tok til Twitter med en offentlig bønn og ba sin eks om å la ham se sine tre sønner uten å gå tilbake til retten.

'Advokater til Jamie har blitt grundig informert om situasjonen med parets barn. Jamie er på sin side fullt klar over hva som skjer, sier en talskvinne for Danielle til NEWSAM Online.

anelka gest hva betyr det

Danielle Lloyd er bekymret for sønnene sine (Bilde: Rex -funksjoner)

prinsesse diana taj mahal

Hun vil det beste for barna sine (Bilde: Rex -funksjoner)

Danielle Lloyd og Michael O & apos; Neill med Archie, Harry og George (Bilde: Birmingham Mail)

Det tidligere paret har tre barn sammen: Archie, syv, Harry, seks og George, fire.

'Danielle prioritet er nå - og vil alltid være - barns sikkerhet og velferd,' fortsatte representanten.

'Deres psykiske helse er hennes største bekymring, og hun nekter å risikere at det forverres lenger enn det allerede har, spesielt med deres eldste sønn Archie.'

Representanten la til: Danielle vil ikke kommentere denne private situasjonen. '

NEWSAM Online har kontaktet Jamies representant for kommentar.

Jamie O & apos; Hara er desperat etter å se barna sine (Bilde: Rex -funksjoner)

Jamie O & apos; Hara krevde tilgang til sine tre sønner (Bilde: @Mrjamieohara1 /Twitter)

I går krevde Jamie at ekskona hans lot ham se barna sine.

Og hans siste tweets antydet at kommunikasjonen har brutt mellom de stridende eksene - etter at Danielle fødte sitt fjerde barn i forrige uke.

'@MissDlloyd, kan du la meg se guttene mine, hvorfor gjør du dette mot dem? Jeg elsker dem og savner dem. Jeg vil ikke gå tilbake til retten, »twitret Jamie.

Legger til: 'Bare en pappa som ønsker å se barna sine prøve å takle dette daglig og se hvordan det føles. Jeg har ikke en bunnløs grop med penger. '

kevin de bruyne kone

Les hele historien i denne uken er OK! Magasin - kommer ut i dag

Se Også: