The Cure -seerne merker Channel 4 -dramaet 'overbevisende, men vanskelig å se'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Channel 4's The Cure lot seerne bli forferdet denne kvelden og stemte programmet som 'overbevisende, men vanskelig å se'.



Dramaet, som er basert på en virkelig historie, dekket Julie Baileys kampanje som avslørte en av de mest forferdelige sykehusskandalene i NHSs historie.



Mid Staffs traff overskriftene i 2008 etter at den motbydelige forsømmelsen av pasienter i deres omsorg kom for dagen.



er jojo siwa lesbisk

Dette inkluderte at pasientene ble sittende desperat hydrert i timevis, uten smertelindring og på skitten avdelinger.

Julie begynte kampanjen etter at hennes 86 år gamle mor ble innlagt på sykehuset og ble helt forferdet over omsorgen hun mottok og trodde at hun hadde dødd som et resultat.

Channel 4's The Cure inneholdt Julie Baileys kampanje for å forbedre pasientbehandlingen (Bilde: Kanal 4)



Seerne slet med å se de vanskelige scenene (Bilde: Kanal 4)

En offentlig henvendelse ble endelig innvilget i 2010, og funnene deres i 2013 fremhevet den fryktelige og unødvendige lidelsen for hundrevis av mennesker på sykehuset.



Imidlertid var det en rasende tilbakeslag fra noen NHS -arbeidere, som var redde for å miste jobben på grunn av kampanjen, og Julie ble tvunget ut av hjembyen Stafford.

Julie og sykepleier -varsleren Helene Donnelly ble henholdsvis CBE og OBE, etter deres kampanjer.

er rose vest levende

Seerne strømmet til Twitter for å gi sin mening om programmet, og mange slet med å se scenene.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

En tweeted: 'Dette er tvangssyn. Hardt, vanskelig og følelsesmessig, men tvangsmessig #TheCure. '

Mens en annen kommenterte: 'En så trist gripende historie Takk Julie Bailey for at du hørte stemmen din Takk Julie Bailey for at du aldri ga opp til tross for grusomme trusler og mobbing Takk Julie Bailey for at du ga andre en stemme til RIP til alle ofrene #TheCure. '

aldi åpningstider påsken 2019

En tredje bemerket: 'Overbevisende, men enormt ubehagelig å se #TheCure. Vi har oppnådd så mye med å utvikle åpne støttende kulturer i NHS for å fremme #freedomtospeakup og lære av hendelser og tilbakemeldinger, men arbeidet og reisen må fortsette #rightfirsttimeeverytime. '

'I tårer. Jeg vil ikke tro at dette er sant. Men etter å ha lært i klassen om Francis -undersøkelsen og behandlingen av pasienter, kommer jeg ikke til å late som om det ikke skjedde. Jeg kommer til å sitte med smerten jeg føler for dem og sørge for at jeg aldri lar noe slikt skje. #TheCure, 'skrev en annen.

Se Også: