Cristiano Ronaldos søster gjør følelsene klare på Lionel Messis fantastiske overheadspark

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cristiano Ronaldos søster har støttet et Instagram-innlegg som sammenligner Lionel Messis strålende overheadforsøk lørdag kveld med brorens berømte sykkelspark for ekte Madrid i Champions League .



Messi, som slet med mål i Ligue 1 forrige sesong, og klarte bare seks, kastet ikke bort tid på å komme i gang denne sesongen ved å ta to mot Clermont i PSGs sesongåpning. Et av 35-åringens mål var et strålende overheadforsøk, som kontrollerte Leandro Paredes' høye gjennomspill på brystet før han feide ballen smart hjem.



liverpool vs atletico kanal

Argentinerens rolle i hans lags seier var så god hans navn ble sunget av opposisjonsfans. Messis overdådige avslutning gjorde naturligvis sammenligninger med Ronaldos sykkelspark for Real Madrid som fikk stående applaus fra en Juventus hjemmepublikum.



Den femdobbelte Ballon d'Or-vinneren viste utrolig akrobatikk i Champions League-kvartfinalen i 2018, og angrepet hans er anerkjent som et av de største målene i konkurransens historie. Og det ser ut til at en fankonto har tatt på seg å tilby en skarp sammenligning av Messi og Ronaldos individuelle innsats.

Med et bilde av begge målene i aksjon side ved side, lyder en bildetekst: 'Det ene er et trekk og det andre er en sykkel. Det ene er i det franske mesterskapet mot Clermont og det andre er i utslagsfasen av Champions League mot Juventus.I den ene legger spilleren hendene på plenen, den andre foten også og det ville knapt være mulig å legge en madrass mellom kroppen og banen, mens den andre har kroppen helt utenfor plenen og mellomrommet mellom kroppen hans og feltet. det er så mye at spilleren på det øverste bildet ville passet og hvis han nølte, ville det fortsatt være litt igjen hahaha. Sammenlign aldri...'

Innlegget ble ikke bare likt av Ronaldos søster, Katia Aveiro, men svarte på med fem klappende hånd-emojier, noe som gjorde følelsene hennes helt klare på de to målene. Det er ikke første gang Ronaldos søster har reagert på noe på Instagram involverer broren hennes, liker et innlegg som ber om at Uniteds nr. 7 skal slippes.



37-åringen er fortsatt opptatt av å forlate klubben han gjorde sitt navn i og fortsette å spille konkurransedyktig Champions League-fotball. Imidlertid kan mangel på friere som samarbeider med Uniteds motvilje mot å selge ham tvinges til å bli. Erik ten Hag diskuterte Ronaldos fremtid i pre-season: «Jeg tror Cristiano er i stand til å gjøre det [å spille i systemet sitt]. I karrieren har han vist alt.

'Jeg har stilt kravet mitt. Vi ønsker å spille på en bestemt måte. En toppspiller kan bidra og Ronaldo er en absolutt toppspiller i troppen vår. Spillerne dikterer måten du spiller på. Spesielt spillere som scorer mål fordi de er ekstremt viktige. for et lag. Du bygger laget ditt rundt dem.'



min mor 2 kvinne

Se Også: