Costco -arbeidere avslører butikkhemmeligheter, inkludert de beste produktene du bør kjøpe og kundene som gjør dem vanvittige

Costco Wholesale Corporation

Horoskopet Ditt For I Morgen

Grossistgiganten Costco er enormt populær blant de som ønsker å kjøpe i bulk og gjøre store besparelser.



Til tross for at flertallet av Costco -kundene handler, kan individuelle kjøpere også få et medlemskap.



Nå har tidligere Costco -ansatte tatt seg til Reddit for å løfte lokket på hvordan det egentlig er å jobbe for forhandleren.



De avslørte også kundevaner som virkelig pleide å gjøre dem vanvittige Det skriver Catherine Echphy fra Liverpool Echo .

Folk blir veldig sinte rundt gratis prøver

En av de beste tingene med Costco er de gratis prøvene. Ifølge en ansatt liker imidlertid ingen kunde å vente.

En arbeider sa: 'De som blir sinte fordi vi må vente på at de skal lage mat eller midlertidig er ute, gjør som villmenn.



'Men for det meste er det greit med folk.'

Men sjenerte kunder skal ikke la være å ta dem

Ta en gratis prøve - men ikke bind opp personalet i diskusjoner hvis du ikke virkelig skal kjøpe



På spørsmål om kundene skulle føle seg vanskelig å ta prøver hvis du ikke har tenkt å kjøpe hele produktet, sa den tidligere ansatte ikke i det hele tatt.

Hun sa: 'Nei! Det er en prøve av en grunn. Hvis du kjøpte alt du prøvde et eksempel på, ville du bruke 100+ ekstra dollar.

'Bare si takk og aldri føle deg skyldig! (Med mindre du er på diett, så føler deg skyldig og unngå Costco for enhver pris). '

Ikke få ansatte til å forklare alt om prøven hvis du ikke kommer til å kjøpe den

En annen arbeider som gjorde en lignende rolle med prøvene som ble innrømmet personalet, kunne alltid fortelle kundene som bare kom inn for gratis.

Og selv om de ikke har noe imot dette, er det behovet for å forklare hele produktet for dem som arbeiderne synes er veldig irriterende.

matthew robertson davina mccall

Eks-arbeideren svarte på et spørsmål og sa: 'Det er også ekstremt merkbart hvis du bare kommer inn for å spise de gratis prøvene.

'Vanligvis ville mer engstelige/ubehagelige mennesker prøve å ta en liten samtale om produktet, som vi da blir tvunget til å gi deg så mange detaljer som mulig, slik at du kan kjøpe det.'

Butikken er nøye lagt opp

De ikke-essensielle produktene er der for å fange blikket

En tidligere arbeider hvis jobb det var å ordne butikken, har avslørt hemmelighetene bak hvordan de store lagrene er lagt ut.

I et innlegg på Reddit sa arbeideren: 'Det er vanligvis tre eller fire seksjoner & apos; av varegulvet: Foods, Center og Hardlines. I større butikker vil det være to 'sentre'.

'Når du går inn i de fleste Costcos, går du rett inn på' Hardlines 'siden av lageret.

'Det er der alle de ikke-essensielle/husprodukter vanligvis vil være. De er de første tingene du ser fordi de er de siste tingene du trenger. '

Vinteren blir skikkelig travel

Vi er ikke sikre på logikken bak dette, men det er avslørt at antall Costco -medlemskap stiger i vintermånedene.

Dette er produktene ansatte synes er de beste kjøpene

Frossen kylling er et anbefalt kjøp

Toalettpapir, frossen kylling, kaffe, snacks og frokostblandinger er blant elementene Costco -ansatte synes kundene burde kjøpe derfra.

Trikset ansatte bruker for å få produkter redusert før de kjøper dem

Costco tilbyr ikke personalrabatt, men i en tråd på Reddit er det en måte for ansatte avslørt hvordan de & apos; prute & apos; over prisen før de kjøper dem.

Costco -arbeideren sa: 'Jeg antar at etter den tiden jeg har lagt ned, nøler du ikke med å be ledere om å merke ting som er slettet, og du vil ikke lenger bære det en stund.'

Slik klarer Costco -ansatte å skanne shoppingen din så raskt

Køene går raskt ned hos CostCo

På grunn av at alle som handler på Costco kjøper i bulk, kan køer ofte være lange i kassen.

Kundene vil imidlertid ha lagt merke til hvor raskt køene går ned, og dette skyldes ikke bare at de er heldige og velger riktig kassa, men på grunn av systemet Costco har på plass.

En tidligere arbeider sa: 'Vi har' flytere 'eller assistenter som får alle strekkodene vendt i vognen for store gjenstander, slik at de kan skannes med pistolskanneren.

'Kassererne mine har et typisk antall behandlinger av 60+ medlemmer i timen og skanning av 20+ elementer i minuttet.

'Med disse tallene går det fort.'

Se Også: