Corrie-spoilere neste uke: Stus sykehus og arrestasjon, Ryan-utgang og Spiders mørke hemmelighet

TV nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Coronation Street-fans kan forvente fyrverkeri på brosteinene neste uke, ettersom nedfallet fortsetter etter at en hemmelighet er avslørt og en karakter forbereder seg på å forlate ITV såpe.



Denne uken på såpen så fansen på at Stu Carpenter (Bill Fellows) fikk sin store hemmelighet avslørt, men ting går fra vondt til verre da han havner i fare og deretter i håndjern.



Andre steder ser den hjemvendte såpestjernen Spider Nugent (Martin Hancock) sin egen mystiske hemmelighet blir ertet mens han nærmer seg Toyah Habeeb (Georgia Taylor).



I mellomtiden skal Ryan Connor (Ryan Prescott) finne ut straffen hans etter at han ble arrestert for det iscenesatte ranet på bistroen.

england vs wales kanal

Her er alt Coronation Street fans kan forvente denne såpen neste uke...

  Stu havner i håndjern neste uke på såpen
Stu havner i håndjern neste uke på såpen

Stu hastet til sykehus etter kollaps som hemmelig avslørt

Etter at Stus ekskone Lucy dukket opp på brosteinene for å dele en bombe om fortiden hans, har ITV-spoilere avslørt at neste uke blir Kelly overrasket over å lese sladder om situasjonen på sosiale medier.



Zeedan kommer hjem fra ferie og blir fylt ut av Alya over den urovekkende situasjonen, da hun bekymrer seg for innvirkningen på Yasmeen.

hvor gammel er kona til harry redknapp
  Denne snekkeren's secret is exposed on Corrie
Stu Carpenters hemmelighet blir avslørt på Corrie

Kelly forblir lojal mot vennen sin og lover å snakke med Stu og få hans side av historien, men de finner ham snart full og knapt ved bevissthet på gata.



Aadi hopper i gang og ringer nødetatene, som haster ham til sykehus hvor Kelly puster lettet ut når Stu kommer til full bevissthet.

Hun bestemmer seg for at det er på tide å stille noen vanskelige spørsmål om fortiden hans, og etter et tips fra Kelly på sykehuset, kommer Yasmeen for å besøke ham.

Hun er glad for å se at han har det bra, men nekter å høre ham ut over Lucys påstander, noe som gjør at Stu har bestemt seg for at Kelly også har det bedre uten ham.

  Vil Yasmeen noen gang høre ham?
Vil Yasmeen noen gang høre ham?

Han bestemmer seg for å skyve henne bort ved å fortelle Kelly at han ikke vil se henne lenger, og etterlater henne knust.

Senere i uken kommer Yasmeen hjem og oppdager Stu, som nekter å forlate nummer 6 før Yasmeen hører hans side av historien.

Yasmeen sender diskret en melding som ber om hjelp til Zeedan, som dukker opp med Craig, og ettersom situasjonen går ut av kontroll, blir Stu arrestert for brudd på freden.

Edderkopp som skjuler mørk hemmelighet midt i fornyet romantikk

Et annet sted på Coronation Street neste uke besøker Spider Toyah, som betror ham om hvor ensom hun føler seg etter Imrans død.

  Toyah har slitt med å følge Imran's death
Toyah har slitt etter Imrans død

Senere besøker Leanne Toyah sitt eget og forklarer at Spider formidlet meldingen og inviterer Toyah til å flytte inn hos henne på Victoria Court.

I senere scener prøver Toyah å holde avstand fra Spider når hun blir opprørt av en sparekonto som Imran åpnet for Alfie.

leigh anne pinnock kjæreste

Til tross for forsøk på å distansere seg fra Spider, når Toyah senere får vite at Spider har blitt arrestert i en protest, bestemmer hun seg for å sjekke ham.

Tilbake i leiligheten lener Toyah seg inn for et kyss med Spider, og de gamle flammene er snart på vei til soverommet sammen.

  Hva skjuler Edderkoppen?
Hva skjuler Edderkoppen?

Men etterpå blir Toyah plaget av skyldfølelse og ber Spider gå, før han forsikrer henne om at han er glad for at de er venner.

Senere foretar Spider en hemmelighetsfull telefonsamtale og forteller personen i den andre enden av telefonen at han ikke kan vente med å komme tilbake. Hva skjuler han?

Ryan er klar for utreise da han står overfor fengsel etter falskt ran

Et annet sted på brosteinene, Ryan Connors utgang fra Coronation Street ser ut til å være uunngåelig da han står overfor fengsel neste uke.

  Ryan Connor ser ut til å forlate Coronation Street
Ryan Connor ser ut til å forlate Coronation Street

Den ulykkelige bartenderen hadde håpet å snu formuen ved å delta i en forsikringssvindel med Debbie Webster – men ble tatt og står nå overfor en lang fengselsstraff.

Neste uke blir Ryan siktet og bedt om å møte i sorenskriverretten dagen etter, mens Craig bekrefter at CCTV-opptakene er fordømmende bevis mot ham.

lottie survival of the fittest

Ryan forteller senere Debbie at de skulle iscenesette falske CCTV-opptak av en maskert våpenmann som tvinger ham til å rane bistroen, men hun nekter å samarbeide.

  Han venter på dom for Bistro-ranet
Han venter på dom for Bistro-ranet

Ronnie finner Ryan prøver å fikse kameraet i bistroen selv og råder ham til å akseptere straffen hans.

Onsdag støtter Ronnie Ryan ved magistrates' domstol når han går inn på en straffskyld. Påstanden hans aksepteres av distriktsdommeren og han avventer straffutmålingen.

Coronation Street sendes mandager, onsdager og fredager klokken 20.00 på ITV.

molly mae hague naken

Se Også: