Conor McGregor mot Dustin Poirier underkortkamp ble avlyst på grunn av skade

Andre Idretter

Horoskopet Ditt For I Morgen

UFC 264: Conor McGregor vs Dustin Poirier kampkort er ned en massiv kamp da Kevin Lee har blitt tvunget til å trekke seg ut av kampen med Sean Brady.



Returen til den anerkjente bryteren Lee til weltervektdivisjonen ble sett på som en av hovedattraksjonene i showets foreløpige kort, spesielt mot ubeseirede Sean Brady.



Brady snudde fra en seier i mars over Jake Matthews, og forberedte seg på den tøffeste testen i karrieren i Kevin Lee, som en gang var en av de fem letteste utfordrerne.



Og Lee skulle komme tilbake til buret etter nesten et og et halvt års pause etter tapet mot Charles Oliveira i Brasil i fjor, og konkurrerte i sin første weltervektkamp siden begynnelsen av 2019.

Dessverre vil jeg ikke kjempe mot Kevin Lee 10. juli, sa Brady i et Instagram -innlegg.

-Etter min forståelse har han pådratt seg en skade og måtte trekke seg ut av kampen. Laget mitt håper å kunne bestille kampen på nytt for august.



Takk til alle mine familie venner og fans som støtter meg, dette er bare en fartshump på min reise til å bli mester.

Kevin lee

Kevin Lee er utenfor McGregor v Poirier 3 -kortet (Bilde: SIPA USA / PA Images)



Lee bekreftet nyheten overfor veteranen MMA -reporter Ariel Helwani, og kampen forventes nå å finne sted 7. august hvis sidene kan godta vilkårene.

Dette bringer kampkortet ned på 13 kamper, med to tidlige innledninger, seks forhåndssendinger på TV og fem hovedkortkamper, inkludert trilogikampen mellom McGregor og Poirier.

Det er ventet at vinneren av McGregor v Poirier vil møte Charles Oliveira for lettbeltet senere i år, mens taperen kan stå igjen med tanke på karrieren.

McGregor har sagt at & apos; alle kulene & apos; er på banen i denne kampen, og til og med verdens boksingmester i tungvekt Tyson Fury har sagt at det kan være & gardiner & apos; for ireren hvis han taper

tyson fury nettoformue 2020

Paret har hver vunnet et av sine tidligere møter, med ireren som dominerte sin første kamp på UFC 178 og plukket opp en tidlig første runde TKO.

Men Poirier havnet tilbake i åttekant med McGregor i januar i år på UFC 257 i Abu Dhabi, og hevnet sitt nederlag med en stopp i andre runde.

Begge mennene kjempet mot den ubeseirede tidligere mesteren Khabib Nurmagomedov, og virket som usannsynlige kandidater til en omkamp, ​​gitt hans dominans i begge kampene.

Men Oliveira gir en ny utfordring for begge menn, og kan møte en av dem senere i år i sitt første tittelforsvar.

Oppdatert UFC 264 -kort

Hovedkort

Conor McGregor mot Dustin Poirier

Stephen Thompson mot Gilbert Burns

Tai Tuivasa mot Greg Hardy

Irene Aldana mot Yana Kunitskaya

Sean O & apos; Malley vs Louis Smolka, bantamvekt

Forord

Carlos Condit mot Max Griffin

Mark Wright nytt hus

Niko Price mot Michel Pereira

Trevin Giles mot Dricus Du Plessis

Ryan Hall mot Ilia Topuria

Jennifer Maia mot Jessica Eye

Omari Akhmedov mot Brad Tavares

Tidlige forord

Zhalgas Zhumaglov mot Jerome Rivera

Hu Yaozong mot Alen Amedovski

Se Også: