En bekjennelse: Hvordan mysteriet om Becky Godden-Edwards forsvinning til slutt ble løst

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En bekjennelse er den gripende ITV-serien basert på virkelige hendelser, og etterforskningen av forsvinnelsene og drapene på Becky Godden-Edwards og Sian O & apos; Callaghan.



DS Steve Fulcher, som er skildret av Martin Freeman i serien, hadde ansvaret for saken og trodde at han ville finne Sian i live - mens Beckys drap ennå ikke var oppdaget på dette tidspunktet.



Sian forsvant etter en kveld ute i 2011, og det var bare mens hun undersøkte hennes forsvinning at Fulcher opprettet en forbindelse mellom henne og savnede Becky, som hadde forsvunnet åtte år tidligere.



Seriemorderen Christopher Halliwell tilsto Sians drap for Fulcher og viste offiserer hvor han hadde begravet liket hennes, før han spurte dem om de ville ha 'en til'.

Becky Godden-Edwards & apos; drapet ble løst år etter at hun forsvant (Bilde: Godden Family / SWNS)

Siden dette var åtte år etter Beckys død, hvordan ble det som skjedde med henne løst, og hvordan gjorde Fulcher koblingen mellom sakene?



Etter å ha hatt sex med Becky i januar 2003, kvalt han henne før han begravde kroppen hennes på et felt - mens hodet hennes manglet fra liket hennes.

Drapet vil forbli uløst til 2011, da Fulcher konfronterte mistenkte Halliwell etter en annen jentes forsvinning.



Christopher Halliwell ledet politiet til Beckys kropp etter å ha blitt arrestert etter forsvinningen av Sian O Callaghan (Bilde: SWNS.com)

Becky ble drept i 2003, men liket hennes ble ikke funnet før i 2011 (Bilde: Wiltshire Police/PA)

hvor ble vicar of dibley filmet

Han spurte Halliwell om Sians oppholdssted og trodde at hun var i live, men morderen tilsto at hun var død og tok ham med til stedet der han hadde begravet henne.

Det var da han tilbød å vise detektiven stedet et annet av offeret hans ble begravet, uten å avsløre navnet på jenta

Fulcher klarte å knytte Sians sak til Beckys grunn av likhetstrekk i hendelser, og trodde at hun kunne være jenta som Halliwell ikke hadde identifisert, og forsterket etterforskningen for å løse saken og få rettferdighet.

Sian O & apos; Callaghan ble myrdet av Christopher Halliwell i 2011 (Bilde: Familieutdeling/PA)

Måten Steve oppnådde Halliwells tilståelser på, brøt imidlertid politiprosedyren ved å ikke advare ham og nekte tilgang til en advokat.

Dette sporet nesten rettssaken mot Halliwell og satte spørsmålstegn ved et av de viktigste prinsippene i straffesystemet - men det var også Steve's handlinger med Halliwell som førte til at Beckys drap ble oppdaget og saken hennes ble løst.

Halliwell ble dømt for drapet på Becky i september 2016, mens han allerede sonet livstidsdom for å ha drept Sian.

En bekjennelse fortsetter mandager klokken 21.00 på ITV.

Se Også: