Co-op lanserer en ny pizza- og ølavtale på £ 5 som sparer deg for mer penger enn du bruker

Samarbeidsgruppe

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Med bare noen få dager igjen til helgen, kan det hende at pizza- og ølfans vil svinge forbi Co-op på vei hjem, som nettopp har lansert drømmebunten med måltidstilbud.



Som Co-op kan kundene hente to pizzaer og en fire-pakke Budweiser-øl for bare £ 5.



Vanligvis gir du deg tilbake 10,60 pund for pakken, og pizza- og øltilbudet har en total besparelse på 5,60 pund - noe som betyr at du faktisk sparer mer enn du bruker.

Alt dette for en femmer

Dessverre er det bare to pizzaer som er tilgjengelige i avtalen: Co-op Thin & Crispy Margherita Pizza og Co-op Thin & Crispy Pepperoni Pizza-selv om du kan mikse og matche. For eksempel en margherita og en pepperoni, eller to margheritas eller to pepperoni, avhengig av hvilket humør du er i.



Hvis du ikke vil ha ølet, kan du bytte det med en fire-pakke diettkoks eller Coca-Cola-flasker i stedet ( verdt 2,50 pund ).

Men det gir mye bedre valuta for pengene hvis du velger Budweiser, med den samme firepakken som setter deg tilbake £ 3,50 alene på Asda akkurat nå.



Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Tilbudet lanseres i butikker landsdekkende i dag (10. juli), og er tilgjengelig frem til 6. august i Co-ops, Nisas og Costcutters rundt om i landet, så du har god tid på deg.

Hvis du har et medlemskort, får du også 5% tilbake på pizza, mens NUS -kortholdere får 10% ekstra rabatt.

Andre steder har Island også nettopp avduket at de senker prisen på Dr Oetker pizza til £ 1 - den laveste prisen i Storbritannia.

Se Også: