Co -op lanserte nettopp en ny avtale om frosne måltider på £ 5 - og veganere vil ikke bli fornøyd

Samarbeidsgruppe

Horoskopet Ditt For I Morgen

Co-op tote bag

Den beste eller den verste måltidstilbudet ennå?(Bilde: PA)



Kyllingelskere, hør på, da Co-op nettopp har avduket sin siste £ 5 frosne måltidsavtale, og du får mye kjøtt for pengene.



For bare £ 5 kan du pakke seks forskjellige populære frosne produkter, hvorav halvparten inneholder kjøtt eller fisk.



Det kjøttfulle tilbudet inkluderer tolv Birdseye kyllingdipper, åtte Birdseye fiskefingre og to Birdseye kyllinggriller, samt en stor pose med kiler, frossen grønnsak og til pudding, fire Rowntrees fruktpastilles ispoller. Det er nesten en ukentlig butikk.

Selv om avtalen faktisk ikke er tilgjengelig før 6. september, har en ørnegod shopper allerede lekket tilbudet på avtaler forum HotUKDeals.

Fredag ​​kveld fest for en? (Bilde: HotUKDeals)



Det hele starter på onsdag, og varer til 26. september, men dessverre bare i butikkene.

Ifølge et medlem på avtaler forum HotUKDeals, hvis butikkene går tom for et bestemt produkt i tilbudet, vil de erstatte det med noe annet - selv om det ikke er noe ord om hva dette vil være.



Les mer

Hvordan spare penger i supermarkedet
Supermarkedstilbud De beste vinmarkedene i supermarkedet Beste lojalitetsordninger for supermarkeder Hvordan finne en god avtale

Co-ops siste måltidsavtale konkurrerer mot lignende bunttilbud fra andre store supermarkeder, inkludert Island, hvis nåværende måltidstilbud inneholder Pizza Express-pizza og iskrem, og Tescos beste måltidstilbud på £ 10, som inkluderer en flaske vin.

Hvis du har lyst på en fest, men ikke har lyst til å betale for det, kan du få et måltidspris på £ 5 gratis når du registrerer deg på cashback -nettstedet TopCashback.

Se Også: