Rent å spise for kjæledyr? Tesco lanserer et førsteklasses, eksklusivt utvalg i butikker og online

Dyr

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lykkelige tider: Husdyr hopper også på den rene spisingbilen(Bilde: Getty)



Supermarkedskjeden Tesco er den første britiske butikken som lanserer fersk dyrefôr ettersom dyre galne briter bare vil det beste for sine bortskjemte pooches og moggies.



Storbritannias største kjøpmann pakker kjøleskap med stilig nosh for katter og hunder når rent spising kommer inn i kjæledyrverdenen.



Mutts og moggies vil kunne spise så vel som eierne på et kjøttrikt kosthold, damp tilberedt med naturlige ingredienser og ingen nasties.

Laget av det amerikanske firmaet Freshpet , landsomfattende ruller ut over 300 Tesco butikker følger en vellykket rettssak i Norfolk og Suffolk der den dyre kjæledyrgruben var en hit.

Produktene koster fra £ 3 til £ 13,50, og inkluderer fersk kylling, grønnsak, brun ris for hunder og stekt måltid, kyllingbiff, grønnsak, for katter.



Freshpet Chicken Vegetable Brown Rice Dog Food: FreshPet sier at hvert måltid kan mate kjæledyret ditt i opptil 7 dager

& apos; Akkurat som et hjemmelaget måltid & apos;

I følge Freshpet som unngår fyllstoffer og kunstige tilsetningsstoffer, er maten akkurat som et hjemmelaget måltid laget på kjøkkenet ditt.



De åtte varianter for hunder og fire for katter har en syv dager lang kjøleskapstid og vil vises i frittstående kjøleskap i kjæledyrgangene.

Tesco kjæledyrekspert Paul Jones sa til fagbladet The Grocer at fersk mat til kjæledyr var et helt nytt konsept i Storbritannia.

Han sa: Vi vet at det er det riktige for oss å tilby våre kunder som i økende grad leter etter bedre kvalitet, mindre bearbeidet, naturlig dyrefôr.

Merken er laget på Freshpets fabrikk i Bethlehem, Pennsylvania, og er en hit USA og selskapets grunnlegger Cathal Walsh sa at Tesco viste strategisk visjon ved å legge den på hyllene.

Det britiske dyrefôrmarkedet er verdt 3 milliarder pund i året, og eksperter sier at eiere i økende grad leter etter naturlige og gourmetmatvarer for kjæledyr.

En rapport fra markedsanalytikere Nielsen sa: Dyreeiere ønsker dyrefôralternativer som adresserer de samme helseproblemene som for tiden påvirker menneskelig matproduksjon, for eksempel unaturlige konserveringsmidler og genmodifiserte ingredienser - og de er seriøse med disse preferansene.

Innovative retter som Purinas Gourmet fiskesuppe for katter og måltider som Sunday Lunch og Surf & Turf for hunder fra luksusmerket Lily's Kitchen leder trenden for humanisering av dyrefoder.

Ifølge analytikere er Kantar Worldpanel posh nosh for pets et voksende område med merker som Gourmet og Sheba som fortsetter temaet humanisert mat.

hva skjedde med michael schumacher

Se Også: