Cilla Black kom aldri over døden til sin elskede ektemann Bobby - nå kan de holde hverandre i hånden igjen

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cilla Black med mannen Bobby Willis februar 1972

Hjertesorg: Cilla Black kom seg aldri over ektemannen Bobby Willis død av kreft i 1997



Som en ung popprinsesse som var for nervøs til å synge, holdt han henne i hånden, og ble kjent ved siden av henne resten av ekteskapet.



Og i dag, hvis det er en trøst for dem som sørger over Cillas død, er det troen på at hun og hennes elskede Bobby, et sted, endelig vil holde hender igjen.



Hun kunne ha vært en sangsensasjon fra 60-tallet og en tv-underholdningslegende, men sist var det den flammhårede scouserens kjærlighetshistorie med liverpudlianeren Robert Willis, som hadde sementert hennes plass i våre hjerter.

Fanget til kritisk anerkjennelse av Sheridan Smith i et ITV-drama i fjor, så vi bak den storslåtte, glitrende showbiz-profesjonelle og hennes 'lorra, lorra ler' og lærte den inspirerende personlige historien bak veien hennes fra uklarhet i hardt slag Liverpool til fem tiår av berømmelse.

Det reetablerte for en ny generasjon sitt sanne talent som sanger med en kraftfull stemme-og viste at hun var mye mer enn bare TV-verten fra Blind Date and Surprise Surprise på 1980- og 1990-tallet.



Cilla Black

Lykkelig familie: Cilla Black med mannen sin, Bobby og deres tre sønner (Bilde: NEWSAMpix)

Men mest gripende så vi i hjertevarmende detaljer gjelden hun skyldte sin hengivne ektemann Bobby, og forsto det knusende slaget hun fikk da han etter 30 års ekteskap døde i 1999 av lungekreft i en alder av 57 år.



Cilla Black og mannen hennes og personlige leder Bobby Willis

Yooung love: Cilla Black og hennes mann og personlige manager Bobby Willis (Bilde: PA)

Det var et slag hun kjempet til slutten for å overvinne, og til tross for hennes ikoniske og alltid 'fabelaktige' smil, gjorde hun aldri virkelig det.

De hadde aldri tilbrakt mer enn fire netter fra hverandre. Hun giftet seg aldri på nytt-hjertet hennes var Bobby til slutten.

TV -stjernen Cilla Black og ektemannen Bobby Willis

Alltid i nærheten: Cilla Black og mannen Bobby Willis (Bilde: PA)

Uansett hvor mange som fortalte meg 'Du var fantastisk' ville jeg alltid spurt Bobby 'Hvordan var det?' Og han ville fortelle meg akkurat som det var, sa hun til NEWSAM i fjor, og husket Bobby, hennes manager og sjelevenn, med tårer i øynene.

Bobby ble tilbudt sin egen innspillingskarriere, men han ønsket å støtte meg.

'Det er en scene hvor jeg får ham til å komme på scenen med meg og holde meg i hånden fordi jeg er for nervøs, beskrev hun om Smiths fremstilling. Det var helt riktig, som et øyeblikksbilde fra fortiden min.

Hun hadde tidligere gut-wrenchingly forklart: Jeg var bare 56 (da han døde), og uten Bobby følte jeg meg så alene.

'Før var jeg livredd for å fly, men hans død helbredet meg. En stund etterpå kunne jeg ikke vente med å sette meg på et fly. Jeg tenkte: ‘Hvis flyet krasjer, flott.’ Jeg ville at noe skulle ta meg nå.

Deres eldste sønn Robert, som ble Cillas manager da Bobby gikk bort, sa en gang: I en tid der menn egentlig ikke gjorde det, var far aldri redd for å gå et par skritt bak bæringen av min mors veske.

Cilla Black

Cilla Black: Hun sluttet aldri å sørge over sin elskede ektemann, Bobby (Bilde: Photoshot)

Forholdet deres var unikt. Hun kan kringkaste til millioner, men hun ville se rett utenfor kameraet og der ville han være og sørge for at alt gikk greit.

Etter Bobbys død slet Cilla tappert med å overvinne den lamslående sorg for å leve et fargerikt, selvstendig liv, jet -setting med kjente venner, inkludert Cliff Richard, Dale Winton, Christopher Biggins og Paul O'Grady. Men hun innrømmet at et ufyllbart tomrom alltid var der.

Til tross for pågående offentlige opptredener-inkludert en typisk gutsy forestilling som den aldrende stripperen fra musikalen Gypsy i 2001 på Royal Variety Performance, og viste frem hennes fortsatt misunnelsesverdige pins i en baskisk, var 72-åringen insisterende på at hun ikke ville leve til en alderdom.

Livet uten Bobby var aldri det samme, og hun ønsket ikke å bekjempe sykdom og svakhet, etter å ha innrømmet hørselsvansker nylig.

Hun sa at 75 ville være hennes foretrukne kutt. Hun var bare tre år fri.

I hemmelighet vil jeg ikke dvele, sa hun til NEWSAM i fjor.

Selve forslaget om at Cilla noen gang ville bli liggende og falme stille i uklarhet, er nå utenkelig.

Hennes var en berømmelse som virket uansvarlig fra den første gangen vi så henne - den sprø tenåringen hvis vennskap med Beatles og beltestemmen gjorde den rødhårede bukken til en usannsynlig popstjerne.

John Lennon og Ringo Starr fra The Beatles (bakre senter) står med Rolling Stone Brian Jones (lengst til venstre), folkesanger Donovan (andre venstre), Cilla Black (andre høyre) og Paul McCartney (til høyre) mens de poserer med Apple administrerte bandet Grapefruit på en lanseringsfest for å feire sin debut, & apos; Dear Delilah & apos; på RCA. 19. januar 1968

Nære venner: John Lennon og Ringo Starr (bakre senter) står med Rolling Stone Brian Jones (lengst til venstre), folkesanger Donovan (andre venstre), Cilla Black (andre høyre) og Paul McCartney (til høyre) (Bilde: NEWSAMpix)

Priscilla Maria Veronica White - hvis scenenavn ble oppfunnet da musikkmagasinet Mersey Beat kalte henne Cilla Black ved et uhell - vokste opp på Scotland Road, Liverpool, med havnefar John, markedshandler mamma Priscilla og tre brødre.

Hun husket en gang at nabolaget var så tøffe kjærester ikke ville gå henne hjem til leiligheten deres over en frisørsalong.

Hun beskrev hvordan moren, 'gråt av mangel på en egen inngangsdør', og en gang lo av seg selv som liten: Jeg pleide å klype babyer. Alle visste at det var Cilla, som drømte om morskap, som hadde travet av med barnevogn et øyeblikk.

Hun ble senere den første kvinnen i familien som tok en kontorjobb. Men Cilla hadde alltid vært en sanger i sinnet.

Cilla Black

Ung stjerne: Cilla Black opptrådte på 1960 -tallet (Bilde: Getty)

I en alder av fire spilte hun sin første forestilling, men syngende talende Dette er hva jeg vil gjøre på kjøkkenbordet for naboer.

Senere ville hun snike seg ut av jobben som en maskinskriver på 25 timer i timen for å stå opp på scenen.

Liverpool -baserte promotoren Sam Leach ga henne sin første pause på The Casanova Club hvor hun dukket opp som 'Swinging Cilla'.

Men bestemt Cilla tok en deltidsjobb i den berømte Cavern Club også, hvor hun også kunne bytte om på scenen.

Snart opptrådte hun med stigende stjerner The Beatles som kalte henne 'Swinging Cyril'.

Ringo Starr var en familievenn, og han og John Lennon introduserte henne for bandets manager Brian Epstein.

Cilla Black

Cilla Black: Stjernen viser frem sitt fantastiske smil (Bilde: Getty)

Da hun endelig kom på audition for den legendariske manageren, var The Beatles hennes støtteband - som opprinnelig skrev en uventet katastrofe.

Guttene spilte sangene i nøkkelen, og hun innrømmet en gang: Stemmen min hørtes forferdelig ut. Jeg ble ødelagt og ville dø.

Det var senere, da hun så henne opptre igjen, gjorde Epstein Cilla til sin eneste kvinnelige klient og introduserte henne for produsent George Martin, som fortsatte med å spille inn et tiår med hits i den berømte Abbey Road Studios.

Cilla var vanligvis selvreduserende og sa en gang: Jeg forventet bare å vare tre år som popsanger ...

Jeg vet ikke hvorfor han likte meg så godt, men jeg var definitivt kjæresten til Brian's gjeng. Han så på meg som den nye Judy Garland. Jeg hadde aldri tenkt å være sånn.

I mellomtiden hadde hun allerede møtt Bobby, en pen ung baker med Woolworths.

Cilla Black: Hun ble signert av The Beatles -manager

Han forfulgte jenta hans og tilbød seg å være manager for henne, og ville kjøre henne fra klubb til klubb i arbeidsbilen sin. Frekk og en begavet sanger selv, den blonde Bobby fant først ut at han var en plateprodusent.

Han hadde talentet til å trekke den hvite løgnen, og sang til og med backing vokal på Cillas hitlister og skrev B-siden til hennes første singel.

Men da Epstein tilbød ham en kontrakt, fortalte Cilla ham at han ikke kunne gjøre det og støtte henne.

Jeg fikk ham til å si nei. Det var bare plass til ett ego i forholdet vårt, innrømmet hun senere.

Cilla var seriøs med å trenge støtte - og det var Bobby som holdt henne på det rette og smale, og pisket henne bort den ene gangen hun ble tilbudt henne en spliff.

Han sa: 'Kom igjen, jente, hent kåpen din. Vi drar! ’, Husket hun. Vi var ikke akkurat det du vil kalle rock'n'roll, var vi?

alex sawyer priti patel

Da kjærlighetsfuglene giftet seg 25. januar 1969, var Cilla et kjent navn.

Kjendisvenner: Cilla Black med Dale Winton og Barbara Windsor

Hennes første singel, 1963's Love Of The Loved, skrevet av Lennon og McCartney, var ikke et høyt charter.

Men de to oppfølgingene, Everyone Who Had A Heart og You're My World, traff nummer én året etter og solgte mer enn en million eksemplarer over hele verden.

I slutten av 1968 hadde hun scoret 14 kartoppføringer i Storbritannia, inkludert den berømte Alfie. Åtte singler hadde nådd topp ti og to hadde gått til nummer én.

Men Cilla var alltid mer enn en stemme. Det var hennes karisma som gjorde henne, og Epstein gjenkjente det.

Før sitt tragiske selvmord i 1967 hadde han sørget for at hun skulle arrangere sitt eget BBC -varietéprogram - et første for en kvinne.

Det løp i et tiår, og tiltrukket et publikum på 22 millioner, og markerte en ny fødsel for slengen fra Liverpool.

Men da den avsluttet landemerket, dyppet karrieren hennes - helt til hun dukket opp på Wogan i 1983.

Cilla Black

Cilla Black: I den andre fasen av karrieren (Bilde: Rex)

Utseendet fungerte som et springbrett til den andre fasen av karrieren, som så hennes vert Blind Date i 18 år og Surprise Surprise for 17.

Hun ble den enestående, ubestridte Queen of Light Entertainment - og den best betalte kvinnen på TV, og tjente en lønnssjekk på £ 3 millioner i året fra ITV innen 1995.

Hennes første hit Surprise, Surprise, som ble lansert i 1984, med at hun også sang temamelodien.

Hver uke ville hun redusert millioner av seere til tårer da hun gjenforente slektninger som var mistet, hjalp syke barn og forandret folks liv.

Skrik av overraskelse, overraskelse ble daglig fest på skolens lekeplasser.

Men det var hennes andre hit, Blind Date, som ble lansert i 1985 som virkelig gjorde henne til dronning av slagordet.

Cilla Black: Presentation Blind Date (Bilde: REX)

I to tiår vokste generasjoner opp med den så kjente lorra lorra-latteren som kom fra TV-skjermen i hjørnet av stua.

Hver uke kvitret hun: Her er Grahamen vår med den raske påminnelsen. Og selvfølgelig ble det å kjøpe lue synonymt med bryllupsklokker.

Nasjonen elsket henne for det. På høyden av sin popularitet ville over 18 millioner stille inn for tvangsmessig visning lørdag kveld til showet ble avsluttet i 2003.

I mellomtiden, utenfor scenen, drev slagorddronningen en familie med sin hengivne Bobby.

Paret hadde tre sønner, Robert, Ben og Jack, men led også tragedien med å miste en datter, Ellen, som ble født 27 uker i 1975 og døde to timer gammel.

Senere husket hun hjerteskjærende: Alt jeg egentlig kan huske, var at jeg kunne høre to kvinner snakke om babyene sine i rommet ved siden av, og jeg hadde ingen. Det var forferdelig, forferdelig.

TV Queen: Cilla Black presenterer Blind Date

Robert ga barnebarna Max og Alana.

Men etter Bobbys død var familien alt hun trengte - en annen romantikk skulle aldri følge.

Først håpet jeg fortsatt på romantikk også, men bare for å fylle tomrommet Bobby hadde igjen ... og ingen kommer til å gjøre det, sa hun.

Hun var en gang knyttet til millionærforretningsmannen Sir John Madejski, men hun insisterte på at han var en venn og sa: Han hjalp meg veldig mye i de tidlige stadiene fordi jeg fremdeles sørget over Bobby og veldig trengende ... Det ville være veldig, veldig vanskelig å matche det fantastiske ekteskapet Bobby og jeg hadde.

Selv da OBE Cilla ble hedret med en spesiell BAFTA -pris i 2014 for sine tjenester til fjernsyn - hun fremstilte frem til 2009 - tok hun imot med et tungt hjerte.

Selv om det var 15 år siden Bobby døde, innrømmet hun at æren var 'bitter søt' fordi han ikke kunne dele den.

Forhåpentligvis kan de endelig heve en skål med hennes favoritt tipp Moet sammen.

Se Også: