Christian Horner sammenligner seg med Sir Alex Ferguson og innrømmer at han avviklet Toto Wolff

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Christian Horner innrømmet at det er 'veldig lett' å avvikle rival Formel 1 lagsjef Dette er Wolff som han avslørte følgende Sir Alex Fergusons tilnærming til ledelse.



Horner er en svært erfaren teamrektor som har hatt ansvaret for rød okse siden laget gikk inn i sporten i 2005. For noen er han en kontroversiell figur, takket være sin forkjærlighet for provoserende uttalelser når han snakker til media.



Det er ikke tapt for ham Mercedes motpart Wolff, som brukte den som en mothak på høyden av rivaliseringen forrige sesong. Som Max Verstappen og Lewis Hamilton hadde sin egen kamp, ​​eskalerte ting mellom sjefene deres som førte til at østerrikeren beskrev Horner som «en vindsekk som bare vil være på kamera».



Snakker til Sky Sports , slapp Red Bull-sjefen at han likte å gå tå-til-tå med Wolff. 'Det er ikke personlig på noen måte – Toto er Toto. Han har gjort en fenomenal jobb med Mercedes. Han har åpenbart kommet inn i sporten fra en helt annen bakgrunn enn meg, han har veldig mye økonomisk bakgrunn,' sa han.

'Og det er veldig lett å trekke lenken hans, og du kan se det. Noen ganger påvirker det ham. Så selvfølgelig når du konkurrerer, og fjoråret var så intenst, og selvfølgelig var det første gang han noen gang har vært med den situasjonen, det er alltid interessant å se hvordan folk reagerer. Når de knuser hodetelefoner og så videre, kan du se at du har kommet til dem.'

 Toto Wolff knuste headsettet sitt i frustrasjon under Saudi-Arabias Grand Prix i 2021
Toto Wolff knuste headsettet sitt i frustrasjon under Saudi-Arabias Grand Prix i 2021

Horners egen popularitet har blomstret, delvis som et resultat av hans direkte tilnærming til intervjuer og tunge tilstedeværelse i Netflix dokumentar Drive to Survive. Men han har like mange kritikere som fans – ikke det at han lar det påvirke måten han velger å operere på.



I stedet ser han eksemplet med tidligere Manchester United manager Ferguson som en å følge når det gjelder å håndtere offentlig oppfatning. 'Hvis det plager deg, bør du ikke gjøre jobben - jobben min er å gjøre det beste jeg kan for laget og menneskene jeg representerer,' la han til.

'Hvis jeg ser på noen som en Sir Alex Ferguson, tviler jeg på at han noen gang har bekymret seg for hvilken oppfatning andre ledere eller folk tenkte om ham i sporten. Min prioritet og mitt privilegium er å gjøre så godt jeg kan for menneskene jeg representerer, enten det er med arrangøren, FIA, enten det er å skaffe de rette aksjonærene eller sponsorene, med media, det gjør det beste vi kan med verktøyene vi har.'



Se Også: