Christian Horner avslører brev fra Sebastian Vettel som ber om tilfeldighet med Red Bull

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Christian Horner avslørte detaljer om Sebastian Vettels tidlige dager med rød okse da han hyllet pensjonisten Formel 1 ikon.



Det bekreftet Vettel torsdag at denne sesongen blir hans siste i sporten som han planlegger å tilbringe mer tid med familien . Han drar som en av F1s mest suksessrike sjåfører noensinne, med 53 seire i løpet og fire verdenstitler på like mange år mellom 2010 og 2013.



Disse mesterskapssuksessene kom på topp med Red Bull, hvor han spilte en integrert rolle i å transformere laget fra de ambisiøse oppkomlingene i paddocken til den dominerende kraften i sporten.



Lagsjef Horner husket de gangene, og avslørte detaljer om hvordan Vettel fikk plass med Red Bull i utgangspunktet, og hvordan han elsket alle på laget. 'Sebastian, i sin tid med oss, var utrolig,' sa han til journalister i Budapest.

'Han kom som junior, han skrev et brev til Red Bull for å se om de ville støtte ham, du vet, lokalt, og ut av det kom støtte fra det lokale markedet, og deretter fra gruppen, og deretter gjennom juniorene programmer, gjennom rød okse , og deretter inn i Red Bull Racing.

'Jeg tror det som skilte seg ut med Seb var helt fra begynnelsen, du kunne se at han var en veldig fokusert ung mann, og arbeidsmoralen hans var helt germansk. Han jobbet hardt, han jobbet sent, og han hadde en god sans. av humor, som passet inn i et britisk team, omfavnet han kulturen umiddelbart.



 Vettel tilbrakte sine mest suksessrike år i F1 med Horner på Red Bull
Vettel tilbrakte sine mest suksessrike år i F1 med Horner på Red Bull ( Bilde: Getty Images)

'Han elsket seg på alle områder av virksomheten, enten han dukket opp med sjokolade til sekretærer eller lærte språket i garasjen - på en litt annen måte enn Yuki - men hans bud om cockney-slang ble legendarisk. Hans evne til å bare forholde seg til folk og få det beste ut av folk.

'Og han var formidabel i bilene vi produserte i den perioden. De var igjen, halcyon dager i Formel 1: massive konkurrenter, store lag som vi var opp mot, og noen enestående suksesser. Han, på det stadiet, var veldig fokusert på å oppnå, ikke bare suksess, men å oppnå og gå for rekorder. De betydde mye for ham.



'Han var en fornøyelse for oss å ha i teamet vårt... Selv om Formel 1-karrieren går mot slutten, har han mye som jeg er sikker på at han vil gjøre i livet sitt. Og jeg er sikker på at han kommer til å gjøre det. fortsett og gjør noen gode ting. Men det vil være trist å ikke se ham rundt. Men jeg tror timingen er riktig for ham. Det er ikke hyggelig å se ham løpe rundt på midten av banen, han fortjener ikke å være der. Og jeg tror tiden er inne for ham å si, 'nå er det på tide for meg å kalle tid på Formel 1'.'

Se Også: