Billigste måter å stoppe snorking som faktisk fungerer - gitt av en mamma

Snorking

Horoskopet Ditt For I Morgen

jeg kan

Å våkne alene igjen, er ingen måte å leve på(Bilde: Getty)



Jeg innrømmer det: Jeg snorker. Snorkingen har blitt så ille i det siste at mannen min har flyktet halvveis i natt til ekstra rom, bare for å få litt ro.



Det begynte da jeg var gravid. Etter at sønnen min ble født, avtok snorken en stund, men i løpet av det siste året har den kommet tilbake med hevn - selv når jeg hadde ørebetennelse og ikke klarte å drikke alkohol, noe som har en tendens til å føre den videre.



premier league gratis på lufta

Tilsynelatende er dette ikke uvanlig. Eksperter sier at snorken om vinteren ofte forverres på grunn av den reduserte mengden søvnhormon melatonin vi produserer og sentralvarme, som har en tendens til å tørke ut slimhinnene, for ikke å snakke om hoste og forkjølelse.

Jeg pleier også å sove på ryggen, noe som oppmuntrer til snorking.

Nok var nok. Jeg bestemte meg for å lete etter en billig måte å stoppe snorking som faktisk fungerer.



1. Halskumspray - £ 15,99

Kan en spray fikse det?

Først besøkte jeg min lokale apotek og kjøpte en spray som heter Silence.



Det er et skum du sprayer på baksiden av halsen før du legger deg. Det er enkelt nok å bruke. Du bare rister den, holder den opp ned og sprayer.

Følelsen når den lander på baksiden av halsen din er litt rar, men jeg kneb ikke og den smakte ikke så ille.

De tre første nettene fungerte det som en godbit, og jeg våknet med - sjokk - mannen min fortsatt i samme rom.

Dessverre, etter den første suksessen, sluttet den å fungere.

2. Nesestrips - 6,12 pund

Deretter prøvde jeg noen nesestrimler kalt Breathe Right. Disse er stofffrie og designet for å lindre nesestopp, så jeg tenkte at de kan hjelpe.

Du tar dem bare ut av pakken - de ser ut som et plastgips - og stikker dem over nesen.

Jeg prøvde dem et par netter, og mens jeg fant at de hjalp meg å puste bedre når jeg var forkjølet, lette de ikke på snorkene mine, og jeg våknet fortsatt av at mannen min hadde trukket seg tilbake i gangen.

3. Nesesprayen - £ 10,99

Den tredje behandlingen jeg prøvde var en spray optimistisk kalt ‘I DON’T SNORE!’ Den hevdet imidlertid ikke å kurere snorking, bare for å ‘redusere støyen fra kraftig snorking’.

Jeg håpet at dette ville være nok til å hjelpe mannen min til å sove bedre.

Det var vanskelig å administrere det - du må stikke hodet bakover, spraye hvert nesebor, lukke munnen og puste dypt gjennom nesen.

Instruksjonene sa at du også kan gi deg selv noen ekstra påfyllingsspray i løpet av natten også hvis du våknet (selv) - antageligvis.

Jeg måtte påføre det et par ganger før jeg var sikker på at noe faktisk hadde gått opp i nesa på meg, men dessverre, selv med en ekstra påfylling om natten, hjalp ikke dette middelet.

Hvilken type snorker er du?

Uten at noen av disse rettsmidlene hadde kurert min snorkevan, dro jeg til min lokale Boots -apotek og spurte om råd der.

Hva slags snorking gjør du - nese eller hals? spurte assistenten, en andre vindusrammer. Dette var en åpenbaring - jeg ante ikke at det var noen forskjell.

Be mannen din holde seg lenge nok en natt for å sjekke, sa hun. Før du kjøper noe annet for det, må du vite hvilken type det er.

Heldigvis har British Snoring Associations (BSA) nettsted et nyttig interaktivt spørreskjema som hjelper deg å finne ut.

Du må imidlertid utføre en rekke oppgaver du ikke vil at noen skal se deg gjøre, for eksempel å holde et nesebor og puste gjennom nesen med lukket munn mens du ser deg i et speil.

Dette avgjør om et av neseborene dine kollapser, noe som kan være et symptom på neseproblemer.

Les mer

Sove
Kan ikke sove? Hvor mye trenger jeg? Beste tiden å sove Hvordan stoppe snorking

Kan det være søvnapné?

Jeg måtte deretter lage snorkelyder med åpen munn og deretter lukket for å finne ut om snorkingen var nese eller fra halsen.

Dette - sammen med spørsmålet: Våkner du regelmessig med tørr munn eller ondt i halsen? - bestemte meg raskt for at snorkingen var fra halsen fordi jeg pleier å sove med åpen munn.

Andre spørsmål handlet om hvorvidt jeg led av rhinitt, neseblødning eller sluttet å puste i det hele tatt mens jeg sover.

Jeg lærte fra dette nettstedet at du som kvinne også er mindre sannsynlig å lide av søvnapné, noe menn har en tendens til å lide av - nyttig å vite.

hvor er hans mørke materialer filmet

Min siste oppgave var å stikke ut tungen så langt den ville gå, samtidig som jeg grep den med tennene og prøvde å lage en snorkelyd.

Jeg var lettet over å være alene og hjemme mens jeg gjorde dette ...

4. Den skumle munnbeskyttelsen - 39,99 £ pluss 2,80 £ levering

Eeek!

Resultatene fra BSA-spørreskjemaet bestemte at jeg var en ‘multifaktorell snorker’ og at snorkingen min mest sannsynlig var forårsaket av en vibrasjon ved tungen og munnen mens jeg pustet under søvn.

Den anbefalte at jeg bestilte Tomed Somnoguard 3-en skremmende enhet du bruker mens du sover.

Leser, jeg bestilte den fra BSA, men innrømmer at jeg lot den stå uåpnet i esken mens min stakkars andre halvdel fortsatte sine periodiske retreater til reservasjonsrommet.

Når skal du prøve underkjeven? forlangte han halvparten, halvt hånet. Til slutt ble jeg skammet til å prøve det.

En anmelder på BSA-nettstedet hevdet at det hadde fungert så effektivt at han hadde blitt gjenforent med sin ekskone, som skilte seg fra ham for snorkingen, så jeg hadde ingen unnskyldning for å utsette ytterligere.

Montering av munnbeskyttelse

Gjør seg klar...

Det anbefales at du tar den med til en spesialisert tannlaboratorium for å få den montert. Siden dette kostet ekstra penger, var jeg imidlertid ikke ivrig.

Jeg lurte på om jeg kunne gjøre det selv hjemme, men instruksjonene var lange og avskrekkende. Heldigvis la BSA ut en nyttig YouTube -video som forklarte alt.

Alt du trenger å gjøre er å koke litt vann på komfyren - du kan ikke bruke vann fra en kjele - ta det av kokepunktet og deretter, ved hjelp av en slikkepott, dykk munnbeskyttelsen ned i varmtvannet i 20 sekunder, snu den en gang .

Deretter tar du den ut, putter den i munnen og biter på den for å forme den, til slutt legger du den i iset vann i 30 sekunder. Høres enkelt nok ut?

2020 quiz spørsmål og svar

Uplanlagt avbrudd

Jeg hadde alt ordnet og hadde sett videoen tre ganger, forberedt meg på handling.

Deretter er jeg 15 sekunder inne med å holde munnbeskyttelsen i kokende vann - den må ikke stå der inne i mer enn 20 sekunder - når det ringer på døren.

Etter mye banning og tak i hunden, åpner jeg døren til en leveringsmann som har en ny Dyson -hoover og widescreen -TV til naboen.

Kan jeg ta dem inn når de er ute? Jeg forplikter meg, og etter at han er borte, prøver jeg å berge det jeg kan med mitt underkjæreklemmeeksperiment.

Jeg er ikke sikker på om jeg skal sette den tilbake i varmt vann eller ikke, så jeg putter den i munnen og prøver å bite på den for å forme den.

Etter omtrent 10 sekunder begynner jeg å kneble og må ta det ut før jeg kaster opp. Dette kommer ikke til å fungere for meg, endelig går det opp.

Andre sverger imidlertid til Somnoguard, og kanskje hvis du er vant til å bruke munnbeskytter for sport, kan det hende du synes det er lettere, men det var ikke for meg.

5. Silentnight anti -snorkepute - £ 12

Silentnight anti snorke pute - kan det være så enkelt?

Heldigvis snublet jeg en dag i Matalan over en Silentnight anti-snorkepute for £ 12, redusert fra £ 20.

Det er ment å forbedre din soveposisjon og fremme klarere pust, og i motsetning til munnbeskyttelsen er det ingen kronglete tilpasning nødvendig.

Mannen min lo da jeg kom hjem med det

Den første kvelden jeg brukte puten, var det bare å gi meg et hodepine. Imidlertid, for ikke å bli skremt, prøvde jeg igjen og brukte en annen pute under for å støtte hodet mitt. Suksess!

I tre netter våknet jeg med den andre halvparten fortsatt i rommet klokken 7 og han sa at jeg ikke snorket, selv med forkjølelse.

Problem løst! Ikke verst for bare £ 12. Hadde jeg prøvd denne metoden først!

Les mer

Topp pengehistorier
Morrisons selger påskeegg for 25p Lønnsdag bekreftet KFC åpner 100-talls butikker igjen for levering Supermarked leveringsrettigheter forklart

Se Også: