Forretningsmannen som ble utsatt for 'ekstrem internetttrolling' avgjør høyesterettskamp med Google

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Daniel Hegglin

Forlik: Daniel Hegglins advokat sa at han hadde inngått en avtale med Google



En forretningsmann som hevder at han var offer for 'ekstrem internetttrolling' har avgjort en høyesterettstvist med internettsøkegiganten Google.



Daniel Hegglin ønsket at Google -sjefer skulle stoppe misbruk av materiale som ble lagt ut om ham i søkeresultatene.



Men en advokat for Hegglin fortalte i dag en høyesterettsdommer at tvisten var avgjort.

Hugh Tomlinson QC sa til Justice Jay under en høyesterettsmøte i London at Google hadde gjort en 'betydelig innsats' for å fjerne misbruk av materiale fra nettsteder.

katie priser sextape

Han sa: Selv om jeg ikke er i stand til å avsløre detaljene, er jeg glad for å kunne rapportere at partene nå har avgjort saken.



'Forliket inkluderer en betydelig innsats fra Googles side for å fjerne misbruk av materiale fra Google -hostede nettsteder og fra søkeresultatene.'

En advokat som representerte Google sa at saken til Hegglin var eksepsjonell.



Antony White QC sa til dommeren: 'Google har stor sympati for hr. Hegglin i et eksepsjonelt tilfelle av internett -trolling når det gjelder prominens og volum.

'Google tilbyr søketjenester til millioner av mennesker og kan ikke være ansvarlig for politiinnhold på internett.

'Det vil imidlertid fortsette å anvende sine prosedyrer som er utviklet for å hjelpe med fjerning av innhold som bryter gjeldende lokale lover.'

Tomlinson la til: 'Herr Hegglin vil nå konsentrere seg om å bringe den ansvarlige for denne trakasseringskampanjen for retten.'

Dommerne hadde blitt fortalt at Hegglin var en investor som bodde i Hong Kong. De hørte at han tidligere hadde jobbet for Morgan Stanley -banken i London.

Se Også: