BT Sport nå tilgjengelig på Xbox, Apple TV og Samsung TV -er med ny app

Smarte Tv -Er

Horoskopet Ditt For I Morgen

BT Sport(Bilde: BT Sport)



BT Sport har kunngjort at den har utviklet en ny app for flere enheter som gjør det enklere (og billigere) å se kanalens sportsutgang.



Den store fordelen her er at du ikke lenger trenger å bruke en BT-, Virgin- eller Sky -boks for å se kanalen. I stedet kan du abonnere direkte og bruke Apple TV, Xbox eller Samsung TV for å se all sporten.



betydningen av nummer 75

Det som er enda bedre er, så lenge maskinvaren din kan håndtere det, vil du snart kunne se BTs 4K Sports -kanal. Selskapet sier også at det vil gi kundene tilgang til HDR -sport på et tidspunkt senere i år.

Appen er gratis å laste ned, men du trenger et abonnement for å bruke den

Abonnenter vil kunne se BT Sport 1,2 og 3, ESPN, Boxnation og BT Sport Extra. Selskapet vil til og med legge til on-demand-innhold senere på året.



Marc Allera, administrerende direktør i BTs forbrukerdivisjon, sa: Vi skaper enda flere måter for våre kunder å se favorittsporten sin i fantastisk HD, uansett hvor de er.

'Vi jobber for å tilby våre kunder uovertruffen valg, med det beste innholdet, de smarteste enhetene og den nyeste teknologien, gjennom partnerskap med verdens mest innovative selskaper.'



Den nye appen vil fungere på Samsung smart -TV -er fra 2015 -modeller og fremover. Apple TV -enheter må være 2015 -modeller eller nyere (4. og 5. generasjon).

Alle som ønsker å bruke Xbox, trenger enten One, One S eller One X.

Å beskrive BT Sport sine priser som komplisert er kanskje en underdrivelse av tiåret. Men for kunder på enten BT eller EE (som er en del av BT) er det rabatter tilgjengelig.

På en EE Max -plan er det £ 10 per måned eller £ 15 hvis du er på Essential -planen (Max selges bare med 18 måneders kontrakter som følger med en telefon).

Hvis du har det eksisterende BT Sport -tilbudet fra EE eller BT Mobile (som er £ 5 per måned), kan du ikke bruke denne nye appen med den tjenesten. Forvirret? Vi også, men i utgangspunktet er det en rabatt på liten skjerm.

Liverpool mot Everton Channel

Hvis du er på BT Superfast Fiber er det £ 9 per måned (med tre måneder gratis). For å komplisere dette ytterligere, er det et spesialtilbud i februar for nye kunder der BT Sport er bare £ 4,50 per måned i 18 måneder.

Hvis du er Sky -kunde, kan du få BT Sport for £ 12 så lenge du har en BT -bredbåndstilkobling, det er £ 28 per måned uten den.

For de med BT TV er sportstjenesten £ 6 per måned på BT TV Starter.

Les mer

5G
Hva er 5G? Beste 5G -smarttelefoner EE 5G -nettverket går live i mai Datoen for lanseringen av Vodafone 5G ble avslørt

Se Også: