BT er nede - nettverket krasjer som gjør at frustrerte kunder ikke får tilgang til internett

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er en av de mest populære internettleverandørene over hele Storbritannia, men det ser ut til at BT opplever problemer denne morgenen.



I følge Down Detector startet problemene rundt klokken 08:24 BST, og påvirker kunder i Edinburgh.



Mens årsaken til strømbruddet fortsatt er uklar, sa 60 % av de som rapporterte problemer at de ikke fikk tilgang til internett, 35 % slet med e-postene sine, og 3 % sa at de hadde telefonproblemer.



I en snakk med S Online bekreftet BT at problemene påvirker kunder i Edinburgh, etter en storm i natt.

Årets quiz 2020

En talsperson sa: 'Alvorlige stormer og flom i Edinburgh i natt skadet noe bredbåndsutstyr i sentralbygningene våre. Som et resultat kan det hende at enkelte kunder i Edinburgh og et lite antall andre steder i Skottland ikke kan koble seg til internett.

Ingeniører gjør alt de kan for å gjenopprette eventuelle berørte kunder så snart som mulig. På grunn av skadeomfanget forventer vi at ingeniører vil fullføre arbeidet i børsene senere i dag (onsdag) – da vil vi kunne vurdere ytterligere relatert påvirkning. De fleste telefon- og mobiltjenester er ikke berørt, og vi beklager eventuelle ulemper dette måtte medføre.



Flere frustrerte BT-kunder har tatt til Twitter for å diskutere morgenens strømbrudd.

Er BT nede? Bli med i samtalen i våre kommentarer vist nedenfor.



I følge Down Detector startet problemene rundt klokken 08:24 BST, og påvirker kunder i Edinburgh (Bilde: Neddetektor)

Siste vitenskap og teknologi

En bruker skrev: 'Dag 13 uten internett. Ingen oppdatering eller korrespondanse de siste 48 timene. Ingenting er som å bli ghostet av internettleverandøren din.'

En annen la til: «Våknet uten internett i det hele tatt igjen. Dette begynner å bli en spøk, 3 ingeniører som alle går og sier at det er fikset og at det nå er ødelagt igjen. Jeg kommer til å miste jobben min med denne hastigheten!'

hva betyr 51

Og en sa: «Bestemte ettersom det har vært veldig varmt i Storbritannia for å sove om dagen og jobbe om natten fordi det er kjøligere. Akkurat som jeg begynner å jobbe, boom, internett går ned. Takk BT Setter pris på det... Nå sitter jeg her og kan ikke gjøre noe. Det er best du får ordnet dette skarpt!!'

Dette er ikke første gang BT har opplevd nettverksproblemer de siste ukene.

I slutten av forrige måned opplevde BT-kunder i Newcastle internettproblemer på grunn av en brann på et lokalt nettsted.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: