British Airways ned: Passasjerer som ikke får tilgang til, se eller administrere bestillinger

British Airways

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty)



British Airways -passasjerer har ikke fått tilgang til - eller kansellert - bookingen på grunn av systembrudd på nettet.



Kunder har tatt Twitter for å bekymre seg for at bestillingene deres har forsvunnet mens andre ikke lenger er gyldige.



'Jeg prøver å sjekke inn et fly som skjer i morgen. AA omdirigerer meg til BA for innsjekking. AA fungerer, BA fungerer ikke ... & apos; Beklager, på grunn av en systemfeil kan vi ikke vise bestillingen din. Ta kontakt med ditt lokale British Airways -kontor eller reisebyrå, 'skrev en passasjer.

En annen sa at de får flere feilmeldinger når de prøver å finne bestillingen.

'Hei @British Airways hva skjer? Jeg skal sjekke inn, og nettstedet kan ikke engang finne reservasjonen min lenger. '



'Hei, jeg kan ikke logge på Administrer bestillingen min, og må betale saldoen min umiddelbart - har du systemproblemer?'

En kunde, for tiden i utlandet i Japan, fortalte oss at han har prøvd å administrere bestillingen i flere timer - uten hell.



'Jeg er i Japan og har prøvd å hente bestillingen min og endre den i flere timer nå,' sa han.

dougie poynter lara carew jones splittet

'Min reservasjon har forsvunnet fra systemet og & apos; Administrer booking & apos; skjermen fortsetter å si at jeg må ringe lokale BA -kontorer.

'Jeg ringte til Tokyo -kontoret og ventet i 30 minutter, men det var ikke noe svar (bare musikk). Jeg prøvde det tre ganger. De stengte klokken 17.00.

Jeg ringte deretter til det britiske kontoret. Mens jeg ventet, la en kundeserviceassistent på samtalen.

Har du hatt problemer med British Airways -bestillinger i morges? Ta kontakt: emma.munbodh@NEWSAM.co.uk

Flyselskapet fortalte NEWSAM Money at det jobber med å løse problemet så snart som mulig, men det klarte ikke å avsløre ytterligere detaljer om strømbruddet.

- Vi beklager alle problemene våre kunder har i morges. Vi jobber med å komme til bunns i det så raskt vi kan, heter det i en uttalelse fra British Airways.

Alle som har problemer med å få tilgang til bestillingene sine, kan ringe BAs kundeservice - men vær oppmerksom på at ventetiden sannsynligvis vil være lengre enn vanlig på grunn av kanselleringer og endringer i forbindelse med utbruddet av Coronavirus.

Du trenger bestillingsreferansen for hånden - finn ut hvordan du kontakter BA her .

Les mer

Korona -rettigheter
Hva bedriftene må gjøre for å beskytte personalet Furlough forklart Skolelukking Hvordan få en 3 måneders boliglånspause

I forrige uke kunngjorde flyselskapet planer om å avlyse hundrevis av flyvninger mellom Storbritannia og deler av Europa og USA på grunn av koronavirusutbruddet.

Berørte BA -destinasjoner inkluderer Italia, Frankrike, Østerrike, Belgia, Tyskland, Irland og Sveits - pluss New Yorks flyplass JFK.

Flyselskapet har også kansellert flyreiser mellom Gatwick og Italia, Frankrike og Albania - og London City -flyvninger til og fra Italia og Tyskland.

Hvis du har bestilt et fly hos flyselskapet, kan du se etter oppdateringer om BA -nettsted, her .

Hvis flyet ditt blir kansellert, må selskapet kontakte deg så snart som mulig med oppdateringer og alternative reisearrangementer.

Vi har en fullstendig guide til deg koronavirusreiserettigheter - inkludert refusjon - her .

Se Også: