Boohoo snakker om å kjøpe Dorothy Perkins, Wallis og Burton etter overtakelse av Debenhams på 55 millioner pund

Arcadia Group

Horoskopet Ditt For I Morgen

Boohoo, som også konkurrerer med Asos i et bud på Arcadias flaggskipmerke Topshop, sa det

Virksomheten, som også konkurrerer med Asos i et bud på Arcadias flaggskipmerke Topshop, sa at den er i eksklusive diskusjoner med administratorer(Bilde: PA)



Fastmote-nettstedet Boohoo har avslørt at det ser opp til Dorothy Perkins, Wallis og Burton, bare dager etter at han bekreftet en overtakelse på 55 millioner pund på 200 år gamle Debenhams.



Virksomheten, som også konkurrerer med Asos i et bud på Arcadias flaggskipmerke Topshop, sa at den er i eksklusive diskusjoner med administratorer.



'Boohoo group plc bekrefter at det er i eksklusive diskusjoner med administratorer av Arcadia om oppkjøpet av Dorothy Perkins, Wallis og Burton (unntatt HIIT),' heter det i en uttalelse.

bbc juleplan 2018

Det kommer mindre enn en uke etter at Boohoos redningsbud for Debenhams ble gitt klarsignal - et trekk som vil gjøre nettstedet lagret, men 118 butikker forsvinner fra hovedgaten.

Rundt 12 000 jobber er nå i fare - med butikkarbeidere som er mest berørt.



Oppkjøpet av Boohoo kan resultere i nedleggelse av alle butikker - ettersom det skifter merkevarene på nettet (Bilde: Boohoo)

Boohoo sa at den planlegger å gjenoppbygge og starte Debenhams -siden på nytt, ettersom den går over til å bli det beste motemerket på nettet i Storbritannia og også utvide seg til skjønnhet, sport og husholdningsartikler.



Daglig leder Mahmud Kamani sa: 'Vår ambisjon er å skape Storbritannias største markedsplass. Vår oppkjøp av merket Debenhams er strategisk viktig, ettersom det representerer et stort skritt som akselererer vår ambisjon om å være ledende, ikke bare innen mote -netthandel, men i nye kategorier, inkludert skjønnhet, sport og hjemmevarer.

engel nummer 1133 betydning

Avtalen betyr at merket Debenhams vil overleve - men ikke de fysiske butikkene.

Andre steder har ASOS bekreftet at det er i eksklusive samtaler om å overta Topshop, Topman, Miss Selfridge og HIIT.

Andre forhandlere, inkludert Boohoo, Mike Ashley's Frasers Group og JD Sports i partnerskap med den amerikanske detaljhandelsgiganten Authentic Brands, skal også by på flaggskipet Topshop.

Boohoo -avtalen betyr at merket Debenhams vil overleve - men ikke de fysiske butikkene (Bilde: AFP via Getty Images)

Det er 13 000 jobber i fare på grunn av sammenbruddet av Arcadia, og mange av de 500 butikkene vil neppe overleve.

Asos -avtalen gjelder rettighetene til merkene, ikke de fysiske butikkene.

betydningen av nummer 52

I en uttalelse til markedene bekreftet ASOS at det er i diskusjoner med administratorene av Arcadia, Philip Greens kollapsede shoppingimperium.

'Styret mener dette vil representere en overbevisende mulighet til å skaffe sterke merkevarer som resonerer godt med kundebasen,' sa den.

'På dette stadiet kan det imidlertid ikke være noen sikkerhet for en transaksjon, og ASOS vil holde aksjonærene oppdatert etter behov.'

Arcadia, som sysselsatte rundt 13 000 mennesker og har 444 britiske butikker, kollapset i fjor på grunn av virkningen av koronaviruspandemien, mange års underinvestering og manglende evne til å følge med på skift til netthandel.

Naomi Campbell Liam Payne

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

Detailkonsernet gikk over til administrasjon 30. november - et døgn før nye lover trådte i kraft som ville ha sett skattemannen blitt en foretrukket kreditor og berettiget til tilbakebetaling foran usikrede kreditorer.

Forrige måned, Arcadias administratorer ble enige om salget av forhandlerens merkevare Evans til det australske firmaet City Chic Collective for 23 millioner pund .

Boohoo ble grunnlagt i Manchester i 2006, og spesialiserer seg vanligvis på hurtigmote for tjue ting.

Tidlig i 2017 kjøpte gruppen motemerker PrettyLittleThing og Nasty Gal.

I mars 2019 reddet den MissPap, i august 2019, merkene Karen Millen og Coast, og i juni 2020 merkevarene Warehouse og Oasis.

31. august 2020 hadde boohoo -gruppen litt over 17 millioner aktive kunder på tvers av alle sine merker rundt om i verden.

Se Også: