Big Brother -stjernen Charlie Drummond bak lås og slå etter et voldelig angrep på uskyldig mann

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ben Burrows

Uprovosert angrep: Drummond forlot Jamie Ritchie med et beinbrudd og forvrengt ankel(Bilde: Rex)



kalorier i en stor mac

Big Brother -finalisten Charlie Drummond har blitt fengslet etter et voldelig angrep som etterlot en uskyldig mann med et beinbrudd og forvrengt ankel.



Drummond ble dømt for å ha påført alvorlig kroppsskade etter at en jury hørte at han startet et uprovosert angrep på Jamie Ritchie i Newcastle sentrum i april.



Den tidligere Job Center -rådgiveren kom på fjerdeplass i 2009 -serien av reality -TV -programmet.

Han ble kåret til Mr Gay Newcastle i 2007, og ble en andreplass i Mr Gay UK. Han ble sendt til fengsel i 21 måneder i går, hans 27 -årsdag.

Selv etter at offeret pådro seg brukket i beinet og forankret ankelen, sa vitner at Drummond fortsatte å regne slag og spark på ham på bakken og deretter dra ham fra veien til fortauet.



Drummond hadde nektet for å ha utført overfallet, men en jury ved Newcastle Crown Court tok bare to timer å dømme ham.

Den tidligere TV -stjernen ble selv hardt skadet i et angrep i 2007, da et uprovosert overgrep etterlot ham med en brudd i hodeskallen og en blodpropp i hjernen.



Dommer James Goss QC dømte ham: Dette var et vedvarende angrep på en mann som ikke hadde gjort noe for å fortjene det.

Som et resultat led han virkelig alvorlig skade og betydelig smerte og krevde tre operasjoner under narkose for å reparere skaden og hadde beinet i gips i 16 uker.

Du har ikke demonstrert noen som helst anger, og du har forsøkt å klandre alle andre enn deg selv for det som skjedde.

leger coach ferie 2017

Drummond hadde vært ute i Newcastle i april i fjor sammen med søsteren Sara og andre for å feire bursdagen hennes.

De tok en taxi fra Quayside og stoppet utenfor Sleeperz Hotel i bunnen av Westgate Road i de tidlige timene.

Cabbien sa at Drummond og en ungdom bråkete i taxien, åpnet vinduer og ropte på forbipasserende.

I nærheten av hotellet gikk Mr Ritchie, 32, og to venner sammen. Ritchie gikk beruset inn i en lyktestolpe og skapte moro blant ham og vennene hans.

er weetabix bra for deg

På det tidspunktet trodde Drummond og en ungdom feilaktig at de lo av dem og utfordret dem og sa Hva du sier? og hva ser du på ?.

Ritchie sa til retten: Da vi gikk forbi Sleeperz, gikk jeg inn i en lyktestolpe. Vi lo alle, og så traff vi en gruppe som trodde vi lo av dem.

Det var en jente og to gutter, og plutselig gikk en av dem over toppen og skrek. Vi prøvde å roe dem ned og sa at vi ikke var der for en kamp.

Ritchie sa at en av vennene hans ble stukket av hodet av ungdommen, som stakk av.

Og han fortalte hvordan Drummond deretter angrep ham, slo ham og dro ham til bakken. Han sa: Han ga verbal og slo meg med venstre knyttneve i ansiktet.

Jeg visste ikke hva som foregikk, jeg prøvde å stoppe ham. Så gikk vi til bakken og det var det. Jeg lå på gulvet og klarte ikke å reise meg, og jeg hadde fryktelig vondt i ankelen.

engel nummer 621 betydning

Jeg ble deretter slått flere ganger, jeg prøvde å stoppe ham med å slå meg.

Mr Ritchies ankel var så hardt forskjøvet at foten hans var på feil vei, og Drummond så sjokkert ut da han så hva han hadde gjort.

Vitner sa at Drummond hadde foten oppå Ritchies da han tok ham til bakken og knipset ankelen.

Drummond, tidligere i Heaton, men nå på Howden Road, London, som har tidligere dommer for ikke-voldelige lovbrudd, inkludert uredelighet som 17-åring, hevdet at han hadde prøvd å beskytte ungdommen.

Shaun Routledge, som forsvarte, sa: Han har vært utsatt for to svært alvorlige overgrep selv tidligere.

Han har jobbet i mange år og pleide å jobbe i Barclays Bank med å selge forsikring og boliglån, men da han fortalte dem om dette, mente de at det var best han skulle forlate.

nasjonale lotteri euromillions jackpot

Han er 27 i dag og har mye gjeld.

Vi rapporterte hvordan Drummond ble angrepet i et uprovosert angrep sent på kvelden, og etterlot oss en brudd i hodeskallen og en blodpropp i hjernen. Skadene hans var så alvorlige at familien fryktet at de kunne miste ham.

Drummond, som var regional vinner av Mr Gay UK i 2007, gikk sammen med en venn ved siden av Tyne Bridge i Gateshead da de ble kontaktet av en mann, og han ble slått i bakken og slo hodet på fortauet.

Til tross for prøvelsen var han fast bestemt på å følge drømmene sine og fortsatte på audition for Big Brother. For tredje gang heldig, vant han en plass i 10. serie.

Les hvordan Newcastle Chronicle rapporterte historien.

Se Også: